Fizet a munkaügyi szervezet?

Pontszám: 4,3/5 ( 4 szavazat )

Kapok fizetést, amíg a Job Corpsnál vagyok? A képzés ideje alatt kéthetente alapvető megélhetési támogatást kap . A képzés előrehaladtával a megélhetési támogatása nő. A diploma megszerzése után a Job Corps átmeneti támogatással segíthet az utazás megkezdésében.

Mennyit fizetnek neked a Job Corpsnál?

Mennyit fizet a Job Corps? A Job Corps átlagos fizetése körülbelül évi 48 043 USD-tól egy felügyelő esetében és 111 268 USD-ig terjed egy igazgató esetében . A Job Corps átlagos órabére körülbelül 18 dollártól óránként egy biztonsági tisztért és 25 dollárig terjed egy felvételi tanácsadóért.

Mennyi a Job Corps megélhetési támogatása?

A megélhetési támogatás (azaz a fizetés) a tartózkodás időtartamán alapul (pl. legfeljebb 56 nap 25 USD/fizetési időszak vagy két hét, 57-112 nap 30 USD/fizetési időszak, 113-182 nap 40 USD/fizetési időszak és 183+ nap 50 USD/fizetési időszak).

Mennyi időbe telik, amíg felvételt nyernek a Job Corpsba?

A Job Corps jelentkezési folyamata általában 3-5 hónapot vesz igénybe. Amint a beiratkozás folytatódik, a potenciális hallgatók hosszabb várakozási időt tapasztalhatnak a megfelelő központjukban lévő szabad helyek alapján.

Haza tud menni hétvégén a Job Corpsban?

A Job Corps munkatársai felmérik minden diák azon képességét, hogy hétvégére elmenjenek a központból . Ha egy diáknak fegyelmi problémái vannak, vagy megbukott egy fontos feladatban, hétvégi kiváltságait megvonhatják. Erős teljesítményt nyújtó versenyzők egész hétvégére engedélyt kaphatnak a távozásra.

Mennyit fizet a Job Corps!!!

29 kapcsolódó kérdés található

A Job Corps végez drogteszteket?

Amikor beléptem a Job Corpsba, kaptam egy kábítószer-tesztet , amit minden diákkal elvégeznek. És ha nem sikerül, 15 napon belül újabb drogtesztet kell végeznie.

A Job Corps engedélyezi a mobiltelefonok használatát?

Vihetem magammal a mobilomat? Minden központnak megvannak a saját szabályai arra vonatkozóan, hogy mely eszközök engedélyezettek és nem engedélyezettek , és a legtöbb mobiltelefont engedélyező központ a kijelölt területekre korlátozza a használatát. Forduljon felvételi tanácsadójához, hogy megismerje a központjában található mobiltelefon-szabályzatot.

Mit hozhatok a Job Corpsba?

A Job Corps számos személyes tárgyat biztosít Önnek. Ide tartoznak a lepedők, takarók és párnák . Érdemes lehet hozni olyan tárgyakat, mint például egy plüssállat, néhány könyv, valamint a barátok és a család fényképei. Vigyél magaddal piperecikkeket is, például krémet, parfümöt, sampont és sminket.

Milyen programokat kínál a Job Corps?

A Job Corps tandíjmentes lakhatást, étkezést, alapvető egészségügyi ellátást, megélhetési támogatást és karrier-átmeneti segítséget is kínál ...
 • Fejlett gyártás.
 • Gépjármű- és gépjavítás.
 • Építkezés.
 • Pénzügy és üzlet.
 • Egészségügy.

Hogyan nyernek felvételt a Job Corpsba?

A Job Corps részvételéhez a résztvevőknek meg kell felelniük a következő követelményeknek:
 1. Legyen 16 és 24 év közötti.
 2. Legyen legális amerikai lakos.
 3. Legyen gazdaságilag hátrányos helyzetű (jóléti vagy élelmiszerjegyben részesüljön)
 4. Éljen olyan területen, ahol magas a bűnözés aránya, korlátozottak a munkalehetőségei vagy zavaró az otthoni élet.

A Job Corps állami feladat?

A Job Corps egy ingyenes oktatási és szakképzési program , amelyet az Egyesült Államok Munkaügyi Minisztériuma irányít, és amely segíti a 16–24 éves fiatalokat életük minőségének javításában azáltal, hogy lehetővé teszi számukra, hogy kiváló állásokat szerezzenek és függetlenedjenek.

Melyik a legjobb álláskereső szervezet központja?

A Muhlenberg Job Corps Center munkatársai és diákjai rendkívül büszkén jelenthetik be, hogy 2015 áprilisában a központ a 27. helyen áll az országban található 126 Job Corps központ közül! A központ összesített helyezése folyamatosan javult az elmúlt hónapokban. Ez a legjobb, amit a központ valaha teljesített!

