Sasuke Dobe-nak hívja Narutót?

Pontszám: 4,2/5 ( 55 szavazat )

A maga részéről Sasuke keveset gondolt Narutóra, és általában idegesítették a kitörései. Végül azonban megértette Naruto fájdalmát az árvaság miatt, annak ellenére, hogy soha nem akarta beismerni. ... Ilyenkor Sasuke "dobe"-ként hivatkozott Narutóra. Az angol verzióban Narutót "lúzernek" nevezte .

Hogy hívja Naruto Sasukét?

Naruto gyakran használja a " teme" kifejezést , amikor Sasukéval beszél.

Mit jelent Dobe a Naruto nyelven?

translations dobe hu Az "idióta" vagy a "halott utolsó" japán szlengszava. Usuratonkachival és teme-vel együtt használják a "Naruto" animében. Először ki kell nyitnia az üveget, Dobe.

Miért nevezte Sasuke Narutót a legjobb barátjának?

4 válasz. Naruto Sasuke legjobb barátja , mert valójában ő az egyetlen igazi barátja .

Sasuke elismeri Narutót?

2 BROS: Az érzéseik elismerése Ezen a ponton Sasuke végre beismeri, hogy Narutot a legjobb barátjának tekinti , és egyben az egyetlen barátjának is.

Sasuke és Naruto Vicces pillanatok Borutoban, Naruto

32 kapcsolódó kérdés található

Ki Naruto testvére?

Itachi Uchiha (japánul: うちは イタチ, Hepburn: Uchiha Itachi) egy kitalált karakter a Masashi Kishimoto által létrehozott Naruto manga- és animesorozatban.

Ki Sasuke szerelme?

Sakura Haruno Sakura nagyon kicsi koruk óta mindig is szerelmes volt Sasukébe, bár Sasuke gyakran elbocsátotta. Miután ugyanabba a csapatba osztották be, mint ő, Sakura elhanyagolta a nindzsa képzését, és több időt töltött azzal, hogy megpróbálja elcsábítani Sasukét.

Ki Naruto legjobb barátja?

Együtt fekve, mindketten túl sérültek ahhoz, hogy mozogjanak, Naruto elmagyarázta, hogy még azután is, amit átéltek egymással, még mindig Sasukét , a legjobb barátját tartotta.

Sasuke erősebb, mint Naruto?

A sorozat első részének nagy részében Naruto mindig gyengébb, mint Sasuke, de ez a hátrány lassan változik az íve során. ... Mégis, a csúcsponti csata végére Sasuke elismerte a vereségét. Ez a beismerés bizonyítja, hogy Naruto erősebb, mint Sasuke .

Naruto tényleg szereti Sakurát?

Bár a romantikának csak finom jelei voltak a sorozatban, mindig nyilvánvaló volt, hogy Narutónak két lehetséges szerelmi érdeklődése van: Sakura és Hinata . Azok a rajongók, akik a végéig maradtak, tudják, hogy Naruto végül feleségül vette Hinatát, míg Sakura Sasukéval kötött ki, de ez természetesen nem ment vita nélkül.

Mi a Baka japánul?

A baka egy japán szó, ami azt jelenti, hogy „ őrült ”, „bolond” vagy egyenesen „hülye”. Használható a „bolond” vagy az „őrült vagy ostoba ember” főnévként is. Az anime- és mangarajongók Nyugaton a baka használatát (általában tréfás) sértésként fogadták el.

DOB vagy DOB?

A dob a születési dátum régimódi írott rövidítése, amelyet különösen a hivatalos nyomtatványokon használnak.

Miért mondja Naruto mindig, hogy Dattebayo?

A "dattebayo" kifejezés olyan dolog, amit a szokásos japán beszédben hallani lehet, bár ritkán, és mindig csak informális környezetben, mivel azt jelzi, hogy a beszélő nagyon bízik saját szavaiban - furcsaság. Narutóhoz illően.

Ki volt Naruto első csókja?

Az első igazi csókja Hinatával volt, és eddig ez volt az első csókja is.

Miért csókolóztak Naruto és Sasuke?

Naruto és Sasuke véletlenül megosztották első csókjukat az első találkozásuk során. ... Naruto azt akarta , hogy Sasuke egyenrangú félként ismerje el . Sasuke megvédte Narutót Sakurától, miután azt mondta, hogy hülye személyisége volt, mert nincsenek szülei, ami feldühítette Sasukét és idegesítőnek nevezte.

Naruto szereti Hinatát?

A The Last: Naruto the Movie-ban Naruto elmondta Hinatának, hogy szereti őt , de valóban érez iránta. Aztán megcsókolta, örökre egymásba szeretett, és boldogan élt, míg meg nem halt. Naruto nem szeretett bele Hinatába a The Last: Naruto the Movie-ban.

Meg tudja-e győzni Naruto Saitamát?

Naruto sebessége meghaladta a fénysebességet, és Saitama nem tudja legyőzni ezt . Naruto strapabírósága akkor mutatkozik meg, amikor túlélt egy bolygórobbanást pont hatótávolságban. ... Naruto erőnlétének és gyorsaságának köszönhetően nyer. Ha gyorsabb vagy az ellenségednél, az a javadra dönti a csatát.

Ki tudja legyőzni Narutót az animében?

Íme 20 túlerős anime karakter, amely erősebb, mint Naruto.
 • 20 Saitama – One Punch Man.
 • 19 Son Goku – Dragon Ball Z.
 • 18 Monkey D. Luffy – One Piece.
 • 17 Isaac Netero – Hunter X Hunter.
 • 16 Ban - Hét halálos bűn.
 • 15 Mob – Mob Psycho 100.
 • 14 Jotaro Kujo – JoJo bizarr kalandja.
 • 13 Light Yagami – Death Note.

Ki győzheti le Narutót?

Naruto: 7 karakter, aki képes megölni Narutót (és 7, akinek nincs esélye)
 • 8 KÉPES: Kaguya Otsutsuki.
 • 9 NINCS ESÉLY: Kinshiki Otsutsuki. ...
 • 10 KÉPES: Jigen. ...
 • 11 NINCS ESÉLY: Kakashi Hatake. ...
 • 12 KÉPES: Boruto Uzumaki. ...
 • 13 NINCS ESÉLY: Hashirama Senju. ...
 • 14 KÉPES: Madara Uchiha. ...

Ki Kakashi BFF-je?

A legjobb barátja Shikamaru Nara . Shikamaruhoz hasonlóan ő is a 10-es csapat tagja.

Iruka utálja Narutót?

Annak érdekében, hogy megvédje Narutót, függetlenül attól, hogy megtanulta az igazságot, Iruka ragaszkodott hozzá, hogy soha nem gyűlölte Narutót , és csak a falu nindzsaként látta.

Ki vette feleségül rock Lee-t?

Ez, a „31 pont” válaszban szereplő egyéb utalásokon, valamint az arra vonatkozó nyomokon kívül, hogy Hanabi nem az új Boruto sorozat anyja, a legjobb tippem az, hogy Rock Lee és TenTen együtt vannak, amíg meg nem erősítik.

Ki szerelmes Hinatába?

Naruto Uzumaki Hinata Hyuga főszereplője és szerelme a Naruto sorozatban.

Sakura erősebb, mint Hinata?

Hinata erősebb, mint Sakura . Hinata fejlettebb a harc több területén, míg Sakura csak akkor mutatja meg erejét, ha nyers erőről van szó. Hinata nagyon sokrétű erővel rendelkezik, beleértve a ninjutsut, a taijutsut, a genjutsut és az átalakulásokat.