A tervezett szülői lét elfogadja a kaisert?

Pontszám: 4,7/5 ( 44 szavazat )

Ha rutinszerű ellátást szeretne a PPPSGV-nél igénybe venni, mint például fogamzásgátlás, emlő- és méhnyakrák-szűrések, valamint STD-szűrés és kezelés, válassza a következők egyikét: Blue Shield PPO/POS. Kaiser Permanente (abortusz szolgáltatások beutalással) Medi-Cal és Medi-Cal menedzselt tervek.

Milyen biztosításokat köt a Planned Parenthood?

Számos biztosítási csomagot és Medi-Cal- t elfogadunk, beleértve (de nem kizárólagosan): Oscar, Aetna, Blue Shield, Molina, HealthCare Partners és még sok más. Ha az Ön által keresett egészségügyi szolgáltatásra nem terjed ki a fedezet, továbbra is felkeresheti a Planned Parenthood egészségügyi központot. Minden szolgáltatásunk árazása csúszó díjtábla alapján történik.

Biztosítással mehetek a Planned Parenthoodba?

Szükségem van egészségbiztosításra, hogy részt vegyek a Planned Parenthood programban? Akár van biztosítva, akár nem, bármikor felkeresheti a helyi Planned Parenthood egészségügyi központot a szükséges ellátásért , amikor szüksége van rá.

Kaiser kínál abortuszt?

Választási lehetőségek: Orvosi abortusz Az első vizit alkalmával orvosa egy gyógyszert ad Önnek, amelyet a látogatás során vagy otthon kell bevennie . A második gyógyszert az első gyógyszer bevétele után 24 órával fogja bevenni.

Mennyibe kerül egy tervezett szülői látogatás?

A látogatás költsége 90 és 110 dollár között mozog. Minden típusú fogamzásgátlásnak különböző költségei vannak: a tabletták átlagosan havi 25 dollárba kerülnek. Az egészségügyi központban érdeklődjön a kedvezményekről és a különleges programokról.

Tervezett szülőség: „Egyszerűen nem igaz” A Mo. abortuszklinika megszegi a szabályokat

16 kapcsolódó kérdés található

Mehetek a Planned Parenthoodba biztosítás nélkül?

Jöhetek a Planned Parenthoodba, ha nincs biztosításom? Igen . A Planned Parenthood azért van itt, hogy szakszerű ellátást nyújtson, bármiről is legyen szó. Ha nem rendelkezik biztosítással, jogosult lehet alacsony vagy ingyenes szolgáltatásokra.

A Planned Parenthood ingyenes klinika?

Ugyanazokat a szolgáltatásokat kínáljuk, mint a Planned Parenthood, de a miénk teljesen ingyenes . Szolgáltatásaink között szerepel terhességi teszt, ultrahang, opciós konzultáció és még sok más! Nincs vesztenivalója, ha ingyenes támogatásunkat és gondoskodásunkat kapja. Költség nélkül segítünk előrelépni a terhességi úton.

Ingyenesek az abortuszok a Planned Parenthoodnál?

Az abortuszt orvosnál, abortuszklinikán vagy a Planned Parenthood egészségügyi központban kérheti. Lehetséges, hogy ingyenesen vagy alacsony áron elvégezheti az abortuszt .

Mennyibe kerül egy ultrahang a Planned Parenthoodnál?

A Planned Parenthood körülbelül 222 dollárt számol fel egy irodai látogatásért és egy ultrahangért, ha úgy dönt, hogy nem veti el. A Planned Parenthood 41 dollárt kér a terhességi tesztért.

Kaphat egy 17 éves fogamzásgátlót a szülők tudta nélkül?

Kaphatok fogamzásgátlót anélkül, hogy bárki megtudná? Igen. Nincs szükség szülői vagy gyámi engedélyre a születésszabályozás használatához . Valójában etikátlan és illegális, ha a klinikai dolgozók vagy egészségügyi szolgáltatók elmondják a szüleinek/gondviselőinek, hogy még a klinikán is járt.

Kaphat-e fogamzásgátlót orvos nélkül?

Egy kaliforniai törvény lehetővé teszi a nők számára, hogy orvosi rendelvény nélkül is hozzáférjenek a fogamzásgátláshoz azáltal, hogy a gyógyszerészek írhatnak fel helyette .

Mit takar a Planned Parenthood zöldkártya?

Ez a program fedezetet nyújt a családtervezéssel kapcsolatos egészségügyi ellátáshoz, beleértve: A legtöbb FDA által jóváhagyott fogamzásgátló módszert , eszközt és kelléket, beleértve a fogamzásgátló tablettákat, óvszereket, tapaszt, Nuvaringot, IUD-t és Nexplanont. Sürgősségi fogamzásgátlás és utógondozás. Férfi és női sterilizáció.

Hogyan működik a Tervezett szülőség csúszóskálája?

