Az elkapott jelentésért?

Pontszám: 4,5/5 ( 28 szavazat )

1 : érintett (nehéz vagy zavaros helyzetben) A Kongresszus több tagja is belekeveredett a botrányba. Hogy kerültél ebbe a káoszba? 2 : izgatott valami miatt, és nehezen gondol bármi másra. Mindenkit elfogott az izgalom.

Mit jelent a felkapott szleng?

annyira belemerült egy tevékenységbe, hogy más dolgokat nem vesz észre : Annyira elragadtatott az iskolai munkám, hogy fel sem fogtam, mi történik a nővéremmel. elkapott valamiben.

Elkapta a jelentést?

1. kifejezés ige. Amikor az emberek utolérnek valakit, aki valami rosszat követett el, sikerül megtalálniuk, hogy letartóztassák vagy megbüntessék. Tegnap utolérte a törvény. Igekötő.

Elkapott idióma?

1. Elég gyorsan mozogni ahhoz, hogy valakivel vagy valamivel azonos fejlődést érjen el : A futó a verseny utolsó körében utolérte a vezetőt. 2. Egyenrangúvá vagy egyenrangúvá válni valakivel vagy valamivel: végre utolértem a bátyámat magasságban.

Hogyan használod az elkapott szót?

Ő az egyetlen ártatlan, akit ez a zűrzavar érte. Dean beleegyezett, amikor őt és Cynthiát elkapta a szétszéledő tömeg. Legalább nem ragadt meg a híd felé rohanás.

Tanuld meg, hogy HOGY LEGYEN ELFOGADOTT – Phrasal Verb for English Fluency Lesson

23 kapcsolódó kérdés található

Hogy mondod, hogy ragadj meg?

 1. Az utolért szinonimák. felszívódott, megzavarodott, elfoglalt, elkötelezett, elragadtatott, elbűvölt, beburkolt, lenyűgözött, ...
 2. A felzárkózáshoz kapcsolódó szavak. elbűvölt, vonzott, elkápráztatott, megbabonázott, elbűvölt, elbűvölt, elvarázsolt, ...
 3. Kifejezések szinonimája a catch up. megakadt a szeme.
 4. Az utolért Antonímák közelében. unatkozik, fáradt, sápadt, fáradt, kimerült.

Kicsit elkapta a jelentését?

1 : érintett (nehéz vagy zavaros helyzetben) A Kongresszus több tagja is belekeveredett a botrányba. Hogy kerültél ebbe a káoszba? 2 : izgatott valami miatt, és nehezen gondol bármi másra. Mindenkit elfogott az izgalom.

Mit jelent, hogy utolérlek?

1 vagy US felzárkózás : elég gyorsan mozogni a csatlakozáshoz (valaki vagy valami, aki elöl van) Lassítson, hogy utolérhessem.

Feltartott jelentése?

tranzitív gyakran passzív , hogy késést okozzon valakinek vagy valaminek, vagy elkéssze. Elnézést, hogy késtem, de a vonatomat feltartották. Megakadt a munkahelyén. Szinonimák és kapcsolódó szavak. Valakit késleltetni, vagy várakoztatni.

Találkozhatunk jelentéssel?

: összejönni (valakivel) : elmenni egy helyre, hogy együtt legyek (valakivel) Később találkozunk .

Elkapták vagy elkapták?

Mindkettő a „fogás” múlt ideje? A „fogott” szót gyakran összetévesztik a „fogás” múlt idejével. Ez egy hiba! A „catch” múlt idejű formája „elkapott” , mint az „elkaptam a labdát”.

Elkapták a jelentését?

Hirtelen, váratlanul vagy véletlenül felfedezni vagy rábukkanni : lopáson kapták el. b. Hirtelen tudatossá válni vagy észrevenni: elkapta, amint kinéz az ablakon.

Mit jelent az elkapott?

