Az edzői szint befolyásolja az evolúciós cp-t?

Pontszám: 4,9/5 ( 21 szavazat )

Az oktatód szintje jó néhány funkciót érint a játékban. Minél magasabb az oktatói szintje, annál erősebb és ritkább Pokemonnal fog találkozni, és annál magasabbra növelheti Pokemon CP-jét.

Növekszik a CP az edzői szinttel?

Minél magasabb szintű egy oktató, annál magasabb lehet egy Pokémon CP-je. ... Az elkapott vad Pokémonok CP-je is magasabb lesz, ahogy az oktató feljebb lép.

Az edzői szint befolyásolja az IV-et?

Ez egy megerősített, rendszerszintű változás abban, ahogyan az IV-s, mozgáskészlet, magasság és súly találkozik, utazók.

Mi határozza meg a CP evolúcióját?

Egy Pokemon fejlesztésekor egy véletlenszerű többszöröst alkalmaznak az eredeti CP-jére , hogy előállítsák az ebből származó továbbfejlesztett CP-t. Ennek a szorzónak minden Pokemonra meghatározott felső és alsó korlátja van, és az evolúció során az alkalmazott többszöröst véletlenszerűen választják ki ezekkel a korlátokkal.

Max CP-t kellene elérni, mielőtt fejlődök?

Mivel a teljesítménynövelésből származó CP-növekedés is arányos az evolúciók során, ugyanazt az eredményt kapja ugyanannyi csillagpor és cukorka esetén, függetlenül attól, hogy a Pokemont a fejlesztés előtt vagy után kapcsolja be. Egyáltalán nem kellene különbséget tennie .

Hogyan működik a CP, IV és LEVELS a POKEMON GO-ban!

34 kapcsolódó kérdés található

Megéri-e bekapcsolni a Pokémonokat, mielőtt fejlődnének?

Fejlődj először, vagy először kapcsolj be? Először fejlődj, másodszor kapcsold be . Csábító, hogy először kapcsolj be, mert az azonnali kielégülés azonnali, de hosszú távon kevesebbe fog kerülni a Stardust fejlesztése, és stratégiailag csak a legjobb vagy kedvenc Pokémonodat indítja el.

A szintezés Pokémon növeli a IV?

Az IV-k ugyanazon Pokemon szinteken ugyanazok maradnak, és véletlenszerűen generálódnak, amikor megszerezzük őket. A Pokemon szintek szintén véletlenszerűek, ha elkapják, de bekapcsoláskor növelhető .

Növekszik a kereskedés IV?

A szokásos kereskedésben olyan Pokemonok szerepelnek, amelyek nem fényesek, nem legendásak, és amelyeket már elkapott. Az IV-k, a HP-k és a CP-k változnak a kereskedés során, de a kereskedés során elhelyezett Pokemon mozgása, neme és mérete változatlan marad. Legyen óvatos: a Pokemon szintje is változhat!

Növekszik az IV, ha a Pokémon szintre emelkedik?

További részletekért tekintse meg tippjeinket a Pokémonok fejlesztésével kapcsolatban a Pokémon Go-ban, de általában tanácsos továbbfejleszteni a magas IV-es Pokémonokat, mielőtt elkezdené költeni a Stardust-ot a teljesítmény növelésére és a szint növelésére . Ennek az az oka, hogy valahányszor egy Pokémon fejlődik, bár IV-i változatlanok maradnak, a mozgáskészlete véletlenszerűvé válik.

A 3 csillagos Pokémon jobb?

Ha a Pokémonod három csillaggal és egy piros pecséttel rendelkezik, az azt jelenti, hogy 100%-ban tökéletes IV -jei vannak. Ha három csillagos narancssárga bélyegzővel rendelkezik, akkor 80-99% körüli a tökéletes IV. Két csillag 66-80% IV-et, egy csillag 50-65% IV-t jelent.

A Pokémonokat CP vagy értékelés alapján kell fejlesztenem?

Megéri csak a legjobb Pokémont megtartani és fejleszteni . Általában azt szeretné, ha magasabb CP-s Pokémonok fejlődnének az alacsonyabb CP-s Pokémonokhoz képest, de attól, hogy egy Pokémonnak magas CP-je van, még nem jelenti azt, hogy valójában nagyon jó.

Mi a legmagasabb CP a Pokemon Go 2020-ban?

Regigigas . A Pokémon Go-ban jelenleg elérhető legmagasabb CP-vel rendelkező legendás Pokémon a Regigigas. Ez a normál típus 4913 maximális CP-vel büszkélkedhet. Regigigas megszerzéséhez a játékosoknak meg kell találniuk és le kell győzniük a Pokémon megfelelő raidet.

