Klaus megöli Rebekát?

Pontszám: 4,9/5 ( 45 szavazat )

Klaus ádázul leszúrja Elijah-t Tunde papa pengéjével, majd Rebekát a fehértölgy karóval, de nem öli meg . Ehelyett Klaus kiszabadítja Rebekát, és otthagyja, hogy végre olyan életet éljen, amilyenre mindig is vágyott. Az Elijah-val, Marcel-lel és Hayley-vel való búcsú után Rebekah végül elhagyja New Orleanst.

Klaus tényleg megöli Rebekát?

Klaus azt akarta, hogy Rebeka ismerje be, hogy a halálát akarta, amikor megidézte Mikaelt. – Talán megtettem – mondta. Klaus teljesen ledöbbent ettől a kinyilatkoztatástól. Annyira megdöbbenve, hogy megdöfte Rebekát a fehér tölgy karóval !

Ki ölte meg Rebekah Mikaelsont?

Rebekah öngyilkosságot követ el halandó testében, hogy megakadályozza, hogy egy kénytelen Marcel vessen véget az életének Klaus parancsai miatt. Ahogy várta, gazdatestének halála hatására szelleme visszatért eredeti testébe.

Melyik epizódban hal meg Rebeka?

A "Savior " című filmben Illés visszanyerte Rebekát, és még éppen karácsonykor feloldotta a tétet, de felfedezte, hogy a mágikus karó, amellyel Rebekát leigázták, átkozott. Miután eltávolították a testéből, Rebekát halálra ítélték – szó szerint úgy ébredt, hogy egy koponyanyom van a karján.

Mikor ölte meg Klaus Rebekát?

[PICS] „The Originals”: ​​Klaus megpróbálja kockára tenni Rebekah-t – 1. évad, 16. rész | TVLine.

Az eredetiek Elijah, Rebekah és Klaus 01x16 "Nem engedem, hogy bántsd a nővérünket"

18 kapcsolódó kérdés található

Marcel és Rebeka összeházasodnak?

Jegyes, Szerelmes; A családhoz hasonlóan Rebekah eredetileg Marcel örökbefogadó nagynénje volt (amikor még gyerek volt); Szeressük egymást, szexuális; Szövetségesek, szoros kötődés; Marcel Klaust választotta Rebekah helyett (eredetileg), Rebekah New Yorkba költözött, ahol Marcel csatlakozott hozzá, hogy újrakezdhessék kapcsolatukat, Marcel Rebekát választotta New Orleans helyett és...

Rebekából ember lesz?

Rebekah Sinclair (született Mikaelson) volt az egyik főszereplő az első évadban, majd távozása után a sorozat és az Örök sötétség további részeinek különleges vendége lett. Eredeti vámpír volt, mielőtt újra emberré vált az első évad fináléjában .

Hány éves Rebekah Mikaelson emberévekben?

Rebeka: i.sz. 985 ( 16 )

Kivel köt ki Hayley?

Az I Love You, Goodbye című filmben Hayley feleségül veszi Jacksont , ezzel véget vetve neki és Elijahnak, hogy romantikus kapcsolatot kezdjenek (egyelőre). Elijah megengedi Hayley-nek és Jacksonnak, hogy unokahúgával és lányával, Hope-pal együtt elmeneküljenek Dahliából.

Rebekah volt az első eredeti vámpír?

Rebekah Mikaelson egy eredeti vámpír . Esther Mikaelson és Mikael Agnarsson hat gyermeke közül az ötödik, az anyjától született hét gyermek közül a hatodik. Marcellus Mikaelson (sz. Gerard) felesége, tőle Nikolaus Mikaelson édesanyja.

Katherine tényleg szerette Illést?

Katherine megerősíti, hogy az Elijah iránti érzelmei valósak , és azt akarja, hogy a férfi megbízzon benne, ahogy jelenleg is bízik benne.

Milyen vérvonalból származik Damon és Stefan?

Julie Plec megerősítette, hogy Klaus a Stefan, Damon, Caroline és Elena vérvonal eredete. Varázslat segítségével le lehet választani egy vámpírt a vérvonalukról.

