A youtube támogatja a sztereoszkópiát?

Pontszám: 4,6/5 ( 21 szavazat )

A jó hír az, hogy a YouTube 2015. november 5. óta támogatja a sztereoszkópikus gömb alakú videókat . ... A sztereoszkópikus gömb alakú videó feltöltéséhez SBS (Side by Side) helyett TAB (felső és alsó) formátumba kell exportálnia a videót.

A YouTube támogatja a 3D VR-t?

Feltölthet és lejátszhat 3D videókat téglalap alakú 3D videók, VR180 vagy 360 3D (VR videók) formájában. A YouTube támogatja a bal-jobb (LR) egymás melletti sztereó elrendezést a 3D videókhoz .

Támogatja a YouTube a binaurális hangot?

A YouTube a binaurális felvételek támogatásával is előnyt kíván szerezni. „3D hangként” is ismert, ez azt jelenti, hogy a speciális mikrofonokkal felvett hangképek a nézethez igazodva elforgathatók, szimulálva a felhasználó feje körül mozgó zaj forrását.

A YouTube támogatja a 360°-os videókat?

A YouTube támogatja a 180°-os vagy 360°-os gömb alakú videók feltöltését és lejátszását számítógépeken Chrome, Firefox, MS Edge és Opera böngészőkkel. 180°-os és 360°-os videókat is nézhetsz a YouTube alkalmazásban vagy a legtöbb VR fejhallgatón elérhető YouTube VR alkalmazásban. ... Mobileszközökön használd a YouTube alkalmazás legújabb verzióját.

Hogyan tölthetsz fel 3D videókat a YouTube-ra?

Hogyan töltsünk fel 3D videót a YouTube-ra
 1. 1. lépés: Hozza létre és exportálja a 3D fájlt.
 2. 2. lépés: Töltse fel a videót a YouTube-ra.
 3. 3. lépés: Tekintse meg a 3D videót.

A YouTube támogatja az 5.1-es vagy 7.1-es térhangzást? (Igen, valahogy)

20 kapcsolódó kérdés található

Milyen formátumú a 360 fokos videó?

A 360°-os videó egy gömb alakú videóformátum , amely virtuális valóság fejhallgatón nézve azt az illúziót kelti a nézőknek, hogy „ott vagyunk”. Ez általában nem interaktív formátum, és 2D-ben vagy 3D-ben is látható. A legtöbb webböngésző már támogatja a 360 fokot, így a videók „varázsablak” formátumban is megtekinthetők a YouTube-on és a Facebookon.

Mi az a 360°-os videó a YouTube-on?

A 360 és a VR azzal a szándékkal készült, hogy a nézők interakcióba léphessenek a tartalommal és megtapasztalják a tartalmat, ahelyett, hogy csak hátradőlnének nézni. Magával ragadó nézetet kínálnak, amely lehetővé teszi, hogy mindenki eldöntse, hol keressen . Mind a 360, mind a VR olyan kamerákkal készült, amelyek mind a 360 fokban rögzítenek.

Miért gondolja a Vimeo, hogy a videóm 360-as?

A sztereoszkópikus videók bal/jobb elrendezése nem támogatott, és nem jeleníthető meg 360 fokosként a Vimeo lejátszón belül. ... Metaadatok: A feltöltés során a forrásfájl metaadatai (vetítés típusa, hangformátum stb.) alapján robotjaink legjobb tudása szerint észleljük a 360°-os videód beállításait.

Megérkezik a térbeli hang a YouTube-ra?

Egy új Spatial Audio hirdetés (alul beágyazva) került fel az Apple Music YouTube-csatornára, amely a Masego és Don Toliver Mystery Lady című számot tartalmazza.

Milyen alkalmazások használnak térbeli hangot?

Népszerű alkalmazások, amelyek támogatják a térbeli hangot
 • Air Video HD (Kapcsolja be a Surround hangzást az Audiobeállításokban)
 • Apple TV alkalmazás.
 • Netflix.
 • Disney+
 • FE File Explorer (a DTS 5.1 nem támogatott)
 • Foxtel Go (Ausztrália)
 • HBO Max.
 • Hulu.

