Meghal Jeremy Gilbert?

Pontszám: 4,6/5 ( 49 szavazat )

Az évadzáróban Jeremyt lelövi Forbes seriff, miután hosszas beszédet mondott arról, hogy családi gyűrűje megvédi őt minden természetfeletti kártól – nos, a golyók nem természetfelettiek, így VÉLETLENÜL meghal .

Jeremy Gilbert meghal a 4. évadban?

Silas végül kiszívja Jeremy testét, és kitöri a nyakát, megölve őt. Sok tagadás után Elena rájön, hogy Jeremy valóban meghalt .

Jeremy Gilbert él a 8. évadban?

Jeremy Gilbert visszatér Mystic Fallsba a Vámpírnaplók 6. évadának fináléjában, hogy elbúcsúzzon Elenától, miután Kai elaludt varázslatának. A 8. évad fináléjában újabb rövid fellépést készít , segítve Caroline-nak és Alaricnak a Salvatore School for the Young and Gifted elindítását.

Jeremy visszatér az 5. évadban?

Jeremy – Élve – Matthez hasonlóan Jeremy is kijutott a „Vámpírnaplók” 5. évadának fináléjából. Enzo – Alive – Enzót megölhették néhány epizóddal ezelőtt, de Damon BFF-je átjutott Bonnie-n, és visszatérhetett az élők földjére.

Hány éves Elena Gilbert?

Elena Salvatore (született Gilbert) a Vámpírnaplók című könyvsorozat és az azonos című tévésorozat főszereplője. Ő egy 17 éves lány , aki nemrég vesztette el szüleit egy balesetben.

Legacies 1×03 "The names Jeremy" Jeremy Gilbert visszatér

28 kapcsolódó kérdés található

Jeremy Gilbert hagyatékban van?

Jeremy Gilbert főszereplőként szerepelt a Vámpírnaplók hat évadában. ... Valamikor Jeremy otthagyta a Mystic Fallst, hogy folytathassa a vámpírvadászatot, de feltűnt a Legacies 1. évadának 3. epizódjában , "We're Being Punked, Pedro". Jeremy megmentette Landon Kirbyt és Rafael Waithe-t egy vérfarkasvadásztól.

Ki változtatta Elenát vámpírrá?

Biológiai apja, John a saját életét áldozta fel azért, hogy Elena életben és emberré váljon. Klaus azonban megölte Elena nagynénjét, Jennát, miután vámpírrá változtatta, így Jeremy egyetlen vérrokona maradt életben.

Elena atyja Damonnak?

Az apai kötelék nem befolyásolja az érzéseket, csak a cselekvéseket. A My Brother's Keeper-ben és a We'll Always Have Bourbon Street-ben kiderült, hogy Elena és Charlotte Damon apja volt, mivel az ő vére váltotta meg őket. Damon először a harmadik évadban említette az apa kötelékeket, mondván, hogy ritka a vámpírok között.

Jeremy visszajön a halálból?

Jeremyt Bonnie keltette életre a Graduation című filmben, és a Salvatore Panzióban élt nővérével, Damonnal és Stefannal egészen a Rescue Me-ig, amikor is legjobb barátaihoz, Matthez és Tylerhez költözött a Lockwood Mansionba. ... Jeremy visszatér Mystic Fallsba, miután Elena Gilbert felébred varázslatos álmából.

Caroline vámpír lesz?

Amikor vámpírrá változott. Caroline-nak nem volt sok dolga az 1. évadban, de amikor Katherine Pierce "megölte" őt az évadzáróban Damon vámpírvérével a szervezetében, és vámpírrá változtatta, karaktere teljesen megújult (szójáték volt).

Hányszor halt meg Jeremy Gilbert?

Ő adott parancsot Jeremynek, hogy haljon meg – honnan ne tudta volna, hogy Jeremy ÖTször halt meg az elmúlt ÖT szezonban? A TVD műsorvezetője "legalább négyszer" válaszolt, ami nem feltétlenül rossz válasz, de nem is a helyes válasz.

Melyik epizódban hal meg Jeremy Gilbert?

A „Vámpírnaplók” összefoglalója: Jeremy meghal – 4. évad, 14. rész – Hollywood Life.

Jeremy Gilbert vámpír lesz?

