Gus meg akarja ölni Waltert?

Pontszám: 4,7/5 ( 54 szavazat )

A 4. évadban igen, Gus a fő antagonista, de a legtöbb oka annak, hogy gyűlöli Waltot, Walt hibája. ... Gusnak joga volt megölni Jesse-t és Waltot is, mivel a kereskedők megölésével leleplezhette volna birodalmát, akárcsak Gale megölésével.

Miért öli meg Walter Gust?

Gus drogkirály volt, aki irányította a terjesztést az Egyesült Államok délnyugati részén. ... Gus jobban törődött Walt ügyességével, és gyorsan elintézte, hogy lecserélje, amit Walt felkapott. Waltnak nem volt más választása, mint megölni Gust , így riválisa ellenségét, Hector Salamancát felhasználva kidolgozott egy tervet.

Miért ölte meg Gus Victort Walter helyett?

Gus megöli Victort , mert Victor felelőtlennek és megbízhatatlannak mutatta magát . Victor laza végeket hozott létre, és tettei sok tekintetben odáig fajították a rossz helyzetet, hogy Waltnak és Jesse-nek meg kellett ölnie Gale-t.

Miért nem Jesse ölte meg Gust?

Az előfeltevésed hibás, Jesse nem akarja megölni Gust , legalábbis nem a műsor azon pontján. Walt a 4. évad nyitánya, a Box Cutter óta meg akarta ölni Gust, mivel azt hitte, hogy Gus az első adandó alkalommal megöli őket. Jesse-t azonban nem volt olyan könnyű meggyőzni.

Miért mérgezte meg Walter Brockot?

Jesse először azt hitte, hogy Brock azt a ricint kapta, amelyet Gus Fringnek szántak; azt hitte, hogy Walt ellopta a ricint, és Brocknak ​​adta, hogy megbüntesse Jesse-t, amiért túl közel került Gushoz. ... A szomorú valóságban Jesse-nek igaza volt; Walt okozta Brock betegségét , hogy Jesse-t Gus ellen fordítsa .

Breaking Bad – Gus „magyarázd meg magad”

15 kapcsolódó kérdés található

Walter megölte Brockot?

Jesse, Andrea és Brock később Jesse házában vacsorázik Walterrel. ... Jesse később rájön, hogy Saul Huell-lel lopta el a ricin cigarettát a zsebéből, és hogy valóban Walt volt a felelős Brock megmérgezéséért.

Miért ölte meg Walt Lydiát?

Röviden, Walt megölte Lydiát , hogy megvédje Skylert és a gyerekeket . Feltehetően ő volt az egyetlen Madrigal-alkalmazott, aki még mindig a metróműveleten dolgozott.

Brock tudja, hogy Walt megmérgezte?

Brock tudja, hogy Walt megmérgezte? Nem, nem . (A műsor egyébként tisztességesen játszott a nézőkkel azzal, hogy az S4 végén TELJESEN egyértelművé tette, hogy Walt TE mérgezte meg Brockot, mert a hátsó udvarában volt egy gyöngyvirág növény – és még azt is láttuk, hogy bámulja, ELŐTT Brock megbetegedett.

Mi történt Jesse ricinjével?

És ekkor történt a ricin kinyilatkoztatás. ... Eközben Huell titokban visszakapta Jesse-től a cigarettát Walt kérésére , és az ötödik évad első részében Walt egy hamis ricin cigarettát helyezett Jesse porszívójába. Jesse megtalálta, és arra a következtetésre jutott, hogy ő a felelős az elvesztésért.

Miért ölte meg Walter az összes foglyot?

Walt szemszögéből jobb, ha teljesen elkerüljük a kockázatot. Az ő szemszögéből nézve meg kell védenie magát és a családját, és ez csak a pénz, amit el kell költenie. Végül világossá válik, hogy Heisenberg hírnevét növeli az a cselekmény, hogy mindezeket az embereket egyidejűleg megöli egy ilyen akció során.

Mennyi volt Walter White nettó értéke?

Bryan Cranston (Walter White) nettó vagyona - 40 millió dollár .

Walt megöli Jane-t?

Nem sokkal ezután Jane túladagolás miatt fulladozni kezd a hányásától. Walt fontolgatja Jane megmentését, de végül hagyja meghalni , tudván, hogy a halála segít neki megszerezni az irányítást Jesse felett, és esetleg megakadályozza Jesse-t a droghasználatban, és megvédi saját bűnügyi titkait. Walt nézi, ahogy Jane meghal.

