Shana meghal pll?

Pontszám: 4,3/5 ( 19 szavazat )

Meghal a fejsérülésben . Shana Aria rémálmában látható egy sor visszaemlékezésen keresztül, amelyek között szerepel, hogy fegyvert cipel New Yorkban, a Rosewood High-ban Jennával, és hegedül a Brew-ban.

Melyik epizódban halt meg Shana a PLL-ben?

A Hazugok rájönnek, hogy a negyedik évad fináléjának csuklyás alakja Shana volt, aki meghal, amikor Aria letaszítja őt a Fitzgerald Színház színpadáról. A lányok azt hiszik, hogy Shana A volt, és a problémáiknak most vége lesz, de sajnos ő nem A volt – ő csak egy lakáj volt Jenna számára.

Ki lőtte le Shana PLL-t?

5. évad. Az EscApe From New Yorkban Shana továbbra is "A"-nak adja ki magát, és még hamis "A"-kat is küld, hogy becsapja a lányokat. Megjelenik a színházban, hogy megölje őket, de terveit meghiúsítja Aria , aki megöli őt.

KI AZ A Shana után?

Big "A" Big A volt az a személy, aki átvette az "A" játékot Mona Vanderwaaltól, miután felvették a Radley Szanatóriumba, és kiderült, hogy CeCe Drake (AKA Charlotte DiLaurentis vagy Charles Dilaurentis).

Aria börtönbe kerül Shana meggyilkolásáért?

Az ötödik évad utolsó előtti epizódjában nemcsak Ali DiLaurentist találták bűnösnek gyilkosságban első fokon, de a többi hazug is – Spencer, Aria és Emily – csatlakozott Hannához a börtönben , amikor letartóztatták őket Mona meggyilkolásának kísérőjeként. .

Pretty Little Liars – Aria megöli Shanát

29 kapcsolódó kérdés található

Jenna tudja, hogy Aria megölte Shanát?

Jenna Marshall Mona elárulja, hogy Jenna ismerte Shanát, mielőtt a városba jött, és hogy Shana szerelmes lehet Jennába.

Mit súgott Ezra Ariának a kórházban?

'A' kiderült! Shana biztosan gyorsan bejárja a várost! Éppen akkor, amikor azt hittük, hogy kórházban van – tehát Ezra ezt suttogta Ariának –, megjelenik a színházban, és lelövi a lányokat! ... Úgy tűnik, Shana beleszeretett Jennába, és Alit keresi, hogy bosszút álljon.

Mona tudta, hogy Cece A?

Mona tudta, hogy Cece a? Mert tudta, hogy Cece A, és hallotta az egész beszélgetést! Mona megegyezik A-val az eltűnésért , akárcsak Alisonnal, ez is utalhat arra, hogy Cece olyan közel állt Alisonhoz!

Miért hazudott Maggie Ezrának?

Maggie Cutler a Pretty Little Liars szereplője. Ő Ezra Fitz volt barátnője a középiskolából és Malcolm Cutler anyja. Azt hitte, hogy Malcolm Ezra gyermeke , de valójában egy másik férfival folytatott egyéjszakás kaland eredménye, amiről azt állította, hogy hiba volt.

Malcolm Ezra fia?

A harmadik évadban a nézők bemutatták Ezra középiskolás barátnőjét, Maggie-t és 7 éves fiát, Malcolmot , akiről azt hitték, hogy Ezra gyermeke. ... "A" valójában az, aki felfedi előtte Ezra titkos gyermekét, és Malcolmot még "A" is elrabolja egy egész délutánra.

Miért színlelte meg Mona a halálát?

Az évad második felében kiderül, hogy Mona soha nem hitte el, hogy Alison "A" volt, és hamisította a halálát "A" tervének részeként, hogy Alison börtönbe kerüljön , hogy megtudja valódi kilétüket. Most szőke haja van, és be van zárva "A" babaházba, kénytelen úgy tenni, mintha Alison lenne.

Miért gyűlölte CeCe a hazugokat?

Azt mondta nekik, hogy barátok Alival, és a neve CeCe Drake. Charlotte gyűlölte a hazugokat , mert Mona azt mondta neki, hogy a hazugok, akiknek Alison igaz barátainak kellett lenniük, boldogok, hogy Alison elment . ... Úgy gondolta, nem lehetett Alison, amikor látta, hogy az anyja eltemeti.