Segítünk az egészségbiztosításba való beiratkozásban, és jövedelme alapján csúszó díjtáblázatot kínálunk, ha úgy dönt, hogy zsebből fizet . Senkitől sem tagadják meg az ellátást fizetésképtelenség miatt – nem utasítunk el senkit.

Miért olyan drága az ultrahang?

Számos oka van annak, hogy miért olyan drága felkeresni az orvost vagy bármennyi ideig kórházban maradni, ideértve az adminisztratív költségeket, a többszörös kezeléseket, a gyógyszerköltségeket és a felszerelés költségeit. A magas árú berendezések közé tartoznak az ultrahangos gépek , amelyeket az orvosok használnak a betegek diagnosztizálására .

Mennyit kell fizetni az ultrahangért?

Az MDsave-en az ultrahang ára 155 és 721 dollár között mozog . Azok, akik magas önrészes egészségügyi tervekkel rendelkeznek, vagy akiknek nincs biztosításuk, spórolhatnak, ha előre megvásárolják az eljárást az MDsave-en keresztül.

Mennyibe kerül a kismedencei ultrahang?

Az egészségbiztosítás hatálya alá nem tartozó betegek esetében a kismedencei ultrahang költsége általában szolgáltatónként és földrajzi régiónként változik. A NewChoiceHealth.com szerint a tipikus költségtartomány 250–1100 USD, az országos átlagköltség pedig 525 USD .

A Planned Parenthood bejár?

Minden szolgáltatásunkhoz időpont egyeztetés szükséges. A bejárókat eseti alapon lehet elhelyezni . Annak érdekében, hogy időben megjelenjen, telefonon vagy online is egyeztethet időpontot.

A sürgősségi ellátás végez STD-tesztet?

A rövid válasz: igen! Sokan, akik rutinszerű vagy elővigyázatossági STD-tesztet keresnek, a magánpraxist vagy az alapellátó orvos helyett sürgősségi ellátási intézményeket keresnek fel. A sürgősségi ellátás nagyszerű lehetőség, ha attól tart, hogy esetleg STD-t kapott, és orvoshoz kell fordulnia.

Elmehetek a Planned Parenthoodba a szüleim tudta nélkül?

A szüleimnek tudniuk kell, hogy ellátogattam a Planned Parenthoodba? Egészségügyi központjaink bizalmas szolgáltatásokat nyújtanak, így a szüleidnek nem kell tudniuk arról, hogy eljöttél . Kérjük, vegye figyelembe, hogy ösztönözzük a szülők és a tizenévesek közötti kommunikációt, és szükség esetén elősegíthetjük ezeket a beszélgetéseket.

Kaphat egy papakenetet a Planned Parenthoodnál?

A Planned Parenthood együttérző munkatársai a női egészségügy szakértői. Olyan alapvető reproduktív és szexuális egészségügyi szolgáltatásokat nyújtunk, mint a kismedencei vizsgálatok, a Pap-tesztek, a rákszűrések, valamint a hüvelyi fertőzések vizsgálata és kezelése.

Hogyan lehet jogosult a tervezett szülői szerepre?

Igen. A programra 21 éven aluliak jelentkezhetnek önállóan. Az Ön jogosultsága a saját jövedelmén alapul, nem a szülei jövedelmén. Még akkor sem, ha otthon él a családjával, a bevételük nem számít bele.

Mennyibe kerül egy abortusz a Planned Parenthoodnál, Indianában?

Az abortusztabletta tipikus költsége Indianában 500 dollár, de szolgáltatónként magasabb is lehet . A szívás aspirációt, más néven szívó küretázst vagy vákuum-aspirációs terminációt a terhesség 5-12 hete között végeznek.

Mit biztosít ingyenesen a Planned Parenthood?

Kormányzati egészségügyi szolgáltatások költségtérítései és támogatásai A betegek a Medicaidot megelőző szolgáltatásokra (például születésszabályozásra, rákszűrésekre, STD-vizsgálatokra és -kezelésre) ingyenesen használhatják, amikor a Planned Parenthood egészségügyi központjaiba látogatnak.

Mit takar a zöldkártya?

A zöldkártya egy nemzetközi biztosítási igazolás, amely igazolja, hogy a látogató autósok rendelkeznek a meglátogatott ország jogszabályai által előírt minimális kötelező biztosítási fedezettel . ... Ha a zöldkártya kiállításával egyidejűleg a fedezetet emelik, a biztosító jogosult a biztosítás meghosszabbításáért díjat felszámítani.

A fogamzásgátlástól vastag leszel?

Ritka, de néhány nő egy kicsit hízik, amikor elkezdi szedni a fogamzásgátló tablettákat. Ez gyakran egy átmeneti mellékhatás, ami a folyadék-visszatartásnak köszönhető, nem az extra zsírnak. 44 tanulmány áttekintése nem mutatott bizonyítékot arra, hogy a fogamzásgátló tabletták súlygyarapodást okoznának a legtöbb nőnél .