Természetfeletti vadász lett és az Ötös Testvériség tagja. Átmenetileg megölték, amikor Silas kiszívta a véréből, majd egy idő múlva Bonnie Bennett feltámasztotta. Ezután otthagyta Mystic Fallst, hogy vámpírvadász legyen, majd visszatért, hogy tanár legyen a Salvatore Internátusban.

Jeremy tényleg meghal a 4. évad 15. részében?

Vaughn azt mondja, ha nem alkalmazzák a gyógymódot Silason, mindannyian bajban vannak. Bonnie mindenkinek elmondja a 12 ember megölésének tervét. Shane meggyőzte Bonnie-t, hogy le tudja hullani a fátylat, hogy a túloldalon minden természetfeletti lény visszatérjen. ... Végre rájön, hogy Jeremy meghalt.

Miért láthatja Jeremy a tetoválást?

Connor szerint azért, mert ez egy vadászjegy, egy vámpírvadász jele. ... Connor elmagyarázza, hogy azért, mert ha látja a tetoválást, az azért van, mert potenciális vadász, és azt mondja neki, hogy keressen neki egy vámpírt , hogy kioktatja és megtanítja, mit csináljon, és megmondja neki, hol találja meg. .

Kinek a testvére Stefan Salvatore?

Julie Plec megerősítette, hogy Klaus a Stefan, Damon, Caroline és Elena vérvonal eredete.

Milyen vérvonalból származik Damon és Stefan?

Julie Plec megerősítette, hogy Klaus a Stefan, Damon, Caroline és Elena vérvonal eredete. Lehetséges egy vámpírt a vérvonalukról mágia segítségével leválasztani, ahogy Davina megpróbálta a The Originals második évadában, de Kol szabotálta erőfeszítéseit.

Valódi Elena szerelme Damon iránt?

Elena később összebarátkozik Stefannal, és könyörög Damonnak, hogy legyen vele emberré, de a férfi megtagadja. ... Stefan bevallotta Lexinek, hogy Elena volt élete szerelme, és valószínűleg "az egyetlen", de ő bevallotta szerelmét Damon iránt, és ez valóságos volt , őt választotta. Stefan ezután elmondta Damonnak, hogy örül neki.

Miért nem szerepelt Elena Gilbert a 7. évadban?

Miért nincs Elena Gilbert a 7. évadban? Érzelmes posztját követően Nina a Self Magazine-nak adott interjúban részletezte, miért hagyta el a műsort. Elmondta, hogy mivel fiatalon, 20 évesen kezdett szerepelni a műsorban, a műsoron kívül is szeretné folytatni színésznői fejlődését .

Katherine és Elena rokonok?

Kiderült, hogy Elena egy Petrova Doppelgänger , aki így felelős azért, hogy azonos az ősével, Katherine Pierce-szel (született: Katerina Petrova). Ez azt is jelenti, hogy természetfeletti lénnyé teszi. ... A hatodik évad fináléjában Kai varázsütésre összekapcsolta Elenát Bonnie életével.

Miért szakított Elena Stefannal?

Stefan és Elena többé-kevésbé egy párt alkottak a show első három évadában. Stefan a negyedik évad elején szakított Elenával, mert rájött, hogy érzelmei vannak Damon iránt .

Miért nincs Caroline a Legaciesben?

Az önfejű, szőke vámpír nem olyan, aki csak úgy kivágná az életét, és otthagyná a családját. Hogy megmagyarázza a karakter hiányát a Legaciesben, az 1. évadban kiderült, hogy jelenleg a világot járja, hogy megpróbálja megtalálni a módját, hogy megállítsa a The Merge című filmet .

Elena örökség?

A Vámpírnaplók rajongói egy kis betekintést kaptak Elena és Damon hollétébe a The CW spinoff sorozatának, a Legaciesnek a legújabb epizódjában. Amikor Alaricnak és Josie-nak nagyon is szüksége van egymásra, felfedik, hol él Elena és Damon Mystic Fallsban.

Damon örökség?

Hagyaték spoilerek következnek. A Legacies harmadik évada örömmel szolgál a Vámpírnaplók minden rajongójának, legújabb epizódjában meglepetésszerű utalással Elena Gilbertre és Damon Salvatore-ra. ... A csütörtöki (április 8.) amerikai epizódban Alaric Saltzman és lánya, Josie együtt sétáltak haza az iskolából.