A subaru wrx automata is van?

Pontszám: 4,5/5 ( 55 szavazat )

A WRX Sport Lineartronic sebességváltóval, SI-DRIVE-val és váltófülekkel kapható. Tökéletesen ötvözi a fejlett automata sebességváltó kényelmét a 6- vagy 8-fokozatú manuális üzemmódok kézi vezérlésének lehetőségével a vezető fokozottabb bevonása érdekében.

Melyik Subaru WRX-ben van automata?

A WRX alapfelszereltségként hatfokozatú kézi sebességváltóval van felszerelve, és opcionálisan nagy teljesítményű automata sebességváltót, a kézi üzemmódú Sport Lineartronic® CVT-t kínál. ... A WRX Premium elérhető CVT sebességváltóval és SI-Drive motorteljesítmény-vezérlő rendszerrel, valamint a kormányon lévő váltókapcsolókkal.

Megbízható a Subaru WRX automata?

A cars.usnews.com szerint a Subaru WRX alacsony megbízhatósági pontszámmal rendelkezik, ötből kettő . Ez a pontozás a JD Power and Associates jármű megbízhatósági tanulmányán alapul. Az alacsony megbízhatósági pontszám ellenére a WRX a legmagasabb biztonsági pontszámot kapta az IHS-től, és az NHTSA öt csillagos minősítést kapott.

Melyik Subaru automata?

A Subaru Lineartronic CVT automata sebességváltó a 2021-es Subaru Forester , Crosstrek, Outback és Ascent SUV-k egyik legjobb tulajdonsága, ha megfelelően használják.

Megbízhatóak a Subaru automata sebességváltók?

Ha a márka legnépszerűbb modelljeit – Outback, Forester, Crosstrek, Legacy és Impreza – néztük, a Subaru CVT sebességváltója nagyon jól teljesített. ... És a nagyobb bizalom érdekében az újabb Subarusok frissítették a CVT technológiát és szoftvert, így nagyon megbízhatónak bizonyultak.

Szív az Auto? - Subaru WRX felülvizsgálat

29 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent a WRX?

Maga a név a „ World Rally eXperimental” rövidítése, vagy akár egyszerűen „World Rally Cross” néven is emlegetik, a világ egyes részein az „X”-et alkotó kereszteződések miatt. Az első WRX változatok ideális ralijárművekként készültek, merevebb felfüggesztéssel, összkerékhajtással és turbófeltöltéssel kiegészítve...

Miért olyan megbízhatatlan a WRX?

A WRX STI-nek jól dokumentált problémái voltak az EJ25 2,5 literes turbófeltöltős Boxer motorjával. A bírósági dokumentumok szerint számos per indult a motor idő előtti meghibásodása miatt egy olyan hiba miatt, amely lehetővé tette, hogy a szennyezett olaj „káros fémtörmeléket szállítson a motorokon keresztül ”.

Miért olyan népszerű a Subaru WRX?

A Subaru WRX nem rendelkezik a legnagyobb eladásokkal, de van egy odaadó rajongótábora. A GoodCarBadCar szerint a Subarus népszerű „ a vásárlók elkötelezett magja körében , különösen az Egyesült Államokban”. Ezek a vásárlók szeretik a Subaru motorját, összkerékhajtását és megfizethető teljesítményét.

A Subaru WRX karbantartása drága?

Milyen gyakran igényel karbantartást egy Subaru Wrx? Összességében a Subaru Wrx éves karbantartási költsége összesen 682 dollár . ... Tekintettel arra, hogy a Subaru Wrx átlagosan 682 dollárba kerül, és az átlagos jármű évi 651 dollárba kerül --- a Wrx karbantartása lényegesen olcsóbb.

Megéri Subaru WRX-et venni?

A 2019-es Subaru WRX az egyik legjobb sportkompakt, amit megvásárolhat . Remek választás azoknak a sportautó-fanatikusoknak, akiknek gyermekeik körül kell utazniuk. Noha a WRX durván fut, a legtöbb ember borotvaéles kezelhetőségét megéri. ... A standard összkerékhajtás növeli a WRX vonzerejét.

A Subaru leállítja a WRX-et?

A Subaru bejelentette, hogy a jelenlegi generációs WRX STI-t egy nagyon korlátozott példányszámú különleges kiadással látja el. ... A névben szereplő EJ25 a jelenlegi WRX STI 2,5 literes turbófeltöltős motorjának kódjára utal, amely először 2005-ben jelent meg, és az új generációs WRX STI új erőforrással való megjelenésével megszűnik.

Miért olyan megbízhatatlanok a Subarusok?

A Subaru megbízhatóságának csökkenésének egyik fő oka az Outback és a Legacy autós technológiával kapcsolatos problémái . Ez a 2000-es évek eleje óta számos márka és modell megbízhatóságának csökkenésének gyakori oka. Manapság sok autóban rengeteg új és összetett technológia található.