A Caught a fogás múlt ideje, és azt jelenti, hogy valaki csapdába esett, vagy valamit, amit eldobtak, megragadtak . Amikor valaki dobott neked egy labdát, és te megfogtad, ez egy példa arra a helyzetre, amikor elkaptál egy labdát. Ha hal van a botján, ez egy példa arra a helyzetre, amikor halat fogott. ige.

Rá lehet venni másokat a dolgokra?

leküzdeni valakinek valami megtételével szembeni ellenérzéseit; hogy valakit meggyőzzek valamiről. Rábeszéltek, hogy menjek el a találkozóra, pedig nem igazán volt időm. Senki nem tud rávenni valami illegális dologra.

Mit jelent az, hogy megragadta magát?

Azt akarta mondani, hogy „kapd fel magad”? Ez azt jelenti , hogy elkapkodsz, mert talán lemaradtál valamiről . Példa: Egy tanár azt mondhatja neked: „Utaznod kell a múlt héten kihagyott leckén”

Hogyan érsz utol valakit?

15 módja annak, hogy utolérd a barátaidat
 1. Hívd meg őket a házadba. ...
 2. Közösen intézzék a feladatokat. ...
 3. Nem szörnyű külső munkákat végezzenek együtt. ...
 4. Hívd meg őket egy hosszú útra. ...
 5. Ruhacsere szervezése. ...
 6. Legyen egy közös munka. ...
 7. Készítsetek együtt egy bonyolult, tartalmas receptet. ...
 8. Írjon egy „Új dolgok” listát, és ösztönözze őket arra, hogy Önnel együtt próbálják ki ezeket az új dolgokat.

Hogyan reagál a Catch you later?

nichec
 1. Oké majd találkozunk!
 2. Rendben, később találkozunk!
 3. Oké, találkozunk!
 4. Oké, találkozunk!
 5. Oké, vigyázz magadra!
 6. Oké, nyugi!

Mit jelent, ha egy srác azt mondja, hogy elkapod később?

Ha valaki azt mondja, hogy „kapj el később”, ez általában azt jelenti, hogy túl elfoglalt ahhoz, hogy beszélgessen vagy találkozzon a másik személlyel. Az „Elkapjuk később” vagy „elkapjuk később” egy egyszerű módja annak, hogy búcsút intsünk valakinek . Ezt a kifejezést leggyakrabban közeli barátok vagy ismerősök között használják.

Mit jelent az elkapott idióma?

1 : tudatosítani : tanulni is : megérteni nem fogta fel, hogy mi történik. 2: hogy népszerűvé váljon, ez az ötlet már elkapta magát.

Mindannyian elkapott érted?

Ma kezdi észrevenni a „Mindenki elkapott” üzenetet, amikor az elmúlt két nap minden bejegyzését látta . Azt hallottuk, hogy nehéz lehet nyomon követni a látott bejegyzéseit. Ezzel az üzenettel jobban megértheti hírcsatornáját, és tudni fogja, hogy nem hagyta ki a legutóbbi fotókat vagy videókat.

Mit jelent az, hogy nem ragad le?

A "ne ragadd magad" kifejezést általában arra használják, hogy emlékeztessenek valakit arra, hogy ne töltsön túl sok időt, és ne dolgozzon túl keményen egy feladaton .

Hogy mondod, elkapta a munka?

El vagyok ragadva a munkámmal. = Elvégeztem az összes elvégzendő feladatot . Definíció: elvégezni azt a munkát, amit el kellett volna végeznie... Csak mondja azt, hogy „magyarázza meg”.
 1. Elnézést, késésben vagyok, elakadt a munka. ...
 2. Elkapott a munka. ...
 3. Nagyon el vagyok ragadtatva a munkától.

Mi a felzárkózás múlt ideje?

A felzárkóztatás múlt idejét felfogták. A felzárkóztatás egyes szám harmadik személyű egyszerű jelen jelző formája a felzárkózás. A felzárkóztatás jelen igenéve a felzárkózás. A felzárkóztatás múltbeli igenéve fel van ragadva.