Az iphone xr-nek van széles objektívje?

Pontszám: 5/5 ( 31 szavazat )

Az iPhone XR 12 megapixeles nagylátószögű objektívvel rendelkezik, f1-gyel . ... És mindkettőben ugyanaz a képérzékelő, ugyanaz a szoftver a feldolgozáshoz és ugyanaz a Smart HDR funkció, amelyet az Apple a 2018-as iPhone-ok kameráihoz adott: az XS, XS Max és XR.

Milyen széles az iPhone XR objektív?

Az iPhone XR egyetlen objektívje 26 mm-es egyenértékű . Ez azt jelenti, hogy valóban portrékat kell készítenie az iPhone XR-rel közepes felvételről (deréktól felfelé). Ha közeli fejfelvételt szeretne készíteni, például az iPhone XS-hez, akkor le kell vágnia, ami azt jelenti, hogy sok felbontást veszít. A nagylátószögű objektív nem mindig előny.

Az iPhone XR ultra széles?

Hátlapi kamerák: Az iPhone XR egylencsés, 12 megapixeles kamerával, az iPhone 11 pedig 12 megapixeles kétlencsés kamerarendszerrel rendelkezik, amelyek közül az egyik ultraszéles képeket készít. ... Az iPhone XR csak ötszörös digitális zoomra képes. A digitális zoom mesterséges, és nem olyan jó, mint a természetes optikai zoom.

Rossz az iPhone XR kamera?

Az iPhone XS és XR nagyszerű munkát végez a mindennapi használat során, és a hátsó kameráik és a szelfi kameráik is nagyon jók . A videórögzítés is különösen kiváló. De vannak más telefonok is, amelyek képesek olyasmire, amit az iPhone nem.

Az iPhone XR kamera minősége jó?

A szelfik itt rendben vannak, de miután a Google Pixel 3 nagylátószögű elülső kameráját használtuk, semmi sem közelíti meg. A videózás nagyszerű az iPhone XR-en. A fényképezőgép 4K-t tud készíteni 24, 30 vagy 60 képkocka/mp sebességgel, valamint 1080p-t 30 vagy 60 képkocka/mp sebességgel lassított felvételhez.

Ultra-széles látószögű objektív hozzáadása iPhone XS és XR készülékhez

30 kapcsolódó kérdés található

Melyik a jobb XR vagy XS?

Az iPhone XS fejlettebb, szélektől szélekig érő OLED kijelzővel is rendelkezik, nagyobb felbontással, mint az iPhone XR. A True Tone Liquid Retina kijelzővel rendelkező iPhone XR azonban valószínűleg nem okoz csalódást. ... Az iPhone XR nagyjából bármit megtesz, amit az iPhone XS – de az iPhone XS előnyben van a kamera és a képernyő terén.

Az iPhone 12 akkora, mint az XR?

Kijelző. A testméret eltérései ellenére az iPhone 12 kijelzője és az iPhone XR kijelzője pontosan azonos méretű . Mindkettő 6,1 hüvelykes saroktól sarokig terjed, ami a mai okostelefon-piacon általában kis-közepesnek számít.

Az iPhone XR vízálló?

Az iPhone XR és XS nem vízálló. De vízállóak , és minden gond nélkül elviheti őket úszni – még sós vízben is. Az Apple szerint az iPhone XR akár 1 méteres (3 láb) ütést is képes túlélni 30 percig, megfelelve az IP67 szabványnak.

Hogyan tehetem szélesebbre az iPhone XR kamerámat?

Az iPhone kamerájának váltása ultraszéles látószögű kamerára olyan egyszerű, mint a kamera gomb megnyomása . Nyissa meg a Kamera alkalmazást magából az alkalmazásból vagy a lezárási képernyőn. Érintse meg a „0,5x”-et az exponálógomb felett, hogy az ultraszéles látószögű kamerára váltson.

Hogyan szerezhetek 1X-et az iPhone XR kamerámra?

Nyissa meg a Kamera alkalmazást. Irányítsa az objektívet arra, amit rögzíteni szeretne. Nagyítson a kamera előnézetének alján lebegő 1X gomb megérintésével . Ez az optikai zoom.

Miért van 3 kamerája az iPhone 12 Pro-nak?

Elgondolkodhat azon, hogy miért van szüksége mindhárom kamerára, amelyet az iPhone 12 Pro kínál. Nos, engedje meg, hogy elmagyarázzuk, mi teszi őket egyedivé. A három objektív teleobjektív, széles és ultraszéles . Ez azt jelenti, hogy iPhone-járól normál hosszúságú képet készíthet, akár nagyított, akár kicsinyített.