A WRX megtartja az értékét?

Egy 2020-as iSeeCars tanulmányban a Subaru volt a hatodik legalacsonyabb értékcsökkenésű autómárka . Ugyanebben a tanulmányban a WRX és a WRX STI a 10 legalacsonyabb értékcsökkenésű autó közé került. Valójában a WRX a második volt a Porsche 911 mögött 5 éves, 39,8%-os értékcsökkenéssel, ha a sportautók értékcsökkenését nézzük (a teljes tanulmányt itt találja).

Melyek a leggyakoribb problémák a Subaru WRX-ekkel?

Íme néhány a Subaru WRX és WRX STI leggyakoribb problémái közül:
  • Motor belső.
  • Turbó hiba.
  • Olajszivárgás.
  • Gyújtáskimaradások.

Mi jobb a WRX-nél?

2019-es Jaguar XE . A kompakt 2019-es Jaguar XE szedán kiváló alternatívája a WRX-nek. Az XE 2,0 literes turbófeltöltős négyhengeres motorral kapható, 247 lóerővel és 269 font forgatónyomatékkal, nyolcfokozatú automata sebességváltóval és AWD-vel párosítva. ... A 2019-es XE AWD 40 490 dollárért kapható.

Nehéz a Subaru WRX-en dolgozni?

Bár a WRX/WRX STI -n még mindig nem nehéz dolgozni , valószínűleg nehezebb lesz szervizelni és javítani, mint a legtöbb Subaru modellt.

Melyik a legmegbízhatóbb WRX?

A 2004-es Subaru WRX -et általában a legmegbízhatóbb modellévnek tartják. Ez az évente benyújtott panaszok teljes számán alapul. A 2005 és 2007 közötti modelléveket is általában megbízhatóbbnak tartják, mint a korábbi és a későbbi éveket.

Miért olyan rosszak a Subaru motorok?

Íme a tények: A Subaru sok motorproblémát tapasztalt a fejtömítések miatt, elsősorban az EJ25D 2,5 literes motorban, valamint az EJ251, EJ252 és EJ253 literes motorokban. ... Ez akkora probléma volt a Subaru számára, hogy az autógyártó a hajtáslánc garanciáját 5 évről/60 000 mérföldről 10 évre/100 000 mérföldre kiterjesztette.

Gyorsabb az STI, mint a WRX?

A vezetési élményben rejlik a nagy különbség a Subaru WRX és a WRX STI között. Egyszerűen fogalmazva, az STI-ben mindenből több van. Gyorsabban megy, laposabb a kanyar , és erősebben fékez. Az STI a vezető által vezérelt középső differenciálművet is tartalmazza.

Hány mérföldet bír ki egy WRX?

Míg az eredmények változnak, és a nagy változó mindig az, hogy milyen jól karbantartották az autót, azt mondhatom, hogy egy Subaru 300 000 mérföldet képes megtenni. És ha Ön rendszeres karbantartást végző tulajdonos, akkor számítania kell arra, hogy ilyen futásteljesítményt kap.

Miért hagyta el a Subaru a WRC-t?

Az összkerékhajtási rendszer népszerűsítése mellett járművei, különösen a Subaru Impreza megnövekedett eladásainak tulajdonította a rali-világbajnokságban elért sikerét. ... A csapat a 2008-as szezon végén a széles körű gazdasági visszaesés miatt visszalépett a WRC versenytől.

A WRX rallyautó?

CHATHAM, Mass. – A Subaru WRX egy nagy teljesítményű autó ; egy nagy teljesítményű autó, amelyet a rali-világbajnokság (WRC) meghatározó Subaru-versenyzői ihlettek, és 1992 óta gyártják az utcára a világ autóiparának szerelmeseinek.

Mit jelent japánul, hogy Subaru?

Nyugaton a klaszter neve Plejádok, Kínában, Mao és Japánban pedig Subaru, ami „ kormányozni” vagy „összegyűlni ”. A Subaru volt az első autómárka, amely japán szót használt a névként. A Plejádok forró kék csillagokból állnak, amelyek körülbelül 100 millió évvel ezelőtt alakultak együtt.

Milyen Subaru motorokat érdemes kerülni?

Subaru 2,5 literes turbó négyhengeres A 2009–2014-es Subaru Impreza WRX és WRX STI modellek tulajdonosai csoportos keresetet indítottak, azt állítva, hogy a nagy teljesítményű 2,5 literes turbófeltöltős motorok dugattyúi és PCV (pozitív forgattyúház-szellőztető) rendszerei túlfűtöttek. vagy meghibásodás, amely királyi váltságdíjat igényel a javítás során.