A montana használ jelenetpontokat?

Pontszám: 4,6/5 ( 51 szavazat )

Pontok beváltása
Váltsd be a SCENE pontokat a Montana's-ban! Takarítson meg 5 dollárt a Montana's-ban minden alkalommal, amikor 500 pontot vált be*. Szerezzen vagy váltson SCENE-pontokat étteremben, online vagy az alkalmazáson keresztül leadott rendelések esetén.

Milyen helyeken használhatom a SCENE pontjaimat?

* SCENE pontok szerezhetők és válthatók be ételekre és italokra (kivéve Tim Hortons® és alkoholos italok) a Cineplex mozikban , beleértve a Concessions, Outtakes®, YoYo's Yogurt Café®, Pizza Pizza®, Poptopia®, Starbucks®, Cineplex VIP™ Lounges és ülésben étkező.

Használhatod a SCENE pontokat a Harveysnél?

A SCENE pontok megszerzése és beváltása soha nem volt ilyen jó ! Csak mutasd meg a SCENE kártyádat a Harvey's-nél! Étkezzen a közeli Harvey étteremben.

Mennyit ér 1000 SCENE pont?

Étel- és étkezési visszaváltások A SCENE-pontjait a résztvevő éttermek ételeire használhatja fel. Minden beváltott 1000 SCENE pont után 10 dollár kedvezményt kap a számlájából, ami pontonként 1 cent . Az éttermi lehetőségek a következők: Swiss Chalet.

Készpénzre válthatom a SCENE pontjaimat?

Egy 24 órás időszakon belül maximum 4 alkalommal konvertálhat pontokat . A konverziókat a befejezést követően nem lehet visszavonni vagy törölni. Ezekre a konverziókra a Pontkonverziós Általános Szerződési Feltételek feltételei vonatkoznak.

Hogyan nézek ingyenes filmeket Kanadában | Nemzetközi diákok #Kanada

37 kapcsolódó kérdés található

A Scotia Rewards vagy a jelenetpontok jobbak?

Scotia Rewards pontok SCENE pontokká konvertálása Szinte jobban járna, ha megvásárolná a Scotiabank SCENE Visa kártyát, mivel annak nincs éves díja.

Használhatsz jelenetpontokat pattogatott kukoricához?

One Night Out = 1 általános belépő, 1 normál üdítő, 1 normál popcorn = 100 pont .

Hány jelenetpontot kapsz filmenként?

Váltson 1250 pontot ingyenes általános belépőre vagy 3D-s mozijegyre egy normál nézőtéren, 2000 pontot ingyenes továbbfejlesztett mozijegyre (azaz UltraAVX®, IMAX® és D-BOX®, beleértve a 3D-seket is), és 2500 SCENE pontot ingyenes VIP Cinemas™ mozijegy. A részleteket lásd a scene.ca/tickets oldalon.

Hány jelenetpontra van szükségem egy ajándékutalványhoz?

1500 SCENE pont 10 dollárnak felel meg. A tagok kiválaszthatják, hogy az egyes ajándékutalványok vásárlásakor összesen hány pontot kívánnak beváltani. Felhívjuk figyelmét, hogy ez csak fizikai ajándékutalványok online vásárlása esetén érhető el. A kezdéshez kattintson IDE!

Használhatsz jelenetpontokat az Uber-étkezéseken?

A tagoknak meg kell adniuk SCENE tagsági számukat, és fizetési módként a SCENE-t kell választaniuk, valamint a beváltandó pontok számát a megrendelés leadásakor. A SCENE Pontok nem használhatók fel adók, szállítási költségek vagy borravalók fizetésére . A különbözet ​​kifizetéséhez egy második fizetési módra lesz szükség.

Hogyan növelhetem a SCENE pontjaimat?

Szerezz 1 SCENE pontot minden ajándékutalványra elköltött 5 dollár után . SCENE® bankkártyával gyorsabban szerezhet SCENE pontokat! Mutasd fel SCENE kártyádat a The Rec Room-ban, és szerezz 1 SCENE pontot minden elköltött 1 dollár után. Használja SCENE kártyáját, hogy pontokat szerezzen vagy váltson be a programhoz való csatlakozást követő 90 napon belül, és 250 bónusz SCENE pontot kap!

Ingyenes a SCENE kártya?

Ha INGYEN szeretne csatlakozni a SCENE tagsági programhoz , kattintson IDE, és töltse ki az űrlapot a tagsághoz. A SCENE-hez a SCENE alkalmazásból is csatlakozhat mobiltelefonján, vagy moziban bármelyik SCENE kioszkban.

Hogyan válthatom be a SCENE pontjaimat a Swiss Chaletben?

