Padme belehal a szülésbe?

Pontszám: 4,1/5 ( 7 szavazat )

Noha fizikailag egészséges, Padmé állítólag "elvesztette élni akarását" Vader leszármazása után, és nem sokkal azután meghal, hogy ikreket, Luke-ot és Leiát szült.

Hogyan halt meg Padme a szülésben?

Megemlíti, hogy Padme agyhártya-sérülésbe halt bele, mert Anakin erő fojtogatta. De a Padme oldalán az áll , hogy összetört szív miatt halt meg . Míg a legendákban ugyanezt mondják szülési szövődményekkel párosítva. Bár azt hittem, és más forrásokból is hallottam, hogy Palpatine felhasználta a megmaradt életerejét, hogy megmentse Anakint.

Ki ölte meg Padmé Amidalát?

Jango Fett felbérelte, hogy ölje meg Padmé Amidalát a Coruscanton, de a Naboo Senator elkerülte a robbanóanyagot, amely elpusztította a csillaghajóját, majd megszökött a lakásában elszabadult mérgező kouhunoktól. Anakin Skywalker és Obi-Wan Kenobi a Coruscanton keresztül üldözték Zamet, és elkapták az Outlander Clubban.

Hogyan halt meg Padme hercegnő?

Palpatine már tudta, hogyan lehet befolyásolni a midichloránokat, hogy életet teremtsenek és megmentsék az embereket a haláltól. Így, amikor Anakin haldoklott a Mustafaron szerzett sebeibe, a Császár kiszívta az Élő Erőt Padméból , és elhozta Anakinnak. Így meghalt, amikor Darth Vader néven újjászületett.

Padme újra életre kel?

Vader visszatér Tatooine-ba, majd Coruscantra, hogy meglátogassa a feleségével közös szállást. Ott Vader felfedezi a Vendaxa bolygó felé vezető utat – ahol egy váratlanul befejezett emberrel találkozik: Padmé Amidalával, él , virul, és robbanópuskát ringat!

Leia és Luke születése és Padme halála [1080p]

32 kapcsolódó kérdés található

Luke és Leia tudott Padméről?

Egy új Star Wars kánonregény végre megmagyarázhatja a zavart. Ez mindig nem volt probléma számomra. Emlékszik az anyjára, vagyis fogadott anyjára, Breha Organára, még nem tudja, ki volt Padme , Luke pedig nem tudja, hogy Leia nem az anyjáról beszél. A történet vége, semmi gond.

Mennyivel idősebb Padme Anakinnál?

Padmé YE 46-ban született a Naboon, Anakin pedig öt évvel később, YE 41-ben. Ezzel Padmé öt évvel idősebb Anakinnál.

Anakin bevetette Padme Jedi elmetrükkjét?

Szóval, míg a normál srácok belső „szeress vissza” kérése meghallgatásra kerül, Anakin könyörgései Jedi elmetrükkjévé változtak. Az elmetrükk győzött, amikor a Geonosison végre bevallotta „szeretetét” neki. De Anakinnak rosszindulatú indítéka is van Padme manipulálására .

Mik voltak Padme utolsó szavai?

Az igazi Padme Corde mellé áll, és Corde ekkor mondja ki az utolsó sorát: "Csrét tettem, szenátor. " Nos, Corde, ebben teljesen nem értünk egyet. Hisszük, hogy sikerült megvédenie Padme életét. Csak sajnáljuk, hogy közben meg kellett halnia.

Padme megcsalja Anakint?

Valóban Anakins „legjobb barátja” csalt . ... Csak nem akarta, hogy Padme hazudjon neki, de az igazság annyira megőrjítette Anakint, hogy haragja erőszakkal megölte Padmét. Ez az igazság ölte meg Padmét, és az igazi ok, amiért Padme elengedte az életét.

Padme megbocsátott Anakinnak?

Padme megbocsátott Anakinnak? Megbocsátott neki , ezek voltak az utolsó szavai. ... Talán még örül is annak, hogy Anakin nyert, Vader pedig veszített, hogy végül Anakin jó ember volt a lelke mélyén, ahogyan ő hitte, de ez nem jelenti azt, hogy képes lesz megbocsátani neki vagy újra szeretni.

Ki ölte meg Darth Vadert?

Vader nem akarta látni a fiát meghalni, ezért megragadta Palpatine -t, és ledobta egy aknába. Amikor azonban ezt csinálta, Palpatine egy kis villámcsapással lecsapta Vaderre is, és nem sokkal ezután Vader Luke karjaiban halt meg.