Miért öli meg Walter Jane-t?

Először is, Jane fenyegetést jelentett Walt számára. Jesse heroinfüggősége , amelyet Walt Jane-re rótt, majdnem egy jövedelmező üzletbe került a metil-gyártó párosnak Gusszal (Giancarlo Esposito). ... Walt gondolkodásmódját így foglalta össze: "Ő egy drogos, Jesse-t heroint szed, meg fogja ölni... jobb, ha nem teszek semmit [hogy segítsek]."

Skyler megcsalja Waltert?

3. évad. A harmadik évadban Walt kiköltözött a házból. Skyler megjelenik a lakásán, miután arra a következtetésre jutott, hogy drogkereskedelemmel foglalkozik. ... Amikor Walt dacosan visszaköltözik, Skyler megtorolja, hogy viszonyt kezdeményez Teddel , és hidegen közli a férjével, hogy megcsalta.

Walt megöli Mike-ot?

Az egyik legmegvetőbb kapcsolat azonban Walt és Gus Fring legfőbb végrehajtója, Mike Ehrmantraut között alig titkolt gyűlölet volt. Mike-nak minden oka megvolt arra, hogy bizalmatlan legyen Walttal szemben. Végül alapos ok nélkül meggyilkolta Mike -ot a sorozat egyik legtragikusabb halálesetében.

Mennyi pénzt hagyott a fiára Walter White?

Fia számára Walter 9 millió dollárt hagyott búcsúajándékként. Walter ezután elindult a bosszú útján, és megbizonyosodott róla, hogy Jack White Supremacist bandája fizessen azért, amit tettek vele.

Ki halt meg a Breaking Bad miatt a való életben?

85 évesen elhunyt Saginaw Grant karakterszínész, aki a Breaking Bad és a The Lone Ranger filmekben szerepelt. A színész halálát Facebook-oldalán egy bejegyzésben erősítették meg a hét elején. "Nehéz szívvel jelentjük be, hogy egy harcost hazahívtak" - olvasható Grant oldalán.

Mennyi pénze volt Jesse Pinkmannek a végén?

Ennek ellenére az 5. évadból kiderült, hogy Walt több mint 80 millió dollárt keresett készpénzben, amit egy tárolóegységben tartott. Jesse-nek azonban maradt 5 millió dollár , amit Walt bűntudatból adott neki.

Mit csinált Walt Mike holttestével?

Az évad későbbi szakaszában Walt és Todd hidrogén-fluoridot használ, hogy megszabaduljon Mike testétől, miután Walt dührohamában lelőtte ("Gliding Over All").

Hogyan fogták el Walter White-ot?

Waltot letartóztatják , amikor leveszi az összes ruháját egy élelmiszerboltban . Eltűnését azzal magyarázza, hogy a rákgyógyszer hatására fúga állapotba került, és egyszerűen elkóborolt.

Szembeszáll valaha Hank Walttal?

Amikor Hank szembesíti Waltot a személyazonosságával kapcsolatban, megemlíti, hogy Walt szándékosan ütközött az autóval Fring mosodája felé vezető úton ("Crawl Space"), megölve Fring kábítószer-birodalmának bebörtönzött tagjait ("Gliding Over All"), és Marie-ról szólította, hogy elvonja a figyelmét. őt a Jesse and the RV-ből ("Sunset"), és bombázott egy ápolónőt...

Miért rejtette el Walter a ricint?

Ricint elrejtett a cigarettában, amit megfordítottak Amikor Walt másodszor megalkotta a ricint, Gustavo Fring megölésére szánták . Létrehozott belőle egy kis fiolát Gus saját szuperlaboratóriumában, állítólag látótávolságon kívül, és titokban átadta Jesse-nek, aki az egyik cigarettájába rejtette.

Walt ricint adott Brocknak?

Az igazság az, hogy Walt megmérgezte Brockot – csak nem ricinnel. Ehelyett egy gyöngyvirág növényt használt, amely a hátsó udvarában nőtt. A virág lenyelése azt a ricint utánozta, amelyről Jesse feltételezte, hogy Brock evett.

Miért vett Walt Jesses ricint?

Egyelőre nem derült ki, hogy pontosan hogyan mérgezték meg Brockot, de a tények továbbra is fennállnak, hogy Walt megszervezte a ricin cigarettát, hogy emeljék le Jesse-ről, hogy segítsen igazolni ezt az elképzelést, valamint a hamisítványt a Roombába ültette, hogy meggyőzze őt arról, hogy eleve semmi köze a mérgezéshez.