A hátországnak van 4. évada?

Pontszám: 4,4/5 ( 46 szavazat )

Egyelőre a legjobb elképzelni, hogy nem lesz a Hinterland 4. évada . Míg a 3. sorozat hatalmas sikert aratott közönsége körében, számos oka lehet annak, hogy a sorozat halott lehet.

2021-ben visszatér a Hinterland?

A walesi gyártású Hinterland krimisorozat minden évada 2021. július 1-jén elhagyja a Netflixet az Egyesült Államokban, de várhatóan más régiók is követik majd.

Milyen múltja van Tom Mathiasnak a hátországban?

Majd megnősült, és a londoni Fővárosi Rendőrségnek dolgozott, miután a tragédia után Mathias szakított feleségétől, Megtől (akit Anamaria Marinca román színésznő alakít), és amikor egy londoni ügy balul sült el, száműzték a rendőrségre Aberystwythbe, ahol él. egy koszos utánfutóban.

Miért hívják hátországnak?

Hinterland egy német szó, jelentése "a mögötti föld" (város, kikötő vagy hasonló). Angol nyelvű használatát először George Chisholm geográfus dokumentálta a Kereskedelmi földrajz kézikönyvében (1888).

Mi történt DCI Mathias lányával a hátországban?

Megtudjuk, hogy Mathias elhagyta feleségét és lányát másik gyermekük halála miatt . ... Feleségének megdöbbenése, miszerint Kanadába akar költözni, lesújt kollégáira és az IPCC nyomozójára. Mentális zavarát továbbra is a mocskos karaván képviseli, amelyben ragaszkodik ahhoz, hogy maradjon.

Te 4. évad Megjelenés dátuma, szereposztás, cselekmény és minden, amit tudunk

20 kapcsolódó kérdés található

Mi a DCI Mathias háttértörténete?

Tom Mathias nyomozó főfelügyelő tíz év után a londoni metróállomáson érkezik Aberystwythbe. Egy ember a gyógyulás felé vezető úton, egy ember, akit egy saját készítésű vadonba vetettek. A hibás, de zseniális Mathias szembesült a halállal, és a sebhelyeket hordozza, hogy megmutassa .

Ki az a Mari Davies a Hinterlandben?

Rhys vezeti annak a gyújtogatásnak a nyomozását, amelynek következtében a fiatal anya, Mari Davis ( Elen Rhys , Z VILÁGHÁBORÚ) kómába esett, kisfia pedig súlyosan megégett, és belekapaszkodott az életbe.

Mit jelent Gwyll walesi nyelven?

Főnév. gwyll m (többes szám gwyllon) (irodalmi) sötétség . (irodalmi) alkonyat.

A hátország német szó?

George G. Chisholm (Handbook of Commercial Geography, 1888) a német hátország szót ( land in back of ), hátországként írta át, és egy kikötő vagy tengerparti település hátországára utalta.

Tom Mathias walesi nyelven van?

Tom Mathias 1866. november 20-án született Pontrhydyceirt faluban, Cilgerran külvárosában, Pembrokeshire államban, Walesben. Szülei Frances Davies Mathias és James Mathias kereskedelmi tengerész voltak.

Hogyan ért véget a hátország 1. évada?

Egy fiatal nő holttestét elhagyva, de gondosan elhelyezve találják meg a mocsarakban . Ez az eset a sorozat fináléjában a DCI Mathiast személyileg és szakmailag is az élre löki.

Mali és Alex Harries rokonok?

Nem, ezek nem kapcsolódnak egymáshoz .

Ki volt Gwen Thomas Hinterlandben?

Nia Roberts Gwen Thomas szerepében a Hinterlandben.

Mit jelent a gazdag hátország?

Az az erdőterület, ahol az állat nagyon nagy mennyiségben van jelen .

Mi az a hátország és a helyőrségi város?

Hinterland – a várossal vagy kikötővel szomszédos terület, amely árukkal és szolgáltatásokkal látja el, hátországnak nevezik. helyőrség- erődített település, katonákkal helyőrségi városként ismert.

Mi a hátország Ausztráliában?

A Gold Coast hátország Délkelet Queensland (Ausztrália) területe, amely magában foglalja a Tweed-hegységet, a Nimmel-hegységet, a Tamborine-hegyet, a Numinbah-völgyet, a McPherson-hegység keleti részeit és a külvárosi Gold Coast nyugati részeit, például Mudgeerabát.

Hogyan mondják y-t walesi nyelven?

Az Y betűre vonatkozó szabályok a legzavaróbbak a walesi nyelven. Általában úgy ejtik, mint az u a cut -ban, de a szó utolsó szótagjában leggyakrabban az ee hangját jelenti a répában. Jegyzet; Ide tartoznak a csak egy szótagú szavak, például az llyn (hlin).

Mi történt a hátországban az Ördöghídnál?

Az ördög megjelent , és beleegyezett, hogy hidat építsen cserébe azért, hogy az első élőlény lelke átkeljen rajta . Amikor elkészült a híd, az öregasszony egy kenyérhéjat dobott a folyóra, amit a kutyája átkelt a hídon, és így ő lett az első élőlény, aki átkelt rajta.

Hol tudom megnézni a hátország 3. évadát?

Jelenleg a "Hinterland – 3. évad" streaming adásban nézhető az Acorn TV , AcornTV Amazon Channel, Spectrum On Demand kínálatában, vagy letölthető itt: Apple iTunes, Google Play Movies, Amazon Video.

Mi a kikötő hátországa?

A kikötő hátországa egy olyan szárazföldi terület, amelyen a kikötő értékesíti szolgáltatásait, és kapcsolatba lép a használóival . Ez egy olyan terület, amelyre a kikötő a legtöbb üzleti tevékenységet köti, és átcsoportosítja a kikötőhöz közvetlenül kapcsolódó összes ügyfelet, valamint azokat a szárazföldi területeket, ahonnan a forgalmat vonzza és elosztja.

Mi történik a hátországban, a 2. évadban?

Amikor egy buszsofőr holttestét lelőve találják egy elszigetelt hegyoldalon, a nyomozás örvendetes szökést biztosít DCI Mathias számára . A csapatnak van egy gyanúsítottja, akit ki kell kérdezni, de Mathias úgy véli, hogy egy valószínűtlen gyilkos. Jelenlegi lelkiállapotában Mathiast lenyűgözik John Bell volt katona életmódbeli döntései.