Működik az ajánlaton belüli reklámozás?

Pontszám: 5/5 ( 50 szavazat )

Adja el tételeit gyorsabban a Promóció segítségével, és naponta átlagosan 14-szer több megtekintést érhet el. A promóció révén a tétel a kiemelt pozíciókban jelenik meg a legjobb 50 elem között a keresési, böngészési és kategóriaeredmények között . Amikor egy vásárló az Önéhez hasonló termékeket keres, hamarabb látja az Ön promócióját, mintha nem reklámozták volna.

Megéri a promóció pluszt az OfferUpon?

Ha gyorsabban szeretné eladni tételeit, javasoljuk, hogy próbálja ki a Promote Plus funkciót. A Promote Plus segítségével mindig elérhető promóció . Használata lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy feljebb láthassák a tételt hírcsatornájukban vagy keresési eredményeiben, így naponta átlagosan 14-szer több megtekintést kap.

Megéri eladni az OfferUp-on?

Bár az oldal csúnya és teljesen elavult, még mindig jó hely helyben árusítani a dolgokat , különösen a bútorokat, de én jobban szeretem az OfferUpot a hirdetések feladása gyorsasága és egyszerűsége miatt. Egy percen belül fel tudok adni egy hirdetést. Láthatok vásárlói értékeléseket is, amelyek segítenek elkerülni az árnyas emberekkel való üzletelést.

Hogyan szerezhetek több megtekintést az OfferUp oldalon?

Használja ezeket az értékesítési tippeket, hogy gyorsabban értékesítse termékeit, és jó hírnevet szerezzen.
 1. Készíts egy nagyszerű bejegyzést. Az OfferUp-on leggyorsabban fogyó termékek nagyszerű fotókkal, címekkel, leírásokkal és tisztességes árakkal rendelkeznek. ...
 2. Gyorsan válaszoljon minden vásárlónak. ...
 3. Legjobb ajánlat = Legjobb ár + legjobb vevő. ...
 4. Javasoljon egy biztonságos helyet. ...
 5. Kap egy nagyszerű értékelést.

Honnan tudhatod, hogy valaki átver téged az OfferUpon?

Néhány gyakori példa:
 1. Az eladó az OfferUp alkalmazáson kívül kéri a kifizetést. ...
 2. Az eladó ajánlatot tesz egy olyan termékre, amely túl szépnek tűnik ahhoz, hogy igaz legyen. ...
 3. A vevő a feltüntetett árnál többet kínál. ...
 4. Az eladó azt állítja, hogy kifizeti a szállítási díjat, és számlát akar küldeni Önnek.

Offerup Promote Plus Review – MEGÉRI?!?!

27 kapcsolódó kérdés található

Miért nem kapok megtekintést az OfferUp-on?

Jelentkezzen ki fiókjából, majd jelentkezzen be újra, és próbálja meg újra a műveletet. Indítsa újra a készüléket. Váltson a vezeték nélküli internet és a mobil adatforgalom között, ha a probléma a kapcsolattal kapcsolatos. Távolítsa el, majd telepítse újra az alkalmazást, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a legújabb verziót használja.

Az OfferUp átverés?

Az országszerte több mint 85 millió letöltéssel a használt holmit vásárolni és eladni, illetve helyben ingyenesen eladni vágyó felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy az OfferUp legális .

Tudsz pénzt keresni az OfferUpon?

Az OfferUp-on való eladás nagyszerű módja annak, hogy plusz pénzt keressen. Mindenféle dolgot árultunk már – lakberendezési tárgyakat, babafelszereléseket, bútorokat, kempingfelszereléseket, Blentec turmixgépet, hócipőket –, nevezd meg! Kis lakásunkban korlátozott a tárhely, így a nem kívánt tárgyakat azonnal eladományozzuk vagy eladjuk.

Mi a jobb OfferUp vagy engedd el?

Mindkét alkalmazás jó hely az áruk helyi vásárlására és eladására, és a legjobbak a mobilpiaci alkalmazásokhoz. Míg a LetGo biztonságosabb és a legnépszerűbb alkalmazás a kettő közül, az OfferUp a jobb alkalmazás az ügyfélszolgálat szempontjából. ... Több mint 30 millió felhasználóval a LetGo népszerűbb, mint az OfferUp.

Hány százalékot vesz igénybe az OfferUp?

12,9%-os szolgáltatási díjat fog látni a tételért. A minimális díj 1,99 USD. A Szállítási mód oldalon válassza ki azt a csomagméretet, amelybe belefér az áru párnázással.

Mennyi ideig maradnak a hirdetések az OfferUpon?

A tételek listázása az OfferUp oldalon gyors és egyszerű. Továbbá, míg a letgo listák 30 nap után lejártak, az OfferUp listák soha nem járnak le . Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan kezdje meg az OfferUp értékesítését, olvassa el az Eladás módja súgócikkünket.

Biztonságos az OfferUp-tól szállított termékek vásárlása?

Kiszállított tételek és vevővédelmi igények Csak az OfferUp-ot használja a tranzakciókhoz . Az eladók nem fogadhatnak el kifizetéseket az OfferUpon kívül. Amikor egy tételt az OfferUp-on keresztül fizetnek és szállítanak ki, a vevő bizonyos problémák esetén védelemben részesülhet, de csak akkor, ha a tranzakció és a fizetés az OfferUp-on keresztül történt.