Bejelenthetik-e a Job Corps hallgatói a munkanélküliséget?

Egyes államok lehetővé teszik a Job Corps résztvevői számára, hogy ellátásokat szedjenek be, amíg beiratkoztak , de konzultálnia kell munkanélküli-biztosítási képviselőjével. ... A diploma megszerzése után a Job Corps átmeneti juttatásban részesül a programban elért tanulmányi és szakmai készségei alapján.

A Job Corpsnál élsz?

A legtöbb Job Corps diák az egyetemeinken él . Gyermekét valószínűleg az otthonához legközelebbi központban fogják lakni és edzeni. Egyes központokban azonban van nem bentlakásos lehetőség, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy otthon éljenek a képzés ideje alatt.

Mely államokban van Job Corps?

 • Alaszka.
 • Arizona.
 • Kalifornia.
 • Hawaii.
 • Idaho.
 • Nevada.
 • Oregon.
 • Washington.

Tudsz tévét vinni a Job Corpsba?

A televíziózás is tilos . A Job Corps visszatartja a diákokat attól, hogy drága személyes tárgyakat hozzanak magukkal, például ékszereket, dizájnerruhákat vagy elektronikai cikkeket, mert előfordulhat, hogy ellopják őket.

Milyen szakmákat tanulhatsz a Job Corps-nál?

Autóipar, gépek, gyártás
 • Fejlett automatikus dízel/ütközés.
 • Ütközésjavítás és utánfényezés.
 • Nehézépítőipari gépek szerelője.
 • Gépberendezések javítása.
 • Karbantartás és könnyű javítás.
 • Karbantartási javító segítő.
 • Gyártási technológia.
 • Jel, hirdetőtábla kijelző.

Vannak más programok, mint a Job Corps?

Más programok, mint például a Job Corps, hasonló képzést és tapasztalatot biztosítanak minden korosztály számára, hogy felkészüljenek a munkaerőre, erősítsék készségeiket vagy váltsanak karriert.
 • AmeriCorps ifjúsági programok. ...
 • AmeriCorps állam és nemzeti. ...
 • Béke Hadtest. ...
 • WorldTeach.

Mit nem hozhatsz a Job Corpsba?

Általában nem megengedettek a sértő szövegezésű ruhadarabok , nagy mennyiségű ékszer vagy bármilyen olyan tárgy, amely kábítószert, alkoholt, dohányzást vagy erőszakot hirdet. A tanulóknak egyenruhát kell viselniük a képzési napon.

Lehet dohányozni a Job Corpsban?

Nem, egyáltalán nem dohányozhat . Ez elvonja a képzést, és szabály, hogy ne dohányozzon a munkahelyen.

Mi a Job Corps öltözködési kódja?

Ön felelős a saját mindennapi ruházatának biztosításáért, de világos elvárásaink vannak a tanulói öltözködéssel és a személyes megjelenéssel kapcsolatban. Általában nem megengedettek a sértő szövegezésű ruhadarabok , nagy mennyiségű ékszer vagy bármilyen olyan tárgy, amely kábítószert, alkoholt, dohányzást vagy erőszakot hirdet.

Egyenruhát kell viselnie a Job Corpsnál?

Nem követeljük meg a tanulók számára külön egyenruhát . Ön felelős a saját ruházatának biztosításáért, de világos elvárásaink vannak a tanulók öltözködésével és személyes megjelenésével kapcsolatban. ... Tanulóinktól elvárjuk továbbá, hogy a választott pályaképzési területüknek megfelelően öltözködjenek.

Szüksége van középiskolai végzettségre a Job Corps számára?

A beavatkozás leírása A Job Corps egy szövetségi finanszírozású oktatási és szakképzési program hátrányos helyzetű fiatalok számára. A program 16 és 24 év közötti fiatalokat szolgál ki, akik többsége nem rendelkezik középiskolai végzettséggel vagy GED bizonyítvánnyal. A részvétel önkéntes.

Hogyan szerezhetem be az átirataimat a Job Corps-tól?

Ha több mint három éve járt a Job Corps-ra, kérjük, küldjön kérelmet a [email protected] e -mail címre, és adja meg a részvétel dátumait, teljes hivatalos nevét és társadalombiztosítási számának utolsó 4 számjegyét.

Van a Job Corpsnak kosárlabdacsapata?

Gratulálunk a Brunswick Job Corps kosárlabdacsapatának, amely megnyerte a Job Corps Atlétikai Szövetség Országos Bajnokságát! A csapat zsinórban három országos bajnoki címet nyert, miközben 93–0-s rekordot állított össze.