Nomura szereti az amout?

Pontszám: 4,7/5 ( 38 szavazat )

Amou Kirukiru beleszeret Nomura Fudouba, amikor az előző iskolájukban jártak . Amou Kirukiru nagyon féltékeny volt, miután látta, hogy Nomura Fudou megcsókolja Onigawara Rin-t. Féltékenységében azt mondta: „Az emberek gyakran úgy viselkednek, mint a kis madarak.

Ki az a Nomura szerelmi érdeklődés?

Satori Tamaba Később ketten harcoltak, és Nomura megnyerte a küzdelmet, miután több támadást is megküzdött Satoritól, amikor végre kiolvasott belőle. Kiderült, hogy romantikus érdeklődést mutatott iránta, miután a férfi rámutatott, hogy bosszús érzelmet mutatott ki elvesztése után.

A Nomura erősebb, mint az AMOU?

Harcművész mester: Gyermekkora óta rendkívül kemény harcművészeti képzésen ment keresztül, Nomura rendkívül jártas mester a kézi küzdelemben. ... Egyedül több mint 40 embert végzett le egy verekedésben, és végül egy az egy elleni küzdelemben képes legyőzni Amou Kirukirut a múltbeli veresége ellenére.

Nomura szereti Kikakujout?

Nomurával szembeni elvesztése után úgy tűnik, hogy érezni kezdett a férfi iránt, miután nem sikerült rávennie, hogy megérintse a melleit . ... Az is kimutatható, hogy kialakult Nomura iránti érzelme, csalódott lesz, amikor Nomura nem teszi ki elvetemült cselekedeteknek, akár érdektelensége, akár elutasítása miatt.

Milyen erős a Nomura?

Fokozott erő: Rendkívül szigorú edzésének köszönhetően Nomura kiváló fizikai állapotban van. A Nomura rendkívül erős , képes erős ütésekre és rúgásokra. Még egy nagyméretű medvével is sikerült megbirkóznia egy szumómeccsen, felemelve az egész testét.

Nomura Kiss Amou

30 kapcsolódó kérdés található

Mi a japán neve a fegyveres lányok machiavellizmusának?

A Armed Girl's Machiavellism (japánul:武装少女マキャヴェリズム, Hepburn: Busō Shōjo Makyaverizumu) egy japán mangasorozat, amelyet Karuna Kanzaki illusztrált, és Yuya Kurokami írta.

Hol lehet fegyveres lányok machiavellizmus?

Jelenleg a(z) "Armed Girl's Machiavellism" streamingben nézheted meg az Amazon Prime Video , HiDive oldalon.

Fegyveres lány machiavellizmusa a Netflixen?

Az Armed Girls Machiavellism egy 2017-es japán nyelvű animációs akcióműsor. ... Az Armed Girls Machiavellizmus játszik a Netflixen? - YES Armed Girls Machiavellism játsszák a Netflixen .

Van a crunchyrollban felfegyverzett lányok machiavelizmusa?

Armed Girl's Machiavellism – Nézd meg a Crunchyrollon.