Szállítási rendelések esetén: A tagoknak meg kell adniuk SCENE tagsági számát fizetéskor, hogy SCENE pontokat szerezhessenek vagy beválthassanak. A beváltáshoz fizetési módként a „SCENE Card” lehetőséget kell kiválasztania, majd a beváltani kívánt összeget 5,00 USD-os lépésekben.

Beválthatok SCENE-pontokat a Foot Lockernél?

Függetlenül attól, hogy az ügyfelek ünnepi ajándékot vásárolnak, vagy saját magukat kényeztetik, a SCENE biztonságossá, kényelmesebbé és megfizethetőbbé tette az élményt. A tagok beválthatják SCENE -pontjaikat olyan kiskereskedők ajándékkártyáiért cserébe, mint a Roots, az Indigo, a Foot Locker, a Gap, az Old Navy és a Banana Republic, hogy csak néhányat említsünk.

Lejárnak a SCENE pontok?

Lejárnak valaha a SCENE pontjaim? Ha 2 évig nem használja a SCENE-fiókját, a SCENE megszünteti a fiókját , és az összes felhalmozott SCENE-pont elvész.

Felhasználhatjuk a SCENE pontokat a Sport Cheknél?

Bejelentettük, hogy október 1-től már nem szerezhet vagy válthat be SCENE-pontokat a Sport Chek üzleteiben országszerte . ... A SCENE-tagok továbbra is kereshetnek és égethetnek a Cineplex, Scotia és a Cara étteremcsoport segítségével.

Vannak díjak a SCENE pontokért?

^^ A maximális pontszám tranzakciónként 300. A maximális napi pont 600. A SCENE VISA kártyabirtokosok pontokat kapnak a SCENE VISA kártyájukkal történő vásárlások után. ... Az elsődleges kártyáért és minden további kártyáért nincs éves díj .

Hogyan ellenőrizhetem a SCENE kártyapontjaim?

A SCENE pontegyenlegének megállapításához egyszerűen jelentkezzen be fiókjába a scene.ca oldalon . Pontegyenleged megjelenik a "profilod" alatt. Pontegyenlegét mobileszközén is megtekintheti a Cineplex Mobile alkalmazás vagy a SCENE alkalmazás letöltésével!

Vásárlás után hozzáadhatok SCENE pontokat?

SCENE pontokat csak akkor adunk, ha a tranzakció lejárta előtt bemutatja SCENE tagsági kártyáját. ... Töltse le a Cineplex Mobile App vagy a SCENE App alkalmazást , hogy hozzáadja SCENE kártyáját mobiltelefonjához. Ellenkező esetben használja a SCENE kioszkot a színházban, hogy kinyomtasson egy ideiglenes másolatot a SCENE kártyájáról!

Használhatod a Cineplex pontokat étkezésre?

Teljesen! A SCENE-tagok 5 SCENE pontot kapnak minden 1 dollár után (adók és hálapénzek előtt), amelyet ételekre és italokra költöttek a Concession, Outtakes, YoYo's Joghurt Café, Pizza Pizza, Poptopia, Starbucks, valamint a Cineplex VIP mozi és társalgó területén. ... Minden 500 beváltott pont 5 dollár kedvezményt ad az étel- és italrendelésedből.

Használhatod a SCENE pontokat az East Side Mario's-ban?

Csak mutasd meg a SCENE kártyádat az East Side Mario'snál! ... Adja meg SCENE kártya számát a pénztárnál, válassza ki a „SCENE kártya” fizetési módot, és válassza ki a beváltani kívánt összeget 10 dolláros lépésekben.

A Scotia Rewards pontok lejárnak?

Lejárnak Scotia Rewards ® pontjaim? A Scotia Rewards pontjainak nincs lejárati dátuma, azonban fiókjának jó állapotúnak kell lennie 2 a pontok megszerzéséhez és beváltásához. Ha bezárja fiókját, legfeljebb hatvan (60) napja van a be nem váltott Scotia Rewards pontok beváltására.

Hogyan maximalizálhatom a Scotia Rewards előnyeit?

A Scotia Rewards értékének maximalizálása érdekében váltsa be őket utazásra vagy nagy értékű árucikkekre .

Mire használhatom a Scotia Rewards szolgáltatást?

Scotia Rewards pontjait repülőjegyekre, szállodákra, körutakra, autókölcsönzésre, túrákra és egyebekre válthatja be. Két nagyszerű lehetőség közül választhat, amikor Scotia Rewards pontjait utazásra váltja.

Hogyan vigyem át a jelenetpontokat egy másik kártyára?

Csere SCENE kártyát igényelhet online a scene.ca/cardreplacement oldalon . Azonnal kap egy e-mailt az új SCENE kártya számával, az új fekete SCENE kártyával pedig 7-10 munkanapon belül. Meglévő SCENE pontegyenlege átkerül az új kártyájára.