Lucas szakít Lindseyvel?

Pontszám: 4,3/5 ( 64 szavazat )

Lucas megpróbálta rávenni, hogy térjen vissza hozzá, de végül Lindsey visszatért New Yorkba, és Lucas elismerte, hogy érzel Peyton iránt, és megkínálta őt. Lucas később meglátogatta, amikor megjelent a második regénye, és viszonyban váltak el egymástól, annak ellenére, hogy Lindsey kezdetben bosszús volt, hogy ő és Peyton eljegyezték egymást.

Melyik epizódban szakít Lucas és Lindsey?

A „Száz” a One Tree Hill ötödik évadának tizenkettedik epizódja és a sorozat 100. legyártott epizódja. 2008. március 18-án adták.

Lucas tényleg szereti Lindseyt?

Emiatt egy ideig depressziós lett, de meghozta a kívánt hatást. Lucas végül komolyan elgondolkodott azon, hogy mit is érez valójában, és mit szeretne a jövőjével kapcsolatban. Ezalatt Lindsey felhívta és bevallotta, hogy még mindig szereti .

Miért mondja Haley, hogy Lucas nem veheti feleségül Lindseyt?

Haley és Peyton Haley új lemezén dolgoznak, miközben elmeséli neki, hogy azt mondta Lucasnak, hogy ne vegye feleségül Lindseyt , mert amikor elolvasta az új könyvét, rájött, hogy még mindig szerelmes Peytonba . ... Haley megkérdezi tőle, hogy ő is így érezne-e Lindsey helyében, mire Peyton újragondolja a helyzetet.

Kivel kötött ki Lucas Scott?

Luca elmondja Peytonnak , hogy utálja őt, és azt kívánja, bárcsak soha ne térne vissza Tree Hillbe, mert tönkretette az életét. Később jóváteszik, és egy idő után összeházasodnak, és lesz egy lánya, "Sawyer Brooke Scott".

One Tree Hill – Lindsay elhagyja Lucast

15 kapcsolódó kérdés található

Kit szeretett igazán Lucas?

2. évad. A 2. évadban Lucas rájön, hogy szereti Brooke Davist , miközben új szomszédjával, Felix Taggaróval volt kapcsolata.

Luca Nickivel aludt?

Mindössze 17 évesen úgy döntött, hogy a legjobb módja annak, hogy enyhítse a fájdalmát, ha a helyi bárban tölti az időt, amely nem kártyázott, és egy idegen karjaiban talált vigaszt. Az idegen végül Nicki lett, Jake Jagielski babájának anyja, és ők ketten együtt aludtak .

Brooke terhes Lucas babával?

Ahogy ezt mondja, Brooke sejtje megszólal, és rájön, hogy az orvos az. A hívás végén megerősíti Lucasnak, hogy terhes , és elviharzik Lucastól.

Nathan megcsalja Haleyt?

A csalás túlságosan gyakori a Tree Hillben, de soha nem volt mérgezőbb, mint a rosszul átgondolt és félelmetes Nanny Carrie történet során a sorozat ötödik évadában. Elég baj, hogy Nathan eltitkolta a fiatal dada vele való flörtölését Haley elől, és hazudott neki ezekről, ahogy egyre intenzívebbé váltak.

Peyton és Lucas összeházasodnak?

6. évad. Lucas és Peyton házasok . ... Lucas és Peyton megtudja, hogy Peytonnak méhlepénye van, és a baba születése Peyton életének végét jelentheti, de úgy döntenek, hogy túlélik ezt. Lucas és Peyton összeházasodnak a tónál, ahol találkoztak.

Lucas megcsalja Peytont?

Végül kapcsolat alakult ki közöttük, miután Lucas őt választotta Peyton helyett. Azonban szakítottak, miután Lucas titkos viszonyba kezdett Peytonnal , ami sok viszályt okozott. ... Még szakításuk után is remek barátok maradtak, amikor Lucas feleségül vette élete szerelmét: Peytont.

Lucas szereti Brooke-ot vagy Peytont?

A Lucas és Brooke megosztott aranyos pillanatai ellenére könnyen belátható, hogy Peyton és Lucas lelki társak , és ő jobb neki. Peyton még a legjobb barátságát is hajlandó kockára tenni Brooke-kal ezért a szerelmi történetért. Brooke azt állítja, hogy soha, de soha többé nem akar kétszer beszélni Peytonnal, mindezt azért, mert Peyton szereti Lucast.

