Továbbra is folyik a jégposzeidon?

Pontszám: 4,7/5 ( 64 szavazat )

Paul Denino (született: 1994. szeptember 29.), online álnéven Ice Poseidon is ismert, amerikai internetes személyiség és élő közvetítés, elsősorban az Old School RuneScape videojáték és az IRL műfaj. ... Denino visszatért a streameléshez a YouTube-on, és 2021 júniusától rendszeresen folytatja a streamelést .

Az ice Poseidon visszatért a Twitchre?

Ice Poseidont véglegesen kitiltották a Twitch-ről még 2017 júniusában , miután tévedésből közvetített Phoenixbe repülésének részleteit. ... Egy közelmúltbeli élő közvetítés során bejelentette, hogy az Ice Poseidon a HealthyGamer_GG csatornán szerepelni fog a következő hétfőn.

A jég Poszeidonnak van ADHD-ja?

Amikor tizenkét éves volt, egy pszichiáter megállapította, hogy viselkedési problémákkal küzd, és Zoloftot és ADHD -t írt fel.

Az ice Poseidon még mindig a Runescape-et játszik?

Néhányuk most sokkal ritkábban kerül adásba. Sokan úgy vélik, hogy az Ice csúcspontja 2017 márciusában volt, és azóta egyre ritkábban jelenik meg a tartalma. Ice közösségének nagy része elhagyta ; azonban megjelent egy új közösség a távozók helyére.

Mennyi pénzt keres a jég Poszeidon?

Meggazdagodott a közvetítési munkája miatt. Saját streamjei miatt szponzorált az NRG Esports-szal, amivel körülbelül havi 60 000 dollárt kereshet. Nettó vagyona hozzávetőlegesen 250 000 USD, és ez a szám folyamatosan növekszik.

A jég felemelkedése és bukása Poseidon: Az IRL streaming atyjától a végleges kitiltásig

45 kapcsolódó kérdés található

Az Ice Poseidont betiltották?

2017. április 28-án kitiltották a Twitch-ről , miután az American Airlines 458-as járatán lecsapták Phoenixben, ahol a rendőrök eltávolították Deninót és egy másik személyt. ... Az a döntés, hogy Ice Poseidont kitiltották a Twitch-ről, vitákat váltott ki, és egyesek szerint az eltiltása indokolatlan volt, beleértve magát Deninót is.

Miért tiltották el az Ice Poseidont?

Ice Poseidon, akit 2017 -ben egy repülőtéri incidens miatt kitiltottak az Amazon tulajdonában lévő Twitch streaming platformról.

Hol van most Alinity?

A Kanadában élő Alinity Kolumbiából származik.

Miért utálják Alinityt?

Nem ez az egyetlen vagy a legnagyobb kritika forrása az Alinity tekintetében. A múltban többször megvádolták azzal, hogy bántalmazta a macskáját . Egyszer eldobta kedvencét anélkül, hogy megnézte volna, hová fog leszállni, mert a macska úgy döntött, hogy beleavatkozik a játékába/folyamába.

Az Alinity még mindig betiltva van?

A Twitch streamer Alinity fiókját 2020-ban néhány napra felfüggesztették . ... A Twitch Streamer Alinity 2020-ban kritika alá került, miután az egyik élete során bekövetkezett csúszás miatt kitiltották a Twitch-ről. A streaming platform felfüggesztette a fiókját meztelenség miatt.

Alinity szingli?

Egyedülálló vagyok ..."

Ki Mizkif barátnője?

Maya Higa (1998. május 24-én született) amerikai Twitch streamer, természetvédő, solymász és vadrehabilitátor.

Mizkif utálja a jég Poszeidont?

A Twitch sztár, 'Mizkif' megvédte Paul 'Ice Poseidon' Deninót, miután belerángatták a közösségi médiában Karl Jacobsszal kapcsolatos drámába. A Minecraft sztárja bocsánatot kért Poszeidon támogatásáért, de Mizkif azt állítja, hogy bűnbak volt.

Ki az az Otk?

Az OTK egy Asmongold, Mizkif, NMP, Esfand, Rich és Tips csoportból álló csoport. Noha elsősorban a Twitch és YouTube-videók élő közvetítéseiről ismertek, a csoport egy fedél alatt állt össze Austin Texasban, hogy új heti műsorokat és eseményeket hozzanak létre.

Mi történt azzal, hogy csak én használtam a pengét?

Népszerűvé vált, mert csak a késes szerelőt használta a játékokban , hatékonyan hátrányos helyzetbe hozva magát az ellenfelekkel szemben. Miután azonban egy ideig józan volt az egyetem óta, 2015-ben erősen inni kezdett. Brian csatornája 2020. november 12-én megszűnt.

Mi történt Hampton Brandonnal?

Hampton Brandon streamert ismét letartóztatták, miután nyilvánosan megbiggyesztette a kést . ... Csütörtök este Los Angelesben Brandon (négy fős legénységgel) odament Ebenezer "EBZ" Lembe streamer társának autójához, buzogányt szórt a szélvédőjére, majd egy autóval elmenekült.

A POKI francia?

Amellett, hogy legendás játékos, életmóddal kapcsolatos tartalmakat is készített YouTube-videóihoz. 1996. május 14-én született Marokkóban (24 évesen), majd Kanadába költözött, ahol az első nyelve a francia volt . Pokimane vegyészmérnököt tanult a McMaster Egyetemen, majd később abbahagyta, hogy teljes munkaidőben közvetítsen.

A Twitchnek van NEF-je?

William 'WillNeff' Neffet másodszor tiltották ki a Twitch-en . Azt állítja, hogy ez „figyelmeztetés nélkül” történt, és azt kívánta, bárcsak a cég kapcsolatba lépne vele, mielőtt „nukleáris erőbe vonulna”. ... A Twitch-en azonban kitiltották – ami azt jelenti, hogy a többi streamer semmilyen formában nem léphet kapcsolatba vele, amíg él a platformon.

Maya Higa gazdag?

MayaHiga nettó vagyona Nettó vagyona a becslések szerint 1 millió és 5 millió dollár között van. Elsődleges bevételi forrása a Twitch csatornáján keresztül származik. Emellett rengeteget kaszált a játékokból, a YouTube-ból, a partnerségekből és az online együttműködésekből.

QTCinderella kivel randevúz?

Igen, QTCinderella és Ludwig randevúznak. Mindez 2020 februárjában kezdett megváltozni, amikor Ludwig Twitteren üzente a QTCinderellának, hogy el akarja vinni egy tényleges első randevúra.

Ki az a Tina cica?

Tina, más néven TinaKitten a különböző közösségi oldalakon, egy dél-koreai Twitch streamer és tartalomkészítő a 100 Thieves számára, aki extrém játék- és művészi képességeiről ismert.