Mike megrongálta Connor autóját?

Miközben Connor kiviszi a szemetet, azt találja, hogy az autóját összetörik egy baseballütő. Connor felkiált, és a vandál (akiről azt feltételezik, hogy Mike) elszalad, és felfedje a "HAzudozó"-t, amely festékszóróval van felfestve Connor autójának oldalán.

Miért csatlakozott Aria az A csapathoz?

Aria elmondja, hogy csatlakozott az AD csapathoz , hogy megvédje Ezrát . (Ne feledje, írt egy hamis rendőrségi jelentést, amelyben szexuális zaklatással vádolta, amit AD talált meg, és az egész szezonban használt ellene.)

Ki ölte meg Maya PLL-t?

A televíziós sorozatban Maya a 2. évad fináléjában, az "UnmAsked"-ben halt meg, miután meggyilkolta a sztározó ex-barátja .

Ezra megcsalja Ariát?

Aria volt az első hazug, aki üzenetet kapott "A"-tól. ... Aria minden barátját megcsalta . Amikor Noellel randizott, megcsalta őt azzal, hogy kibékült Ezrával. Amikor Ezrával járt, megcsókolja Jasont és Wesley-t, a testvérét.

Maggie tudja, hogy Malcolm nem Ezra fia?

Valójában eleinte nem is tudta, hogy van egy fia , mivel Maggie-t kifizették és elküldték, de egy DNS-teszt után rájön a negyedik évadban, hogy részeg volt és lefeküdt valaki mással, a baba pedig nem nem az övé.

Maggie és Ezra újra összejönnek?

Aria sajnálatos módon véget vetett a kapcsolatuknak, mert túl bonyolulttá vált. A 4. évadban Aria és Ezra újra összejönnek, miközben Aria még Jake-kel járt. ... Miután Ezra felépül, Aria végre rájön Ezra hősiességéből, hogy szereti őt, és kibékülnek.

Melyik epizódból tudják meg, hogy A CeCe?

A hatodik évad első felében Charlotte történetét Charlesként és "CeCeként" tárják fel, mielőtt végül kiderülne a " Game Over , Charles" című filmben, amikor Charlotte-ot "Big A"-ként leplezik le. Végül megállítják a Hazugok, mielőtt öngyilkosságot követhetett volna el, és uralkodásának végét "A"-nak nyilvánítja.

Miért bújt ki Mona Radleyből?

4. Monát (Janel Parrish) elküldték Radley-hez, miután kiderült, hogy ő az eredeti "A" , mert "megszállottja" volt a Liars-nek . Miután Mona elhagyta Radley-t, még mindig a lányok megszállottja volt, de CeCe most "A" lett, és kiosont Radleyből, hogy kínozza őket.

CeCe meglátogatta Monát Radleyben?

Mona bevallja a hazugoknak, hogy nem emlékeztek arra, hogy CeCe meglátogatta , de valaki a Radley-nél rejtvényeket és csavart mondókákat adott neki, amitől izgatott lett, hogy újra játsszon. Charlotte elárulja, hogy a repülőgép-szerencsétlenség éjszakáján egy vörös kabátot, Sara Harveyt küldött, hogy elvonja a hazugok figyelmét.

Melissa csinos kis hazudozókban vesztette el a babáját?

A vakok királysága Kiderült, hogy Melissa elvesztette a babát . ... A tollmadarak Melissa amellett, hogy ő a Fekete Hattyú, elárulja, hogy egy nappal azután, hogy Ian holtan találták, elvesztette a babáját. El akarta mondani Spencernek, de megtalálta Ian telefonját Spencernél, és azóta is színlelte a terhességét.

Ki ütötte meg Alisont egy rock PLL-vel?

Később aznap este Alisont tarkón ütötte egy kővel Charlotte DiLaurentis , és élve eltemette a pavilon építkezése alatt Jessica DiLaurentis, aki azt hitte, hogy meghalt, és Charlotte-ot védi.

Ki volt a mentő PLL-ben?

Az árulóról és az A-csapat 2. tagjáról kiderül, hogy Toby . Több befejezést is lőttek, nehogy az igazi kiszivárogjon. Caleb és Paige voltak az áruló szerepének helyettesei.