Anakin azt hiszi, hogy megölte Padmét?

Anakin nem ölte meg azzal , hogy egy pillanatra elzárta a levegőellátását. Egy ilyen következmény teljesen hihető (nem mondom, hogy nem), de a film sokszor tudatja veled, hogy ez nem járult hozzá a halálához.

Miért halt meg Padme, ha egészséges volt?

Pontosabban, röviddel azután, hogy megtudja Anakin Sötét Oldal felé fordulását, Padme-t Pollis Massához viszik, hogy megszüli Luke-ot és Leiát. ... Ott azt mondják, hogy bár orvosilag egészséges, „életakaratának elvesztése” miatt haldoklik.

Miért van Padme még mindig terhes a temetésén?

A Polis Massán történt szülésben bekövetkezett halála után Amidala testét visszavitték Naboo-ba a megfelelő temetési szertartásra. Annak elrejtésére, hogy Amidala ikrei életben maradtak, a testét felkészítették arra, hogy még mindig terhesnek tűnjön .

Luke és Leia csókolóztak?

Az a jelenet, amikor Leia Organa hercegnő szájon csókolja Luke Skywalkert a Star Wars: The Empire Strikes Back című filmben, Jaime és Cersei Lannisterig a legikonikusabb vérfertőzés volt a képernyőn. ... Ez egy lágy feldolgozás volt, amely hatékonyan törölte a Luke, Leia és Han közötti szerelmi háromszög minden drámáját.

Vader járt valaha Padme sírjában?

A páncélos Darth Vaderré, Amidala férjévé változott egy bizonyos ponton, a bukott Jedi-lovag, Anakin Skywalker meglátogatta a mauzóleumot, bánat és lelkiismeret-furdalás gyötörte a lány halálában játszott szerepe miatt.

Ki volt Palpatine szeretője?

Egy rendkívül részletes új elmélet azt mutatja, hogy Sly Moore , Palpatine umbarbari nője is a szeretője volt. Nem meglepő módon a férfi iránti vonzalmait a kezdetektől manipulálták, amikor is gyermekkorában elrabolták a parancsára.

Mivel temették el Padmét?

Célja. Nem sokkal a nabooi csata előtt az ifjú Anakin Skywalker egy japor snittot faragott Padmé Amidalának, akibe beleszeretett a Tatooine-on. Szerencsére odaadta neki, hogy emlékezzen rá, amint elment a Jedi Rendhez.

Darth Vader felismerte a c3po-t?

A film végén Darth Vader nem ismeri fel C-3PO- t, aki Cloud Cityben van Han Solóval, Chewbaccával és Leiával. Bár C-3PO nincs teljesen összeszerelve a jelenetben, Vader számára határozottan látható. ... Nyilvánvaló, hogy C-3PO nem ismeri fel Vadert, mert a Sithek bosszúja végén törölték az emlékét.

Miért olyan hátborzongató Anakin?

Az ok, amiért Anakin annyira hátborzongató volt a 2. részben, valójában azért volt, mert George Lucas azt akarta, hogy egy 20 éves csók nélküli szűz valósághű ábrázolása legyen . Hayden Christensen szállította.

Miért sírt Padme?

1 Válasz. A Wookieepedia szerint Padmé nem volt tisztában a valódi körülményekkel, de ideges volt, mert tisztán látta a távolban égő Jedi-templomot, és tudta, hogy Anakin a templomban van . Skywalker, aki Sidiousnak látta a felesége megmentésének egyetlen módját, elkötelezte magát a sötét oldal mellett.

Hány évesen házasodott össze Anakin és Padme?

4 válasz. A 'The Phantom Menace'-ben (YE 32-ben játszódik) Anakin 9, Padmé pedig 14 éves . Tíz éves lesz a film alatt. A Klónok támadásában (tíz évvel később, YE 22-ben játszódó) (szexuális) kapcsolatuk idején ő 19, a lány 24 éves volt.

Hogyan találkozott Anakin Padme-vel?

Anakin először a Tatooine-on találkozott Padméval, öt év volt köztük a korkülönbség. Annyira gyönyörű volt, hogy megkérdezte tőle, hogy angyal -e, de később, amikor megtudta, hogy ő Naboo királynője, zavarba jött, de egyben csalódott is, amiért hazudott neki arról, ki is ő valójában.