A sonja morgannek van ruhavonala?

Pontszám: 4,1/5 ( 2 szavazat )

Sonja Morgan a The Real Housewives of New York City ruházati vonalától, a Sonja by Sonja Morgantől már megtalálható a Walmart üzletekben és az interneten. Sonja Morgan, a The Real Housewives of New York City-től nagy sikert aratott a ruházati vonalán, amikor a Century 21 bezárta kapuit.

Mi történt a Sonja Morgans ruházati vonallal?

Az 57 éves Morgan 2014-ben dobta piacra névadó kollekcióját; 2019- ben szerződést írt alá a Century 21-gyel, hogy áruit árulja annak üzleteiben . A dizájner diszkontlánc azonban nem sokkal ezután csődöt jelentett, és bezárta üzleteit a COVID-19 világjárvány közepette.

Van Sonja Morgan márkája?

2017-ben bemutatta örökségévé vált cipőcsalád-márkáját, a Sonja Morgan by French Sole -t, de birodalma ismét kibővült a Sonja by Sonja Morgan 2019-es piacra dobásával. Legfrissebb kollekciója 250 dollár alatti árú, megfizethető divatok és kiegészítők válogatása. amely a 2019-es New York-i divathéten debütált.

Mi a Sonja Morgan márka?

Sonja Morgan a New York-i divathéten debütált nemzetközi divatos életmódmárkájával, a Sonja Morgan New York -val, amely luxusruhák, ékszerek és fürdőruhák jellegzetes kollekciója.

Mennyi Sonja Morgan nettó vagyona?

Sonja Morgan ( 8 millió USD ) Most 465 000 USD-t keres epizódonként.

Sonja Morgan | TV-sztár, divattervező és OnlyFans alkotó

39 kapcsolódó kérdés található

Ki a leggazdagabb igazi háziasszony?

1. Kathy Hilton – 350 millió dollár. Az igazi háziasszonyok egyetlen sztárja, aki gazdagabb Kyle Richardsnál, a legidősebb nővére, Kathy Hilton. Most, hogy csatlakozott a Beverly Hills-i Igazi háziasszonyok szereplőgárdájához, mint a show barátja, Hilton 350 millió dolláros nettó vagyonával az új első helyen áll a listánkon.

Bethenny a leggazdagabb háziasszony?

És a "New York City igazi háziasszonyai" leggazdagabb sztárja számára ez a cím Bethenny Frankelt illeti, aki állítólag 70 millió dollárt ér – elsősorban a Skinnygirl márkája által elért hatalmas sikernek köszönhetően, amely italokat, ételeket és ruházat.

Van LuAnn de Lessepsnek ruhavonala?

A New York City igazi háziasszonyaiban LuAnn de Lessep grófnő a The Countess Collection nevű ruházati vonalának partiját rendezi. Úgy írja le a vonalat, mint „könnyen eleganciát”. Ez igaz. A ruhák, felsők, szoknyák és kabátok jól utaznak, és könnyen kiegészíthetők.

Dorinda Medley kivel randevúz?

A The Real Housewives of New York Cityben Dorinda Medley bepillantásokat mutatott a nézőknek barátjával, John Mahdessiannal való életébe.

Mennyire gazdag Tinsley Mortimer családja?

Mortimer Tinsley Randolph Mercer néven született Richmondban, Virginia államban. Édesapja George Riley Mercer Jr. , egy gazdag ingatlanbefektető, anyja pedig Dale Tatum Mercer belsőépítész és társasági személyiség.

Létezik a tipró lány, Prosecco?

„RHONY” Sonja Morgan étterem „Tipsy Girl”, akit Bethenny hajtott ki NYC-ből, CT-ben nyílik meg. ... Bethenny bolondos márkája, a Skinnygirl már jól megalapozott volt, amikor Sonja úgy döntött, hogy piacra dobja saját Prosecco márkáját Tipsy Girl néven.

Mi történt Sonja Morgannel és a Century 21-el?

A Century 21 csütörtökön csődöt jelentett – ezzel Sonja Morgan divatvonalát a New York-i intézménnyel szemben. ... Morgan azt mondta, hogy úgy érezte, „kihúzták alóla a szőnyeget”, és hozzátette, hogy visszautasított más kereskedőket, de „biztonságban érezte magát a [Century 21]-vel”.

Mennyit ér Yolanda Hadid?

Figyelembe véve változatos karrierjét és azt a tényt, hogy korábban két nagyon gazdag férfival élt, szinte nem meglepő, hogy Yolanda lenyűgöző, 45 millió USD -s vagyont halmozott fel a Celebrity Net Worth szerint (az összes idézett statisztika forrása).

Mi volt Bethany válási egyezsége?

A valóságsztár állítólag 2012-es válásuk óta összesen havi 26 000 dollárt fizetett Hoppynak, beleértve a havi 12 000 dollár ideiglenes tartásdíjat és havi 10 000 dollár gyermektartást lányuk Bryn után.

Mennyit ér a 2020-as Teresa Giudice?

2020 márciusában azonban felfedte, hogy „több mint egymillió dollárt” költött férje jogi adósságának kiegyenlítésére. A Celebrity Net Worth szerint 2021 októberében Teresa 500 000 dollárt ér.

Mennyit ér Lisa Rinna?

Lisa Rinna ( 10 millió USD ) A Celebrity Net Worth szerint Rinna nettó vagyona 10 millió USD, és 500 000 USD-t vitt haza a Real Housewives című sorozatban.

Ki a gazdagabb Kathy Hilton vagy Kyle Richards?

Kyle Richards , 52 Lehet, hogy nem egy teljes értékű Hilton, de mint Kathy féltestvére, akinek lenyűgöző nettó vagyona körülbelül 100 millió USD (férjével együtt), Kyle mindenképpen megérdemli a helyét ezen a listán.

Mennyit kapott Sutton a váláskor?

A Bravo oknyomozó szurkolói fiókjának bomba-leleplező bejegyzésében arról számoltak be, hogy Sutton Stracke elképesztő havi 300 000 dollár házastársi támogatással , 1 235 000 dollár készpénzzel, a pár Los Angeles-i otthonával, Augusta-i otthonával és egy velencei lakással távozott. , Olaszország.

Mennyit ér Kyle Richards?

2019-ben és 2020-ban a nettó vagyona körülbelül 50 millió USD volt , így a világ többi milliomosához hasonlóan úgy tűnik, hogy pénzverőt keres a járvány idején. Amióta 2010-ben csatlakozott a The Real Housewives of Beverly Hills-hez, Richards nettó vagyona jelentősen megnőtt.

Mit csinál Topper Mortimer?

5 Pénzügyi területen dolgozik . Mortimer a Focus Point Private Capital Group magánbefektetési cég alkalmazottja. 6 Ő és a Real Housewives of New York sztárja, Tinsley Mortimer egy bentlakásos iskolában találkoztak. A valóságshow-sztár és Topper középiskolás szerelmesei voltak a New Jersey-i Lawrenceville School-ban.

Mennyit ér a kuponkabin?

Nettó vagyon és bevétel. 25 éves volt, amikor elhatározta, hogy elindítja saját online vállalkozását, amely online kuponkódokat biztosít az amerikai kiskereskedőknek. 2019-ben Scott Kluth nettó vagyonát 25 millió dollárra becsülik .