Miért szúrta meg Illés Rebekát?

„Az eredetiek” összefoglalója: Elijah nagy hátba szúrása Kényszerítette Genevieve visszaemlékezését, ahogy végrehajtotta a varázslatot, hogy megtalálja Mikaelt Marcel és Rebekah számára ! ... Klaus nagyon meg akarta büntetni Rebekát. Nem csak egy koporsóba akarta tenni évszázadokra, hanem meg akarta szúrni a késsel, amely mozdulatlanná teszi a fájdalmában.

Mi Rebekah Mikaelson valódi neve?

Claire Rhiannon Holt (született 1988. június 11-én) "Rebekah Mikaelson" szerepét alakítja a Vámpírnaplókban (2009) és az Eredetiekben (2013). Legjelentősebb szerepei a "Samara Cook" a Pretty Little Liars-ben (2010), a "Chastity Meyer" a Mean Girls 2-ben (2011) és az "Emma Gilbert" a H2O: Just Add Water-ben (2006).

Miért nincs Rebekah soha a The Originalsban?

Majd elmondta, hogy a családjára szeretne koncentrálni . Még a kilépését is ideiglenes távollétnek tekintette, és a műsor készítője, Julie Plec is egyetértett ezzel. Később Holt feltűnt a The Originals 1. évadának fináléjában, amikor Klaus megkérte, hogy vigyázzon Hope babájára.

Kol idősebb Rebekánál?

Az eredeti vámpírok, Kol Mikaelson és Rebekah Mikaelson családi kapcsolata. Kol Rebeka bátyja . Úgy tűnik, egy-két évvel idősebb nála. Henrik halála óta ők a legfiatalabb Mikaelson testvérek.

Ki a legidősebb eredeti vámpír?

Mikael az Eredeti Család legidősebb tagja, és a létező legerősebb és legerősebb vámpírnak tartják, aki könnyen legyőzi Elijah-t.

Ki a legidősebb eredeti vámpír?

Freya Mikaelson : Freya Mikael és Esther elsőszülött gyermeke volt, Finn, Elijah, Kol, Rebekah és Henrik legidősebb húga, valamint Niklaus féltestvére. Azt mondták, hogy a legidősebb eredeti testvér az óvilágban (konkrétan Norvégiában) meghalt a pestis miatt.

Rebeka emberré válik a 4. évadban?

Miután Rebekah megissza, elveszti az eszméletét. Ébredéskor Rebekah azt állítja, hogy jól érzi magát és él, de hamarosan megtudja, hogy ez valójában csali volt. Később Elijah-hoz megy, akinek Katherine meggyógyítja, és megkéri, hogy adja be neki, hogy újra ember lehessen .

Rebekah Mikaelsonnak van babája?

Az első évad végén Rebekah visszatér New Orleansba. Klaus, akinek nincs más lehetősége, Rebekának adja új lányát, Hope -ot. Azt mondja neki, hogy az egyetlen személy, akiben megbízik, hogy biztonságban tudja tartani. Elhagyja a várost Hope babával.

Damon emberré válik?

Damon egy 178 éves vámpír volt, és Silas távoli leszármazottja. Mivel öccse, Stefan Salvatore beadta neki a Cure -t, mára ember .

Ki vette feleségül Freyát?

[Freya] még mindig boldog házasságban él feleségével, Keelinnel , és van egy gyermekük. Igen, van egy Nik nevű kisfiuk, akit – azt hiszem, feltételezheti, hogy kiről nevezték el. A Freelin rajongók nagyon boldogok lesznek. Igen!

Kihez megy feleségül Rebekah Mikaelson?

Noha Rebekah Mikaelson (Claire Holt) boldog véget ért Marcel Gerarddal , kissé zavarba ejtőek voltak annak a részletei, hogy képes volt „meggyógyulni” és halandó életet élni Marcellel.

Rebekának és Marcelnek van gyereke?

Babies Of Ships az Instagramon: „ Kenna Rebekah és Marcel legidősebb gyermeke . Boszorkány, mint az unokatestvérei, és velük jár a Salvatore iskolába.