A ponyboy hordoz kapcsolólapátot?

Pontszám: 4,6/5 ( 64 szavazat )

Szerep a The Outsiders-ben
A váltópengét a legtöbb zsírozó , valamint néhány szoci hordja – az a szoci, aki a The Outsiders elején Ponyboyt ugrik, elvágja a nyakát egy switchblade-vel, mielőtt Pony bandája elüldözné.

Kinél van a kapcsolólapát a kívülállókban?

A Two-Bit switchblade a legértékesebb tulajdona, és több szempontból is a tekintély figyelmen kívül hagyását jelenti, amelyre a zsírozók hagyományosan büszkék.

Miért hord a Ponyboy kapcsolólapátot?

Korábban néhány szoci csúnyán megverte, az élmény felzaklatta és megijesztette. Azt akarja, hogy képes legyen visszavágni, ha ez megismétlődik. Később megöl egy Bob nevű szocit a kapcsolópengével, hogy megakadályozza, hogy megölje Ponyboyt.

Kinél van a 10 hüvelykes switchblade a kívülállókban?

Ponyboy megemlíti, hogy a Two-Bit switchblade-je volt a büszkesége és az öröme. A Two-Bit úgy szerezte meg a fekete, sugárhajtású, tíz hüvelyk hosszú kapcsolólapátot, hogy ellopta egy hardverboltból.

Johnny elkezdett egy kapcsolópengét cipelni, miután megugrott a SOCS?

Johnny elkezdett egy kapcsolópengét cipelni, miután megugrott a SOCS? Johnny egy switchblade-t hord magával, hogy megvédje magát és barátait. Korábban a szocik ugrottak neki, és fel akar készülni arra az esetre, ha ez még egyszer megtörténik.

A kések alapjai – Amit valóban tudnod kell a Switchbladesről

31 kapcsolódó kérdés található

Melyik oldalon kezdi Johnny a switchblade-t cipelni?

A The Outsiders 2. fejezetében a szerző, SE Hinton előrevetíti, hogy Johnny a kapcsolópenge késével megöl egy szocit a 4. fejezetben Ponyboy és egy szoci lány, Cherry Valance beszélgetés során, akivel a Dingo Drive-on találkozik. -Ban ben.

Hogyan változik meg Johnny, miután a SOCS megverte?

Miután Johnnyt megverték a szocik, most egy hat hüvelykes kapcsolólapát hord a hátsó zsebében . Johnny a kapcsolópengét használta, ha még egyszer megugrották, megöli a következő személyt, aki megugrotta.

Milyen kést használt Johnny Cade?

A switchblade egy olyan fegyver, amely előkelő helyen szerepel a The Outsidersben. Egy éles fém pengéből és egy kapcsoló fogantyúból áll, amely kihajtja a pengét a nyélből, így nagyon kompakt és elrejthető kést készíthet. Johnny Cade kapcsolólapátja.

Ki kér kölcsön kétbites switchblade-et?

A válasz erre az, hogy Dally (Dallas Winston) kölcsönkéri a Two-bit switchblade-jét. Ez történik a könyv 8. fejezetében. Dally a kórházban gyógyul a templom leégésekor szerzett sérüléseiből.

Mit szimbolizál Johnny switchblade?

A The Outsidersben a Two-Bit switchblade az autonómiát, a lázadást és a túlélést képviseli. A Two-Bit esetében a switchblade a személyes erő és kitartás szimbóluma. Egyben védekezési mechanizmust is képvisel az élet zord valóságai ellen.

Mi történt, amikor ponyboy switchblade-t használt a biológia órán?

Egy kukacot boncolgatott, és a penge, amit az órán kapott, nem vágott . Ponyboy meg sem gondolja, hogy kihúzza-e a kapcsolópengét, hogy elvégezze a feladatot, de a mellette álló lány megdöbben, és egy kicsit meg is ijed.

Mi Ponyboy valódi neve?

Christopher "Ponyboy" Michael Curtis az 1967-es The Outsiders című regény és az 1983-as filmadaptáció narrátora és főszereplője. Őt C. Thomas Howell alakítja a filmben.