Fel tudsz emelni egy Pokemon's Max CP-t?

Emelje az oktatói szintet a Pokemon CP-korlát növelése érdekében A Pokemon CP-je csak annyira emelkedhet, amennyire az oktatói szintje megengedi . Ha magas az oktatói szintje, akkor képes lesz arra, hogy a Pokemon CP-jét megerősítse, és magasabbra tegye azt.

Mi a legalacsonyabb CP a Pokemon go-ban?

Feebas jelenleg a legalacsonyabb maximális CP-t tudja megosztani a Pokemon GO-ban, 50-es szinten csekély 310 max.

A szerencsés Pokémonok mindig magas IV-értékkel rendelkeznek?

A Lucky Pokémon a Pokémon egy speciális formája a Pokémon GO-ban, amelyek bekapcsolásához kevesebb Stardust szükséges, és minimális IV értékük 12 . A Lucky Pokémon nem elérhető a vadonban, és csak a Trading-től érhető el.

Tudsz javítani egy Pokémon's IV-en?

Az egyetlen módja annak, hogy növeljük az egyes Pokemon IV-eit, ha először befejezzük a játék fő történetét, és kinyitjuk a Battle Towert . Ha van egy palackkupak vagy arany kupak nevű tárgy, akkor azt kicserélheti, hogy növelje Pokemon IV-jeit a Hyper Training segítségével.

A barátság szintje befolyásolja az IV-et?

Niantic azt mondja, hogy egy csere után a pokémon IV-eit újraforgatják. Az új értékek a régi IV-ek tartományába esnek, a barátság szintje pedig hatással lesz az utolsó IV-ekre .

Jobb, ha magasabb CP-t vagy IV-et fejlesztünk?

Attól függ. IV megfelel a max CP-nek . Tehát ha az eevee-t magasabb CP-vel fejleszted, akkor az evolúció után is magasabb lesz, de a maximális CP alacsonyabb lesz. Ha azt tervezi, hogy sok csillagport/cukorkát pumpál ebbe a pokémonba, akkor válassza a magasabb IV-et a magasabb max.

Át kell vinnem az összes alacsony CP-s Pokémonomat?

Meg kell szabadulnom az alacsony CP-s Pokemonoktól? A CP a harci erőt jelenti – minél magasabb a CP, annál erősebb lesz a Pokémon a csatában. Általánosságban elmondható, hogy el akarod cserélni az alacsony értékű Pokémonjaidat , hogy erősebbeket építhess fel. A kapott édességet csak Pokémon átvitelére használhatod fel egy másik azonos típusúra.

Fejlesszek tökéletes IV Pokémont?

Ha van egy Pokémonod, amely a legmagasabb vagy a második legmagasabb IV szintben van, az tényleg nincs messze a tökéletes Max CP-től. Tehát egy Pokemon fejlesztése IV-vel az első vagy a második rétegben jó ötlet, nem kell várnia a tökéletes IV-re. Soha ne kapcsold be a Pokémont , mielőtt kifejleszted!

Hogyan szerezhetsz erős Pokémonokat 2020-ban?

A legjobb Pokemon Go tippek és trükkök
  1. Keltesse ki a tojásait, és használja okosan az inkubátorokat. ...
  2. Először készítsd el az XP-t, majd kapcsold be a Pokémonokat. ...
  3. Építs hadsereget, kezeld a táskádat. ...
  4. Pokémon átadása cukorkákért. ...
  5. Ellenőrizze az evolúciós utat. ...
  6. Használja okosan a Lucky Eggs-ét. ...
  7. Kapcsolja ki az AR módot. ...
  8. Sajátítsd el a Poke Stop-ot.

Be kell kapcsolnia a Magikarpot, mielőtt fejlődne?

Nagyon tétovázok a Magikarp fejlesztésével kapcsolatban, mivel végre megkaptam 400 cukorkát, és sok bejegyzést átnéztem az evolúció előtti/utáni energiaellátásról, és úgy tűnik, mindenki egyetért abban, hogy ez nem számít túl sokat, de érdemes . korán fejlődjön a kívánt mozgáskészlethez, hogy ne pazarolja a csillagport.

Olcsóbb szintet lépni a fejlődés előtt?

Bekapcsoláskor figyelembe kell vennie azt is, hogy az értékes csillagpor használatával csökken a Pokemon szintje. Ahogy emelkedik a szint, annál több csillagporba kerül növelni, de kevesebb jutalomért. ... A fejlődő Pokemonok jobbá teszik az alapstatisztikáikat és növelik a CP-jüket…