A mjr-nek vannak engedményei?

Pontszám: 4,4/5 ( 63 szavazat )

A cég engedményei közé tartozik a pizza, a nacho, a perec és a virsli . A Kinepolis európai lánc 2019 októberében vásárolta meg az MJR-t, ami az első amerikai felvásárlás volt a kanadai Landmark Cinemas 2017-es felvásárlása után.

Vásárolhat koncessziót az MJR-nél?

Rendeljen MJR engedményeket az ajtón ! Elérhető a kiválasztott helyeken.

Vannak még ingyenes utántöltők az MJR-ben?

Ingyenes utántöltést kínálunk minden pop és pattogatott kukorica esetében . Töltheti újra, amíg a színházban tartózkodik, vagy hazaviheti. Valójában azt tervezzük, hogy a legjobb pénzt kapja, ha az MJR-hez érkezik.”

Lehet enni pattogatott kukoricát az MJR-ben?

Popcorn & Drinks menü Hét nagy popcornból álló méret. Vajízesítéssel. Nyolc uncia. 170oz kád.

Az MJR-nek van ingyenes popcornja kedden?

Minden kedden a jegyet vásároló tagok ingyenes normál pattogatott kukoricát kaphatnak, vagy frissíthetnek egy nagyra mindössze 1 dollárért!

A filmeknél végzett munka előnyei

35 kapcsolódó kérdés található

Mennyit fizet az MJR óránként?

Az átlagos MJR DIGITAL CINEMAS Usher órabére az Egyesült Államokban körülbelül 8,49 dollár , ami 19%-kal alacsonyabb az országos átlagnál. A fizetési információk 6 adatpontból származnak, amelyeket közvetlenül az alkalmazottaktól, felhasználóktól, valamint az Indeed múltbeli és jelenlegi álláshirdetéseitől gyűjtöttek az elmúlt 36 hónapban.

Milyen hosszúak az MJR előzetesei?

A film előzetesek vagy előzetesek általában 15-20 percesek , és tartalmazzák azokat a klipeket vagy részeket, amelyek röviden leírják az egész filmet.

Az MJR-nek vannak dönthető ülései?

2017 januárjában az MJR megkezdi Southgate és Waterford telephelyeinek átalakítását minden VIP elektromos fotellá és fenntartott ülőhellyé. ... 2017 tavaszán az MJR megkezdi az átalakítást a teljesen elektromos fotelekre és fenntartott ülőhelyekre Westland és Sterling Heights telephelyén.

Hány évesnek kell lenned, hogy láss egy R-es filmet?

R-besorolású film megtekintéséhez legalább 17 évesnek kell lennie, vagy szülő vagy gyám kíséretében (21 éves vagy idősebb). Ezenkívül 6 éven aluli gyermekeket nem engednek be egy R-besorolású filmbe 18:00 óra után.

Meddig marad egy film a mozikban?

A filmszínházak betekintése Átlagosan a filmek körülbelül négy hétig futnak legalább 2000 moziban. Egyes filmeket ezután még egy hétig legalább 1000 moziban vetítik. Általánosságban elmondható tehát, hogy egy film körülbelül két hétig a moziban marad .

Dolgozhat az AMC-nél 14 évesen?

Milyen életkorúak dolgozhatnak az AMC-nél? Az AMC minden helyi és szövetségi irányelvet követ a kiskorúak munkahelyi foglalkoztatására vonatkozóan. Gyakran adunk állásajánlatot 14-17 év közötti személyeknek , az iskolai munkavállalási engedélyükben megjelölt munkaidőben.

Mennyit fizet a Taco Bell?

A Taco Bell Crew tagok tipikus fizetése 10 dollár óránként . A Taco Bell személyzeti tagok fizetése óránként 3 és 17 dollár között mozoghat.

Mennyit keresnek az AMC dolgozói?

Mennyit keres egy AMC Theatre Crew az AMC Entertainmentnél? A tipikus AMC Entertainment AMC Theatre Crew fizetése 9 dollár óránként . Az AMC Theatre Crew fizetése az AMC Entertainmentnél óránként 8 és 16 dollár között mozoghat.

Melyik moziban van 5 dollár keddenként?

Igen! A kedvezményes keddek kedvezményes étkezésekre is kiterjednek! Az AMC Stubs tagjai 5 dolláros Cameo Combót (cameo méretű szökőkútitalt és pattogatott kukoricát) kaphatnak bármelyik AMC vagy AMC CLASSIC színházban. Vásárláskor feltétlenül mutassa be virtuális kártyáját, fizikai kártyáját, számlaszámát vagy bejelentkezési e-mail címét.

Hogyan kaphat MJR jutalmakat?

Hogyan csatlakozhatok? A jogosult személyek a következő módokon csatlakozhatnak a Premier Rewards programhoz: Iratkozzon fel egy kártya nélküli Premier Free szolgáltatásra, vagy vásároljon Premier+-tagságot a www.mjrtheatres.com oldalon . Iratkozzon fel a Premier Free szolgáltatásra, vagy vásároljon Premier+ tagságot a helyi MJR Digital Cinema pénztárában.

Magic Johnson a tulajdonosa az MJR Theatre-nek?

Az 52 000 négyzetméteres filmkomplexum a kiskereskedelmi fejlesztés horgonya lesz. ... A mozi mellett Johnson több mint 40 Starbucks kávéház és Magic Johnson Friday's étterem tulajdonosa Atlantában és Los Angelesben.

Mennyi az AMC keddenként?

Az AMC felajánlja Stubs tagjainak, hogy minden kedden kedvezményes 5 vagy 6 dolláros jegyet kapjanak, az AMC Stubs tagok pedig most közvetlenül az Atomon keresztül szerezhetik meg kedvezményes jegyeiket!

Mennyibe kerül egy mozijegy New Yorkban?

Az éjszakai bemutatók esetében a Queens a legolcsóbb a felnőttek számára (átlagosan 10,21 USD), az idősek számára (7,81 USD) és a gyerekek számára (átlagosan 7,06 USD). Nem meglepő módon Manhattan ( átlagos felnőtt jegyár 12,59 dollár, ha a matiné árakat is beleszámítjuk) volt a legdrágább a város öt kerülete közül.