Jack megtudja, hogy Emily Amanda?

Pontszám: 4,6/5 ( 67 szavazat )

Az Exodusban Jack felfedezte, hogy Emily Amandával volt, amikor meghalt , és megharagudott rá. Aztán Sara közölte vele, hogy otthagyja a munkát. Még utoljára elment elbúcsúzni Emilytől, de épp most találta meg Aident, amint Emilyt lelőtték.

Melyik epizódban fedi fel Emily Amandát?

Az "Igazság, 2. rész" végén Emily közbelép, miközben Jack le akarja lőni és megölni Conradot, és felfedi magát Amanda Clarke-ként, amivel az évad egy cliffhanger-rel zárul.

Daniel megtudja, hogy Emily Amanda?

Daniel és Emily találkoznak egy liftben a "Disclosure"-ban, néhány kínos pár perccel. A Lesben, amikor Emily felszáll egy liftre, hogy ellenőrizze David Clarke széfjét, Daniel felszáll vele, és szembeszáll Emilyvel, és felfedi , hogy tudja, hogy ő Amanda (Charlotte még egy utolsó megállót tett, mielőtt elvonóra ment).

Amanda Jacknél köt ki?

Bevallotta, hogy érzel iránta, de a lány elutasította, amikor Daniellel randevúztak. Aztán Jack feleségül vette Amandát , és halála után Emily felfedte valódi kilétét. ... A sorozat fináléjában összeházasodnak.

Kivel köt ki Amanda Clarke?

8 Megváltozott: Amanda Clarke Ends Up With Jack , nem Daniel Amanda kapcsolati státusza megváltozik a pilot és a sorozat fináléja között. Ahelyett, hogy hozzámenne Danielhez, szerelmi kapcsolatot létesít gyermekkori barátjával, Jack Porterrel (Nick Wechsler).

Bosszú 2x22 - Amanda elmondja Jacknek az igazat - "Amanda Clarke vagyok"

36 kapcsolódó kérdés található

Emily tényleg szerette Danielt?

Soha nem tette . Korábban szerette Jacket, de most már Aident. Az, hogy feleségül veszi Danielt, csak része a tervének.

Jack megtudja valaha, ki az igazi Amanda?

Jack egyike annak a két férfinak, aki iránt Emily őszinte érzelmeket táplál, a másik Aiden, Jack pedig cserébe érzelmeket táplál Emily iránt. A 2. évad fináléjában, a "Truth, Part 2"-ben nem sokkal testvére halála után megtudja Emily valódi kilétét .

Jack elveszíti a bár bosszúját?

A Porter's Stowaway Tavern egy bár a New York-i Montauk városában, amelyet a Porter család üzemeltet. ... Amanda Jackkel élt haláláig, és ott dolgozott bárpályázóként. A Stowaway megsemmisült, amikor Charlotte felgyújtotta Emily Thorne megölésére.

Mennyire gazdag Nolan Ross?

Nolan Ross a NolCorp alapítója/vezérigazgatója, nettó vagyona 19,8 milliárd dollár .

Emily és Daniel a bosszúból még együtt vannak?

Emily VanCamp (aki Emily Thorne-t alakította) és Josh Bowman (aki Daniel Graysont alakította) 2011-ben ismerkedett meg a sorozat forgatásán. 2017- re eljegyezték őket . Szombaton pedig összeházasodtak a Bahamákon.

Emily tényleg megszerette Victoria szívét?

Emily nem kapta meg Victoria szívét!! Az ötlet az volt, hogy ez egy visszatérő rémálom, amely örökké kísérteni fogja.

Emily bosszúból Jackkel végez?

Bevallotta, hogy érzel iránta, de a lány elutasította, amikor Daniellel randevúztak. Aztán Jack feleségül vette Amandát , és halála után Emily felfedte valódi kilétét. Azóta a legjobb barátok. A sorozat fináléjában összeházasodnak.

Ki az apja Amanda Clarke babájának?

A 2. évadban Jack apává válik, amikor Amanda megszüli fiukat, akit Carl David Porternek neveznek el Carlról, Jack apjáról és David Clarke -ról, Amanda "apjáról".

Mi történik Karával a bosszúból?

Kara Wallace (formálisan Clarke-Murphy) Amanda Clarke anyja és David Clarke volt felesége. Már régen halottnak hitték, mígnem az első évad fináléjában kiderült, hogy valójában él.

Kihez megy hozzá Emily bosszúból?

A Bosszú sztárja, Emily VanCamp (32) az Instagramon elárulta, hogy egykori színésztársával, Josh Bowmannel (30) kötötte össze a kapcsolatot a hétvégén a Bahamákon.

Ki ölte meg Conrad Graysont?

A 3. évad fináléjában Conrad megszökik a börtönből, és egy nagyon is élő David Clarke leszúrja halálra.

Mi történik Emilyvel bosszúból?

Emily kétségbeesetten akart véget vetni bosszújának , és Victoria úgy tűnt, nincs vesztenivalója. David lelőtte Victoriát, hogy megakadályozza Emilyt abban, hogy gyilkossá váljon, de ahogy az várható volt, a Grayson matriarcha az utolsó leheletéig harcolt, és lelőtte Emilyt, mielőtt az meghalt.

Amanda tényleg terhes a bosszúból?

A „Reckoning”-ban, amikor Emily éppen szerelmét akarta megvallni Jack iránt, Amanda újra előkerült, és felfedte, hogy láthatóan terhes Jack babájától .

Amandas baby tényleg Jack?

Amanda felébred a kómából, és Emily úgy dönt, hogy elmondja neki, hogy Jack valóban gyermekük, Carl biológiai apja .

Emily elveszíti a pénzét bosszúból?

Thorne részvényei maradtak a Nolcorpban, amelyet 40 milliárd dollár értékben likvidál, és a Grayson család elleni bosszúja alapja, így Nolan után a sorozat második leggazdagabb szereplője.

Kit szeret igazán Emily Thorne?

Jack és Aiden a két nagy szerelme, nagyon eltérő okokból. Emily és Aiden teljesen más szinten értik meg egymást, mint azt bárki el tudná képzelni. Pedig a nosztalgia és a gyermekkori szerelem, a Jack iránt érzett szerelem tisztasága és egészségessége őt is annyira vonzza.”