Milyen autók voltak a zsírozóknak?

Zsírozók. Valószínűleg egy zsírozónak olyan autóra vágyna, mint a Camaro SS vagy egy Dodge Charger. egy Ford GT vagy egy Dodge Challenger.

Hogyan szúrták meg Bobot?

Amikor Johnny Cade és Ponyboy a parkban voltak éjszaka, egy részeg szocikkal teli autó hajtott el mellette. ... Johnnyt a földre lökték, majd a szocik többször is beledöngették Ponyboyt a szökőkútba, és majdnem megfulladt. Johnny ezután kihúzta a kapcsolópengét , és megszúrta Bobot, és megölte.

Amikor Dally megkérdezi a Two-Bittől a díszes fekete nyelű kapcsolólapátját, mit gondol, mi volt az oka annak, hogy megkérdezte, miért adja át a Two-Bit habozás nélkül?

Amikor Dally arról kérdezi Two-Bit-et, hogy milyen "fekete markolatú kapcsolólapátja", mit gondol, mi volt az oka a kérdésére? Miért gondolja, hogy a Two-Bit habozás nélkül átadja neki? Valószínűleg attól félt, hogy veszítenek, mivel a bandájuk nem lehet ott.

Mit kér Dally a Two-Bittől?

Dally azt mondja, hogy Tim Shepard, egy másik zsiradékbanda vezetője bejött, hogy beszéljen a dübörgésről. Dally elkéri Two-Bit fekete nyelű switchblade-jét , és Two-Bit szívesen átadja értékes birtokát anélkül, hogy megkérdezné, miért van szüksége rá.

Mit adott a Two-Bit?

Dally elhagyja a kórházat, és csatlakozik a dübörgéshez. Elmeséli Ponynak, hogyan került ki, miközben szocikkal verekednek. A 7. fejezetben láthatjuk, ahogy Kétbites odaadja Dallynak a kést . Átadja Dally-nek, bár ez a legértékesebb tulajdona.

Kinek van zsebkés a kívülállókban?

Ponyboy és Johnny összefutottak néhány szocival, és egy Bob nevű szoci egy szökőkútba lökte Ponyboy fejét. Johnny nem tudta, mit tegyen, ezért megszúrta Bobot a zsebében lévő késsel.

Mi az a kagylóhúzó kés?

A sörétes kagylóhúzós olasz késeket egyedi, stilizált támaszték jellemzi . Ezek az automaták különféle tüzelőmechanizmusokkal felszerelhetők, de legtöbbjük nyomógombos vagy karzáros bevetési móddal rendelkezik.

Hogyan hatott Johnny személyiségére a SOCS általi verés?

Hogyan hatott a verés és a fenyegetés Johnny személyiségére? V. Feldühítették, és most keresi a várost szocik után, hogy ugorjanak, hogy kiegyenlítsék. ... Idegessé tették, és most egy pengét hord és azzal védekezhet.

Hogyan változik Johnny a kívülállókban?

A The Outsiders-ben Johnny csendes, félelmetes fiúból bátor, szókimondó tinédzserré változik, aki hajlandó kimondani a véleményét és feláldozni magát másokért . A regény során Johnnyban jelentős önbizalom és önbecsülés alakul ki.

Johnny Cade változott vagy ugyanaz maradt?

Johnny karaktere nem fejlődik jelentősen a cselekmény során . Nem hasonlít sok Greaserhez, és érzékeny lelkű, mások kemények és hidegek. Johnny olyan elfogadást és szeretetet talál a csoportban, amelyet otthon soha nem kap meg.

Mi történt a kívülállók 3. fejezetében?

Bob elmondja Ponyboy-nak, hogy a zsírosok fehér szemét, hosszú hajjal, Ponyboy pedig azt válaszolja, hogy a szocik nem más, mint fehér szemetek Mustangokkal és madras ingekkel. Ponyboy dühében leköpi a szocikat . Egy szoci megragadja Ponyboyt, és a fejét a szökőkút hideg vize alá tartja. Ponyboy úgy érzi, megfullad, és elsötétül.