A binaurális ütemek árthatnak neked?

Bár a binaurális ütemek hallgatásának nincs veszélye, ügyeljen arra, hogy a hallgatott hangszín ne legyen túl magas. A 85 decibel feletti hangos hangok hosszú távon halláskárosodáshoz vezethetnek.

A VR káros a szemedre?

A VR hatása a szemre A kutatások azt mutatják, hogy a VR fejhallgatók viselése megerőlteti a szemet, kellemetlen érzést, szemfáradtságot és homályos látást okozhat . Az Amerikai Szemészeti Akadémia kifejti, hogy a VR-képernyő túl hosszú nézése a szem megerőltetéséhez vagy fáradásához vezethet.

Miért nem működik a YouTube VR?

Ha Android-telefonján van giroszkóp, és a 360 fokos videók még mindig nem működnek rajta, kalibrálja az érzékelőt . Ezzel ki kell javítani a 360 fokos VR-videókat, amelyek nem működnek a YouTube-on vagy más csatornákon. A Giroscope Android telefonokon történő kalibrálásához lépjen a Beállítások > Kisegítő lehetőségek menüpontra. Válassza a Giroszkóp kalibrálási opciót.

Mi az a VR mód a YouTube-on?

A YouTube VR alkalmazás lehetővé teszi , hogy bizonyos fejhallgatókkal és eszközökkel könnyen megtaláljon és nézzen 360°-os videókat és virtuális valóság tartalmat . ... További információ a YouTube VR alkalmazás rendszerkövetelményeiről és elérhetőségéről.

Miért és Mr. 360-nak hívják?

Néha "Mr. 360"-ként emlegetik a kapu körüli lövéseinek képessége miatt , és "Superman"-ként is emlegetik akrobatikus terepjátéka miatt. A T20-as krikettben támadó ütőként tartják számon, aki egy sor szokatlan lövést játszik.

Hogyan forgatják a VR-t?

Olyan videókra utalnak, amelyeket speciális, körsugárzó kamerákkal rögzítettek, amelyek lehetővé teszik a teljes 360 fok egyidejű felvételét. Az elkészült videóban a felhasználó szabadon körülnézhet az egész jelenetben. A hagyományos videókkal ellentétben a VR-videók magával ragadó, interaktív élményt nyújtanak.

Ki az a 360 fokos ütő?

Hét meccsen de Villiers három fél évszázadot szerzett, és harcias legjobbja volt. Ugyanezt követve az egykori indiai ütő, Virender Sehwag úgy véli, hogy a „Mr. A 360 fokos tökéletes becenevet az ütőhöz társítani.

Hogyan javíthatom a 360 fokos videó minőségét?

Hogyan javíthatja 360°-os videója minőségét néhány egyszerű művelettel...
 1. Győződjön meg arról, hogy minden lencse ugyanannyi fényt kap. A legtöbb fogyasztói 360 fokos fényképezőgép két lencsével rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a körülötte lévő teljes környezet rögzítését. ...
 2. Használja a megfelelő kamerabeállításokat. ...
 3. Színkorrekció. ...
 4. Beállítások exportálása.

Hogyan konvertálhatok normál videót 360 fokosra?

Konverziós folyamat
 1. Tölts fel egy videót Sirv-fiókodba. Kattintson a jobb gombbal, és válassza a "Konvertálás pörgetésre" lehetőséget:
 2. Adja meg, hány másodpercet kell konvertálni, a formátumot (JPEG vagy PNG) és a képkockák számát (18, 24, 36, 72, 120, 180 vagy 360):
 3. Kattintson a "Konvertálás" gombra, és a Sirv létrehoz egy új mappát, amely tartalmazza a pörgetést.

Át lehet konvertálni egy videót VR-re?

Egy normál videó VR-re konvertálásához csak ki kell választania a konvertálni kívánt fájlokat, válassza ki az elérhető 3D módok egyikét, és kattintson a Konvertálás gombra . ... A támogatott VR headsetek száma kissé korlátozott, de továbbra is készíthetsz videókat olyan VR headset modellekhez, mint az Oculus Rift, a Google Cardboard vagy a VR One.