Kendallnak van tetoválása?

Pontszám: 5/5 ( 25 szavazat )

Ha nem vetted észre, hogy Kendall Jennernek tetoválása van, biztosan nem vagy egyedül. Két leglátványosabb tetoválása annyira diszkrét, hogy távolról nem lehet látni őket; a harmadik tetoválása olyan jól el van rejtve, hogy néhány hónapig sikerült is titkolnia édesanyja, Kris Jenner előtt.

Kendall Jenner tetoválást kapott a tarkójára?

A tetováláson a vous tees belles szavak szerepeltek, franciául: „gyönyörű vagy”, és Jenner a tarkójára akarta őket tenni.

Kendall Jennernek van tetoválása?

Kendall minden középső ujján fehér tetoválás van . „A jobb kezem teli szíve egy angyalt jelképez, a bal kezem pedig egy összetört szív – olyan, mint az ördög oldala” – magyarázta mára megszűnt alkalmazásában. "Hailey [Bieber] és nekem vannak egyezők a bal oldalon, de az övé piros."

Van Kendall ajkán tetoválás?

Kendall Jenner bevallotta, hogy azért kapta a hírhedt belső ajaktetoválását, mert részeg volt. Az egész történetet megosztotta Ellen DeGeneres-szel. ... Az új tintával a tetoválóművész Instagramján debütált, és megosztotta, hogy a „miau” szót véglegesen a szájába vésték, bár nem magyarázta meg, miért.

Kendall tetoválást kapott Vegasban?

Kendall Jenner 2011-es édes 16. napjának felvezetéseként a realitysztár egészen Las Vegasig repült húgával, Kylie-vel, hogy tetoválást készítsenek a francia „Vous êtes belle” kifejezéssel (angol fordításban „gyönyörű vagy” ').

Kendall Jenner elmagyarázza tetoválásait és további terveit

44 kapcsolódó kérdés található

Kendall megbánta a tetoválását?

Azt a tetoválást, amelyet a legjobban bánt. Állítólag bevallotta, hogy ez nem a „legjobb ötlet”. Mindazonáltal a jelentések szerint ez nem kerülne az állásába, mivel az „rejtett”. De ettől függetlenül Kendall elárulta, hogy sajnálja, hogy megvan .

Milyen tetoválást akart Kendall Jenner?

A tetoválás, amelyet a fiatal Jenner szeretett volna készíteni, a tarkóján a „szép vagy” szó volt franciául . Már az első kérdésből kiderül, hogy Caitlyn és Kris Jenner nem engedi, hogy a lányuk olyan tetoválást készítsen, amit szeretne, ami miatt a legidősebb Jenner lány elviharzik dühében.

Mit jelent Kendall Jenner ajaktetoválása?

2016-ban a Keeping Up With the Kardashians sztár sok rajongót sokkolt, amikor tetoválást készített alsó ajkának belső oldalán, amelyen a "Miau" felirat olvasható. A csütörtöki The Ellen DeGeneres Show-ban Kendall elárulta, hogy az alsó ajka alatt tetoválták. befolyás. "Részeg voltam! Nem gondolkodtam tisztán" - mondta.

Az ajak belsejében lévő tetoválás kifakul?

A belső ajak tetoválása nagy valószínűséggel elhalványul a belső ajak területének gyógyulási módja miatt. Sok ember számára a belső ajak tetoválása csak néhány évig tart. Egyes esetekben a tetoválás néhány hónap után teljesen elhalványulhat.

Tudsz csókolni a belső ajak tetoválása után?

Íme egy lista a belső ajak tetoválás utókezelésére vonatkozó speciális követelményekről: Óvatosan az étkezéssel: Kerülje a savas ételeket, amíg a tinta gyógyul az ajkakon. A sminkelés elhalasztása: A csókolózás tilos, mivel a nyál baktériumokat tartalmaz , és nem jó ötlet, ha friss sebbel érintkezik.

Taylor Swiftnek van tetoválása?

Taylor Swiftnek nincs tetoválása . Az évek során különféle firkákkal látták a testén, de ezek vagy ideiglenes tetoválások, állandó markerek vagy szerkesztett fotók voltak. A Taste of Country című lapnak adott 2012-es interjúban Taylor bevallotta: „Nem hiszem, hogy valaha is el tudnék kötelezni magam valami állandó mellett.

Kim Kardashiannek van tetoválása?

A legtöbb Kardashian-Jennernek van tetoválása, bár igyekeznek takaró alatt tartani a tintáját. ... A Kardashian-Jennerek soha nem foglalkoztak a tetoválásokkal. Valójában Kim és Kourtney Kardashian nővéreknek nincs tetoválása , amelyről a nyilvánosság tudna.