Lucas Scott feleségül veszi Lindseyt?

Lucas Scott és Lindsey Strauss esküvője egy hosszú távú kapcsolat nyomán zajlott, de ennek ellenére az esküvő nem ment végbe, mivel Lindsey rájött, hogy Lucasnak még mindig vannak érzelmei Peyton Sawyer iránt.

Kihez megy feleségül Brooke Davis?

A hetedik évadban történt rövid szakítás ellenére Brooke és Julian a nyolcadik évadban összeházasodtak a szívszorító hírek közepette, hogy képtelen gyermeket vállalni. Legnagyobb meglepetésükre azonban Brooke ikerfiakat, Davist és Jude Bakert szült a szezon későbbi szakaszában.

Miért hagyta el Lucas az OTH-t?

A Distractify szerint az ok, amiért Chad Michael Murray elhagyta a One Tree Hillt, néhány rajongót meglephet. A sorozat főszereplőjét és narrátorát, Lucas Scottot alakító színészt állítólag leírták a sorozatról, miután nem tudott megegyezni a szerződéses tárgyalások során .

Nathan megcsalja Haleyt az 5. évadban?

5. évad. Haley felbérelte Carrie-t dajkának Jamie-hez, amikor visszamegy dolgozni. ... Hűtlenségért vádolta Nathant , ami miatt Haley egy rövid időre elhagyta őt.

Nathan és Haley elválik?

Nathan beleegyezik, és ő és Haley végül összeházasodnak, miután Nathan tizenhat évesen emancipációt kér. A sok akadály ellenére, köztük Nathan szülei, harmadik felei és mindig ellentmondó álmaik, még mindig boldog házasságban élnek, és túljutottak mindenen.

Nathan Renee babájának apja?

Baby Richardson Renee Richardson és ismeretlen apa gyermeke volt, és egy kosárlabdapartin töltött egyéjszakás kaland után fogantatott. Renee eredetileg azt próbálta állítani, hogy Nathan Scott a gyermeke apja, pénzt akart gyermeke eltartására, de a televízióban kiderült, hogy nem Nathan volt az apja .

Brooke terhes Lucas babával a 4. évadban?

Amint megérkezik, azt kéri, hogy beszéljen vele a balesetről. Azt mondja neki, hogy segíthetnek egymásnak abban, amit láttak. Nathan majd felfedi, hogy Brooke nem terhes , Haley viszont igen.

Peyton elveszíti a babáját?

Peyton a vártnak megfelelően belehal a szülésből eredő szövődményekbe , Lucas pedig szívtörésbe halt bele. ... Peyton azt mondja Lucasnak, hogy az imént született baba valójában nem az övé – hanem Juliané!

Ki támadta meg Brooke Davist?

Xavier "X" Daniels egy bűnöző volt, aki korábban Tree Hillben élt. Ő volt a felelős a Brooke Davis elleni támadásért és Quentin Fields meggyilkolásáért. Miután túszul ejtették Brooke nevelt lányát, Sam Walkert és testvérét, Jack Danielst, végül Brooke bíróság elé állította.

Mr. Chavez megütötte Rachelt?

Nick könyörög, hogy maradjon csendben. Aztán becsukja az ajtót, és rácsap Nickre, de a férfi nem hajlandó. Rachel végül az igazgatóhoz fordul a titkos kapcsolat miatt, és felfüggesztik a Tree Hill Gimnáziumból az ügy rendezéséig. Rachel hazudik Brooke-nak Nickről, és elmondja neki, hogy megpróbálta megütni őt.

Jenny tényleg Jakes?

Nikki hazudott, és azt mondta, hogy Jenny nem Jake-é , de nem hitte el, hogy Jenny mindig a lánya lesz. Jake azt mondta Peytonnak, hogy elveszi Jennyt, és újra elmenekült, ami felzaklatta Peytont.

Jake elveszíti Jenny felügyeleti jogát?

Mindezek ellenére Nickinek sikerül bírósági tárgyalást tartania a teljes felügyeleti jog miatt, így Jake Peytonnal és Brooke-kal hagyja Jennyt egy napra, hogy harcolhasson érte a bíróságon. Amikor elviszi Jennyt a bevásárlóközpontba, Peyton néhány pillanatra a babakocsijában hagyja, és amikor visszatér, Jenny eltűnt .