A súlyos helyzet miatt?

Pontszám: 5/5 ( 4 szavazat )

: nagyon rossz vagy nehéz helyzetben A legjobb játékosa kiesett a játékból , a csapat súlyos helyzetbe került.

Honnan származik a „dire straits” kifejezés?

1888-ban Joseph Thomson az „A Masai Adventure” című történetben használta a „dire straits” kifejezést. A kifejezés első feljegyzett használata az Egyesült Államok korábbi elnökének, Franklin Delano Rooseveltnek a beszéde volt 1933. július 24-én.

Mit jelent a szörnyű állapot?

1 (Is) szörnyű katasztrofális ; félelmetes. 2 kétségbeesett; sürgős. égető szükség. 3 katasztrófa előérzete; baljóslatú.

Súlyos helyzetben vagyunk?

nagyon súlyos, rossz körülmények között. Majdnem tönkrementünk, és pénzre van szükségünk gyógyszerre. Súlyos helyzetben vagyunk .

Mit jelent a súlyos gazdasági nehézségek?

Ha valaki súlyos vagy kétségbeesett helyzetben van, nagyon nehéz helyzetben van, általában azért, mert nincs sok pénze. A cég bezárása sok kisvállalkozót hozott kétségbeesett pénzügyi nehézségekbe. A szoros további szinonimái. szinonimái. 'szoros'

Dire straits Jelentés

25 kapcsolódó kérdés található

Azonnal érinti?

Ha azt állítja, hogy valami azonnali hatállyal vagy egy adott időponttól fogva megtörténik, akkor azt jelenti, hogy az azonnal vagy a megadott időponttól kezdődően érvénybe lép vagy érvényes lesz.

Mi az a szörnyű egyenes?

1. dire straits – rendkívüli szorongásos állapot . kétségbeesett szorosok. szoros, szoros, pass - rossz vagy nehéz helyzet vagy állapot. A WordNet 3.0, Farlex clipart gyűjtemény alapján.

Mi a neve a tűzszünetnek?

A tűzszünet szinonimái. fegyverszünet, fegyverszünet .

Mi a szörnyű helyzet?

A szörnyűség olyan helyzetekre vagy eseményekre utal, amelyek nagy félelmet és aggodalmat okoznak . Egy szörnyű csapás sok szenvedést okoz. Ha egy családnak nagy szüksége van, azonnali segítségre van szüksége. A szörnyű jóslatok vagy figyelmeztetések azt sugallják, hogy a jövőben katasztrófa történhet.

Mi az ördögi kör?

Az ördögi kör az események negatív sorozata, amelyek egymásra épülnek és egymást erősítik . Ha nem tudsz elhelyezkedni tapasztalat nélkül, de tapasztalatot munka nélkül nem, akkor egy ördögi körben vagy.

Mit jelent a sarkokat vágó idióma?

Tegyen valamit a legegyszerűbb vagy legolcsóbb módon; továbbá törvénytelenül jár el. Például a termelésben való visszavágás a termék minőségének határozott romlásához vezetett, vagy ha a könyvelő elvágja a sarkokat, a könyvvizsgálók biztosan rájönnek.

Mi a szörnyű tagalog nyelven?

A Dire szó fordítása tagalogul: katakut-takot .

Mit jelent tandemben dolgozni?

1 : dolgokból áll, vagy amelyek egymás mögött vannak elhelyezve. 2 : egymással összefüggésben működő vagy előforduló .

Mi a szoros példa?

A szoros keskeny víziút két nagyobb víztest között. A szorosra példa a Bering-szoros . Egy keskeny csatorna, amely két nagyobb víztestet köt össze. A tengerszorosok alattomosak voltak; a Gibraltári-szoros; a Boszporusz-szoros.

Borzasztóan egy szó?

A "direly" jelentése az angol szótárban A Direly egy határozószó . A határozószó a mondat változatlan része, amely megváltoztathat, magyarázhat vagy egyszerűsíthet egy igét vagy más határozószót.

Mi a példa egy szörnyű helyzetre?

A Dire úgy definiálható, mint valami sürgős. Egy szörnyű példa az azonnali evakuálásra való figyelmeztetés . ... A szörnyűség definíciója valami olyan rossz vagy ijesztő, hogy szorongást vagy rémületet okoz. Példa arra, hogy télen nagy szükség van egy hajléktalanra.

Mit jelent a Dior?

Mi a Dior név jelentése? A Dior név elsősorban francia eredetű, nemileg semleges név, amely Jelent jelent. Christian Dior, divattervező.

Mit jelent a kiáltozás?

1 : dörömbölni (lásd az 1. szócikk 1. értelmet) A gyerekek körülöttük üvöltöttek, dalokat énekeltek és nevettek. 2 : hangosan ragaszkodik a felelősségre vonásáért, és a teljes függetlenségért. tárgyas ige. 1 : kimondani vagy hirdetni kitartóan és zajosan a kocsiárusok üvöltötték áruikat – Walter Farley.

Mi a tűzszünet nagyon rövid válasz?

A tűzszünet egy olyan megállapodás, amelyben az egymással harcoló országok vagy embercsoportok megállapodnak abban, hogy abbahagyják a harcot . Három év konfliktus után megállapodtak a tűzszünetben.

Mit jelent a Hamasz?

A Hamasz az arab حركة المقاومة الإسلامية vagy Ḥarakat al-Muqāwamah al-ʾIslāmiyyah kifejezés rövidítése, jelentése "Iszlám Ellenállási Mozgalom".

Mi a lefoglalás értelme?

1 : birtokba venni , vagy mintha erőszakkal . A megszállók elfoglalták a kastélyt . Megragadta a vezetést. 2: hirtelen vagy erőszakkal megfogni…

Mit jelent az a kifejezés, hogy a labda a te udvarodban van?

Ez most a te felelősséged; ez rajtad múlik . Például megtettem minden tőlem telhetőt; most a labda a te tereden van. Ez a kifejezés a tenisz szóból származik, ahol azt jelenti, hogy az ellenfélen van a labda adogatása vagy visszaadása, és átkerült más tevékenységekre. [Az 1900-as évek második fele]

Mit jelent angolul a törött szív?

Összetörtnek lenni annyit jelent, mint olyan szomorúnak lenni, hogy úgy érzi , a szíved megrepedt a mellkasodban. Összetörne a szíved egy halál után, de akkor is összetörhetsz, ha a barátnőd vagy barátod kidob. Waaaaaa. Ha valakinek szíve megsérül, mélységesen szomorú vagy szorongatja.

Mit jelent az idő bálna?

informális. : nagyon jól éreztük magunkat Jól éreztük magunkat a bulin .