Hogyan keres pénzt az OfferUp?

Az OfferUp egy mobil-első C2C piactér, amely lehetővé teszi a fogyasztók számára használt áruk értékesítését. Pénzt keres , ha minimum 1,99 USD-t vagy az eladó eladási árának 12,9%-át beszedi . Pénzt is keres az eladók reklámozott listáival és a Verified Dealer Program segítségével, amely lehetővé teszi az autókereskedések számára, hogy a platformon értékesítsenek.

Hogyan mondhatom le a promóciót és az ajánlatot?

A platform-előfizetési szolgáltatásokat bármikor lemondhatja közvetlenül a megfelelő platformon keresztül. Az Apple App Store-ban megtalálhatja a lemondási lehetőséget, ha megtekinti Apple ID-jét az iTunes vagy az App Store áruházban, majd kiválasztja az „Előfizetések” lehetőséget.

Fizethetsz PayPal-lal az OfferUp-on?

Az OfferUp rendszerén keresztül történő fizetéskor és az áruk kiszállításakor az OfferUp vásárlóvédelmi programja vonatkozik rád. ... Kerülje az egyéb alkalmazásalapú fizetéseket, mint például a Venmo és a PayPal. Kerülje továbbá az elektronikus átutalásokat, például a Western Union vagy a MoneyGram, vagy a nem készpénzes fizetéseket, például az ajándékkártyákat vagy a személyes/hiteles csekkeket.

Mit kell kapcsolnom az OfferUp-hoz?

A legjobb lapozható dolgok a gyors pénzkeresethez
 1. Fa bútorok. A tömör fából készült bútorok számos okból kitűnően értékesíthetők. ...
 2. Kárpitozott bútor. Hasonlóképpen, a kárpitozott bútorok is hasznosak lehetnek a kifordítása. ...
 3. Kültéri bútor. ...
 4. Régiségek. ...
 5. Gyűjtemény. ...
 6. Motorizált elemek. ...
 7. Készülékek. ...
 8. Lemezek és lemezjátszók.

Az ajánlatnak van eladói védelme?

Ha az eladó ellenőrzött üzlet, akkor az OfferUp 30 napos vásárlási védelme védi Önt . Először is vegye fel a kapcsolatot az eladóval, hogy a lehető leghamarabb kérje a visszatérítést. Tekintse meg az alábbi utasításokat, hogyan kérhet visszatérítést egy ellenőrzött bolttól és egy közösségi eladótól.

Az OfferUp díjat számít fel?

A tételek közzététele és böngészése az OfferUp oldalon ingyenes , a készpénzes termékek vásárlása pedig ingyenes mind az eladók, mind a vevők számára. Egyes tranzakciók, például a szállított termékek, szolgáltatási díjakat vagy szállítási költségeket tartalmazhatnak az árucikk eladásakor. ... Minden hónapban a negyedik bejegyzéssel kezdődően az eladó díjat fizet az egyes járművek listázásáért.

Melyik a legkelendőbb alkalmazás?

A 7 legjobb cuccértékesítési alkalmazás 2021-ben
 • Legjobb nagy jegyű termékekhez: eBay.
 • Legjobb a szélesebb közönség eléréséhez: Facebook Marketplace.
 • Legjobb helyi értékesítéshez: Nextdoor.
 • A legjobb vásárlók számára: OfferUp.
 • Második helyezett, a legjobb a szélesebb közönség elérésében: CPlus a Craigslisthez.
 • Tervezői cikkek legjobb eladása: Poshmark.

Miért deaktiválta az OfferUp a fiókomat?

2 órával később az OfferUp deaktiválja a fiókomat... Üdvözöljük! ___ Mt Juliet-ben található. Fiókjában olyan tevékenységet észleltünk, amely sérti a közzétételi szabályainkat vagy a tiltott tételeket , vagy mindkettőt. Ennek eredményeként eltávolítottuk fiókját az OfferUp szolgáltatásból. Ha bármilyen befejezett értékesítése van függőben lévő kifizetésekkel, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Egyszerre csak egy dolgot tud eladni az OfferUpon?

Ismétlődő bejegyzések Az ugyanattól az eladótól származó azonos cikkeket bemutató több bejegyzés zavaró lehet a vevők számára, és az eladók számára nehéz kezelni. Még ha több is van ugyanabból a cikkből, kérjük, sorolja fel egyenként . Ne tegye fel ugyanazt az elemet egynél több adatlapon vagy több kategóriában.

Mit jelent az 5gg413v4 hibakód az OfferUpnál?

Ez azt jelenti, hogy a felhasználót, akivel beszélni próbál, ki lett tiltva csalás miatt .

Visszakaphatja a pénzét, ha átverik az OfferUp-on?

Az áru kézhezvételétől számított 2 napon belül kérheti a visszatérítést a kézbesített értesítésből . Ha nem kap választ, amely megoldja a problémát, további 2 napja van arra, hogy panasz benyújtásával értesítsen bennünket. Ezen időszak lejárta után feltételezzük, hogy elégedett a tétellel, és befejezi a tranzakciót.