Mi volt Kendall Jenner első tetoválása?

Kendall Jenner első tetoválása egy apró, fehér pötty volt a jobb kezének középső ujján . A híres tetováló művész, JonBoy elmagyarázta a Refinery29-nek, mit jelent a fehér pont Kendall számára.

Gigi Hadidnak van tetoválása?

Míg Hadidnak nem csak ez az egy , de közel sem annyi, mint Maliknak. Van még egy, szintén vörös tintával készült, bal kezén lévő középső ujjának belső oldalán összetört szív látható. Néhány évvel ezelőtt Kendall Jennerrel, Hailey Bieberrel és Cara Delevingne-nel szerezte meg a tinta.

Lehet-e a Victoria Secret modelleknek tetoválása?

Tudtad azonban, hogy a gyakran fényképezett szupermodelleknek, például Gisele-nek és Kate Moss-nak is vannak csikói ? Ugyanúgy, mint a Victoria's Secret támaszai, mint Alessandra Ambrosio és Adriana Lima. ... A tetoválások kezelhető méretűek és könnyen elrejthetők, sminkkel letakarhatóak, vagy kreatív képszerkesztésnek kitéve a legfontosabb.

Ki Kendall Jenner pasija?

Kendall Jenner amerikai szupermodell szombaton (helyi idő szerint) gratulált barátjának, az NBA-szupersztár Devin Bookernek , miután az amerikai férfi kosárlabda-válogatott aranyérmet szerzett a 2020-as tokiói olimpián.

Miért halványult el az ajaktetoválásom egy nap alatt?

Az ajaktetoválások rövid élettartamának másik oka a vegyszerek és savak jelenléte a szájban . A tetoválásokban lévő pigmenteket a savak lebontják, és felszívódnak a szervezetben, ami idővel fakulást okoz.

Miért ne csináltass ajaktetoválást?

Az ajakbelső tetoválások a leginkább érzékenyek a szájban lévő nedvesség és baktériumok miatt. Hegesedés . Ha egy ajaktetoválás nem gyógyul megfelelően, hegesedhet. A tetoválás utáni allergiás reakciók és fertőzések szintén növelhetik a hegszövet kialakulásának kockázatát a helyszínen.

Mennyibe kerül egy belső ajak tetoválás?

A belső ajak tetoválás költsége viszonylag alacsony Az árazás szempontjából a belső ajak tetoválások a spektrum olcsóbb végén találhatók. Átlagosan ez a fajta tinta 50 és 125 dollár között fut, attól függően, hogy melyik stúdióba megy, és melyik előadót látja.

Mennyi ideig tartanak az ajaktetoválások?

Ajkak tetoválása 1 és 5 év közötti élettartamra számíthat. A belső ajak tetoválásának rövid élettartama a területet szegélyező nyálkahártyasejtek gyors regenerálódásának köszönhető.

Krisnek még mindig van Kendall és Kylie tetoválása?

Míg Kris Jennernek nyilvánvalóan még mindig megvan a tetoválása , Khloé Kardashian kereszttetoválását azóta eltávolították – az Instagramon részletezi, hogy „Hallgatnom kellett volna Kimre, amikor azt mondta: „nem ragassz lökhárítómatricát a Bentley-re.

Mik azok a Selena Gomez tetoválások?

Mindez azt jelenti, hogy Selenának van néhány klassz tetoválása, köztük óriási imakezek a combján , néhány hangjegy, egy om jel, különböző számok, egy arab kifejezés, egy bibliavers és Justin Bieber portréja.

Khloe-nak eltávolították a kéztetoválását?

Kardashian mindössze 16 évesen készítette el a tetoválást, és kíméletlenül csúfolták emiatt. Kardashian West még azt is elmondta neki, hogy olyan, mintha lökhárítómatricát ragasztottak volna egy Bentlyre. 2015 szeptemberében Kardashian West végre eltávolította a tintát .

Lehetséges fehér tetoválás?

A fehér tintával készült tetoválások teljesen fehér tintával készülnek . Kényesek és finomak, és nehéz azonosítani őket. A tetoválások nem nagyon azonosíthatók, mert a bőr alatti fehér tinta nem feltűnő. Fontos azonban megjegyezni, hogy nehéz fehér tintával készült tetoválást készíteni a tetoválóművész számára.

Van Kylie Jennernek tetoválása?

Kylie Jenner még csak 22 éves, de máris rengeteg apró tetoválást gyűjtött össze. ... A valóságsztárnak összesen nyolc apró tetoválása van, köztük két egyforma Stormi apukája, Travis Scott és egy az ex-barátja, Tyga számára, amelyeket szakításukkor dolgozott át.