A tgv delete-hez kell tune?

Pontszám: 4,4/5 ( 34 szavazat )

A TGV -törlés dallam nélkül is működik, de valószínűleg nem fogja tudni kihasználni a megnyílt teljesítményt dallam nélkül.

Mit csinál a TGV törlése?

A törlés lényegében eltávolítja a csövet és bedugja a portokat . CEL-t kap, mert nem fogja átengedni a kibocsátást. Szüksége van egy Cobb Accessportra és egy dallamra az autójához.

A TGV törli a kibocsátást?

A TGV törlések nem ártanak Önnek, mivel hidegindításra szolgálnak . Ha az autó üzemi hőmérsékleten van az ellenőrzés során, a TGV-k átlátszóak...... kivéve, ha az ellenőrök ténylegesen bemennek a motortérbe, és megkeresik a hardvert.

Mennyi HP-t adnak hozzá a TGV törlések?

A TGV törlési készlet nagy teljesítményt ad a fordulatszám-tartomány felső végén, körülbelül 5000 ford./perctől kezdve. Maximum 23 Whp és közel 21 wtq nyereséget érünk el.

Egy WRX-hez kell dallam a bemenethez?

A WRX-ek vagy STI-k piacán szinte minden légbeömlőhöz szükség lesz egy dallamra a megfelelő működés érdekében. Erősen ajánljuk a COBB SF légbeömlőjét vagy az AEM hideg levegő beömlőjét a 2008+ WRX és STI modellekhez.

Milyen alkatrészekhez van és nem kell dallam

17 kapcsolódó kérdés található

Kaphatok bevitelt dallam nélkül?

A hideg levegő beömlő egy olcsó és egyszerű frissítés, amely nem igényel hangolást. Jól fog működni, dallam nélkül, és nem okoz semmilyen kárt az autóban, ha nincs tuningolva.

Megéri egy bevitel WRX?

Hacsak nem tettél már fel turbó-hátsó, felfelé ívelő, nagyobb turbót, motorvezérlést és így tovább, egy új szívó nem éri meg a $$-t . Egy raktáron lévő WRX-en nagyon kevéssé növeli a teljesítményt.

Az EGR törli a kibocsátást?

Ezeket a gázokat a motor az üzemanyag elégetésére használja, nem pedig a kipufogón keresztül. Így az EGR szelep szerepet játszik a járműből kilépő károsanyag-kibocsátás csökkentésében. ... Az EGR szelep eltávolítása ezért alig vagy egyáltalán nem befolyásolja a helyi levegő minőségét és szennyezését .

Mit jelent a TGV a Subaru rövidítése?

Tumbler generátorszelepek (vagy "TGV", ahogyan leggyakrabban hivatkoznak rájuk) 2001-től megtalálhatók az Impreza WRX, a Forester Turbo és a Legacy GT modelleken.

Mi az a TGV érzékelő?

Ez az érzékelő érzékeli a Subaru EJ20 autókon a bukó-generátor szelep és a fojtószelep helyzetérzékelő helyzetét. Ezen érzékelők közül kettőt a TGV-k helyzetének követésére használnak, a 2002-2005-ös WRX-nél pedig az egyik a fojtószelep helyzetét jelzi. ... A halott TGV érzékelő P1086 vagy P1088 "Check Engine" kódot eredményez.

Mi az a TGV?

A TGV (franciául: TurboTrain à Grande Vitesse, majd Train à Grande Vitesse, "nagysebességű vonat") Franciaország helyközi nagysebességű vasúti szolgáltatása , amelyet az SNCF üzemeltet. ... A franciaországi TGV-hálózat évente mintegy 110 millió utast szállít.

Mi az a Subaru bukógenerátor szelep?

A TGV-k a Subarusban található szelepek, amelyek a szívócsatorna alsó részén helyezkednek el, és akkor nyílnak (és maradnak nyitva), ha a motor hideg, és a gázkart még nem nyomták le. Ezen a csomóponton a TGV kalibráció betölthető vagy manuálisan megadható.

Melyik Subaru a leggyorsabb?

A jelenleg gyártásban lévő leggyorsabb Subaru kétségtelenül a WRX STI , amely 2,5 literes boxermotorjának köszönhetően mindössze 4,5 másodperc alatt gyorsul fel 60 mérföld/óra sebességre.

Mi a TGV két fő funkciója zárt helyzetben?