Készíthetek képeket víz alatt iPhone XR-rel?

iPhone XS Max: Maximális mélység 2 méter és 30 perc. iPhone XR: Maximális mélység 1 méter, legfeljebb 30 perc . iPhone X: Maximális mélység 1 méter, akár 30 perc.

Az iPhone 12 víz alá kerülhet?

Az Apple iPhone 12 vízálló , így teljesen jónak kell lennie, ha véletlenül a medencébe ejti, vagy folyadék fröccsen rá. Az iPhone 12 IP68-as besorolása azt jelenti, hogy akár 19,6 láb (hat méter) vízben is képes 30 percig túlélni.

Bevihetem az iPhone XR-emet a zuhany alá?

Amint azt más Reddit felhasználók is említették, az iPhone XR vízálló, nem vízálló. A telefont csak úgy viheti magával a zuhany alá , ha vízálló tokot vesz. Azonban még a vízálló tokok sem teljesen vízállóak.

iPhone 11 vagy XR jobb?

A 2019-es iPhone-kiadások legolcsóbb terméke, az iPhone 11 a stílus és a funkcionalitás tökéletes párosítása, valamint az iPhone XR jelentős frissítése . ... A lapkakészletet az Apple új A13-as bionikus processzorára frissítették, és a 4 GB RAM-mal és a nagyobb akkumulátorral együtt az iPhone 11 erősebb vadállat, mint az iPhone XR.

Az iPhone XR jó telefon?

A 499 dolláros áreséssel az iPhone XR az egyik legjobb okostelefon-érték . ... Az egyetlen hátsó kamera kiváló teljesítményt és lenyűgöző portrékat kínál, de az újabb iPhone-ok jobb teljesítményt nyújtanak gyenge fényviszonyok között. Az Apple A12 Bionic chipje olyan gyors teljesítményt nyújt, amely a legtöbb ember elégedettségét kielégíti.

Az iPhone 12 rendelkezik 5G-vel?

Az összes új iPhone 12 modell 5G-kapcsolattal rendelkezik , mind az Egyesült Államokban, mind nemzetközi szinten. A szupergyors milliméterhullámú 5G kapcsolat csak az egyesült államokbeli modellekben érhető el. (A Verizon a technológia fő támogatója.) A teljes iPhone 12 termékcsalád új dizájnnal is rendelkezik, amely az Apple iPad Pro táblagépeire emlékeztet.

Miért rossz az iPhone XR?

Értelemszerűen az iPhone XR hiányzik . Képernyőfelbontása kisebb, mint 1080p, az előlapok vastagabbak, mint a legtöbb széltől szélig kijelzővel rendelkező telefonnál, a kijelző pedig OLED helyett LCD. Csak egy kamera van a hátulján, nem kettő. Kerete rozsdamentes acél helyett alumínium.

Megéri megvenni az XR-t?

Arra a kérdésre, hogy 2021-ben vásároljon iPhone XR-t, a válasz igen és nem . Ha jobb kamerateljesítményre van szüksége, nézze meg az iPhone 11 vagy 11 pro készüléket. ... De arra a kérdésre, hogy érdemes-e iPhone XR-t venni 2021-ben, a válasz IGEN. Megéri.

Az XR vagy XS akkumulátor élettartama jobb?

Annak ellenére, hogy ez a megfizethetőbb modell, az XR akkumulátora tovább bírja, mint egy XS-é . Egyrészt az XR LCD-kijelzője nem meríti le olyan gyorsan az akkumulátort, mivel kevésbé energiaigényes. ... Összehasonlításképpen az XR 2942 mAh-s, míg az XS 2658 mAh-s akkumulátorral rendelkezik.

iPhone 8 vagy XR jobb?

Az XR sok szempontból felülmúlja a 8 -at: nagyobb kijelzője nagyobb, nagyobb felbontással, nagyobb pixelsűrűséggel, és széltől-szélig működik. De nem olyan gyorsan, az iPhone 8 egy megjelenítési szempontból veri az XR-t: az XR-ből hiányzik a 3D Touch, ami az iPhone 8-ban van. Ha soha nem volt a 3D Touch rajongója, ez nem számít sokat.

Miért tűnik homályosnak az iPhone XR kamerám?

Ha az iPhone kamerája homályos, az első dolog, hogy egyszerűen törölje le az objektívet . Legtöbbször folt van az objektíven, és ez okozza a problémát. Fogjon egy mikroszálas kendőt, és törölje le az iPhone fényképezőgép lencséjét. Ne próbálja az ujjaival letörölni a lencsét, mert az csak ronthat a helyzeten!