Az elragadó szó azt jelenti?

Pontszám: 4,8/5 ( 17 szavazat )

teljesen lefoglalni, mint az elmét vagy a figyelmet ; elnyelni: A vitájuk lekötötte a figyelmét. Elmerült a munkájában. világos, tetszetős, nagy szkripttel vagy formálisan írni vagy másolni, közokiratként vagy feljegyzésként: tettet magával ragadni.

Mit jelent a státusz elragadása?

Egy törvényjavaslat esetében a bevezetés és a törvénybe iktatás a jogalkotási folyamat kezdete és "remélhető" vége. ... Ebben a jelentésben a magával ragadó az a folyamat, amelynek során a törvényjavaslatot frissítik – vagyis hogyan épülnek be az elfogadott módosítások és egyéb változtatások egy törvényjavaslatba –, miközben az átjut a Szenátuson vagy a Házon .

Mit jelent a Bronco kifejezés?

: töretlen vagy tökéletlenül megtört hatótávolságú ló Nyugat-Észak-Amerikában: Bronc nagyjából: mustang.

Hogyan használod az engrost?

bevonni vagy teljesen lekötni.
 1. Elmerült a könyvében, elfelejtette az időt.
 2. Úgy tűnt, teljesen elmerült a könyvében.
 3. Annyira elragadta a könyv, hogy a süteményeket a sütőben felejtette.
 4. A jelenet lenyűgöző volt, és egy ideig minden figyelmünket lekötötte.
 5. Apa belemerült a papírba.sentencedict.com.

Mi az elragadás gyökere?

engross (v.) Lásd bruttó. Az „elnyelje a teljes figyelmet” figuratív értelmét először 1709-ben tanúsítják. A párhuzamos engross, ami azt jelenti, hogy „nagy betűkkel írni (valamit)” az angol-francia engrosser, az ófrancia en gros szóból származik, „nagy betűkkel”. Kapcsolódó: Elmerült; lekötő.

Magával ragadó Jelentés

44 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent a Fixiate?

1 : tekintetének vagy figyelmének fókuszálása vagy koncentrálása intenzíven vagy megszállottan. 2 : letartóztatásnak kell alávetni egy fejlődési szakaszban.

Mit jelent a beragadás egy mondatban?

teljesen lefoglalni, mint az elmét vagy a figyelmet ; elnyelni: A vitájuk lekötötte a figyelmét. Elmerült a munkájában. világos, tetszetős, nagy szkripttel vagy formálisan írni vagy másolni, közokiratként vagy feljegyzésként: tettet magával ragadni.

Hogyan lehet lekötni egy mondatot?

Elmerül a mondatban?
 1. Remélhetőleg a műanyag kulcsok egy időre magával ragadják a síró babát.
 2. Ha az előételek nem ragadják meg az ételkritikust, valószínűleg továbbadja a főételeinket.
 3. A kritikus rosszul értékelte a filmet, mert nem tudta lekötni a koncentrációját.

Milyen típusú szó az engrosses?

en·bruttó′ment n. Ezek az igék azt jelentik, hogy kizárólag birtokolni vagy irányítani: Az olvasás magával ragadja.

Mit jelent a boomtown kifejezés?

Angol nyelvtanulók A boomtown definíciója: olyan város, ahol hirtelen nő az üzleti élet és a lakosság száma : egy virágzó város. Tekintse meg a boomtown teljes definícióját az angol nyelvtanulók szótárában.

Mi a bronco szinonimája?

Ezen az oldalon 10 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat fedezhet fel a bronco szóra, mint például: mustang , range horse, bronc, wild-horse, cattle-pony, fuzztail, broomtail, cerrero (spanyol), horse and broncho.

A bronco férfi vagy nőstény?

A bukó ló bármely fajtájú vagy nemű ló, amely hajlamos a bakizásra. Különféle neveken emlegetik és emlegetik őket, beleértve a broncot, a broncho-t és a roughstock-ot.

Mit jelent az, hogy belemerült a jogba?

főnév. Jogi dokumentum végleges változatának elkészítése, amely készen áll a végrehajtásra (érvényessé tétele, például aláírással).

Mi a hasonlóság és a különbség az állami számlák és a magánszámlák között?

A közszámlák olyan ügyekre vonatkoznak, amelyek a lakosságot vagy a polgárok csoportjait érintik , míg a magánszámlák csak bizonyos személyeket és szervezeteket érintenek. A magánszámla meghatározott személyek (beleértve a társasági szerveket is) számára nyújt előnyöket.

Amikor egy számlát elfoglaltak, ez egy kvíz?

Amikor egy számlát elfoglalnak, akkor: végleges formájában kinyomtatják . Mind a házban, mind a szenátusban egy képviselő által benyújtott törvényjavaslat következik: az állandó bizottság elé kerül.

Hogyan használod az elkötelezettséget egy mondatban?

Példák a mondatban való részvételre Biztosan meg tudja vonni a közönséget. A történet felkeltette az érdeklődésemet. A csapatok felkészültek az ellenséggel való harcra. A csapatok felkészültek az ellenséggel való összecsapásra.

Mi az, ami magával ragad?

Ha elmerül valamiben, annyira lemerül, hogy nem vesz észre mást, például amikor elmerül egy beszélgetés azzal az aranyos lánnyal a matekóráról. Az elmerült jelzővel írj le valakit, aki teljesen elmerült valamiben , legyen az egy feladat, egy személy vagy egy tárgy.

Mit jelent tartani a fejét?

: nyugodt maradni Megmutatta, hogy válsághelyzetben is képes tartani a fejét.

Hogy mondod, hogy elmerült angolul?

Bontsd le az „elmerült” hangokat: [IN] + [GROHST] – mondd ki hangosan, és told el túlzásba a hangokat, amíg nem tudod folyamatosan előállítani őket.

Mit jelent a formális ?

1 : egy képlet vagy képletkészlet alapján készült : beállított formák vagy konvenciók betartása képletre adott válasz képletű filmre…

Mit értesz elragadás alatt?

melléknév. varázslatként ragadja meg az érdeklődést . „a lenyűgöző dizájn antik papírjai” szinonimák: elbűvölő, magával ragadó, elbűvölő, elbűvölő, lenyűgöző vonzó. kellemes a szemnek vagy az elmének, különösen a szépség vagy a báj révén.

Mi a másik szó arra, hogy hol?

Ezen az oldalon 28 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat fedezhet fel a hol, például: amelyben, milyen helyen?, melyik helyen?, hol, hol, milyen irányba?, bárhol , bármiben hely, hova, hol és mi felé?.

Mi a másik szó a birtoklásra?

van
 • parancs,
 • Élvezd,
 • tart,
 • saját,
 • birtokolni,
 • megtartani.