Feltételezhető , hogy kis sebességnél segít csökkenteni a károsanyag-kibocsátást ; többnyire akadályozza a jó légáramlást, és CEL-t produkál, amikor akár a motor, akár a (nagyon érzékeny) érzékelő (ami csak egy fojtószelep helyzetérzékelő) eltörik.

Miért használ a Subaru boxermotort?

A Subaru elkötelezett amellett, hogy egyre jobbá tegye autói vezethetőségét , és a boxer-erőegység az egyik oka annak, hogy egyenletesebb a gyorsulása. A szabványos V-alakú motoroktól eltérően a boxer vízszintesen van elhelyezve, és oda-vissza mozgatja a vízszintes dugattyúkat.

Az EGR törli a motor károsodását?

Néhányan nem veszik észre, hogy igen , az EGR-rendszer törlése segíthet elkerülni néhány költséges javítást. De komoly problémákat okozhatnak a motor más részein is.

Az EGR-t ki lehet törölni anélkül, hogy eltávolítanák?

A törlés szempontjából a tuning kikapcsolja az EGR-t. Tehát ezen a ponton lehetséges a hűtő teljes eltávolítása. Azonban érintetlenül hagyhatja .

Rendben van az EGR szelep elzárása?

Ha az EGR szelep eltömődött vagy teljesen le van zárva, az tovább égetheti a káros anyagokat az égéstérben . Az NOx-kibocsátás szabályozatlanul áramlik át az égéskamrán és ki a kipufogócsőből. A túlzott NOx-kibocsátás a szmogteszt során megjelenik, és meghibásodást okoz.

Mennyibe kerül egy dallam?

A pénz egyenlő az idővel. Mindegyik beállítás eltérő, és attól függően, hogy milyen típusú rendszert használnak (hátsó, chip, önálló, feltöltött, szívó, csak utcai vagy versenyen stb.), a hangolási költségek 250 és 1500 dollár között mozoghatnak . Ne féljen pénzt költeni egy jó dallamra.

Mennyi HP-t ad hozzá a hideg levegő bemenet?

Éppen ezért a hideg levegő beömlő kis befektetés, meglehetősen nagy megtérüléssel. Valójában akkora különbséget jelent, hogy a szűrő átirányításának egyszerű folyamata a hűvösebb levegő beszívására jó, ha a legtöbb autóban 5-20 lóerős nyereség érhető el.

Le tudod futtatni a Cobb-bevitelt dallam nélkül?

A COBB Tuning SF Intake-t úgy tervezték, hogy könnyen telepíthető legyen, anélkül, hogy módosítani kellene az autóját. ... Ez a COBB SF bemenet nem igényel további hangolást a telepítést követően . Úgy tervezték, hogy tökéletesen működjön a raktáron lévő MAF érzékelővel.

Melyik Forester a leggyorsabb?

A Forester 2.5 XT rendkívüli embermozgató. Turbófeltöltős, 2,5 literes, 250 lóerős motorja és átdolgozott áttétele hálókocsivá teszi. A jármű mindössze 5,9 másodperc alatt eléri a 0-60-at, mivel az autó mechanikai hasonlóságai vannak a WRX-hez.

A Subaru motorok sokáig bírják?

01. Mennyi ideig tartanak a Subaru motorok? A Subaru motorok várható élettartama a sofőrtől és attól függ, hogy az autót mennyire gondozták az évek során. Egyes vezetők megfelelő karbantartás mellett 300 000 mérföldet is megtehetnek .

Melyik Subaru rendelkezik a legnagyobb lóerővel?

Ha igen, ez lenne a valaha eladott legerősebb Subaru Amerikában. A következő generációs Subaru WRX STI akár 400 lóerővel is büszkélkedhet egy újrahangolt, 2,4 literes turbófeltöltős boxermotorral, így ez a legerősebb gyári STI, amelyet valaha is kínáltak Amerikában.

Mit csinálnak a bukógenerátor szelepei?

Egyes Subaru-modellek (beleértve az Impreza WRX-et is) szívószelepei az üzemanyag-befecskendező szelepek felett találhatók. Amikor a motor alapjáraton jár, ezek a szelepek bezárnak, és megkerülik a bejövő légáramot egy járaton keresztül, hogy növeljék a levegő/üzemanyag keverék örvénylését , így a motor tisztábban működik.