Van Gintamának átfogó története?

Pontszám: 4,7/5 ( 15 szavazat )

Japánban a Gin Tama manga népszerű volt, több mint 55 millió példányban adták ki, így az egyik legkelendőbb mangasorozat. ... A pozitív válaszok a sorozat vígjátékára és karaktereire, valamint az átfogó cselekményre és akciókoreográfiára összpontosultak.

Van valódi történet a gintamában?

A szamuráj rezsim az 1868-as birodalmi helyreállítással vetett véget életének. Ezt mondja a történelem, de Gintamában nem ez történik. ... A Gintama egy Gintoki nevű ezermester története, egy szamuráj, aki nem tartja tiszteletben a betolakodók által felállított szabályokat, és aki kész bármilyen munkát elvállalni a túlélésért.

Gintama tényleg komoly?

Gintama elsősorban a komédiájáról ismert, de az anime komoly íveit is elég magasra értékelik. ... Gintama többnyire komikus hangvételű, de az animének is bebizonyosodott, hogy komoly ívei is vannak. Gintama komoly történetszálai sokkal izgalmasabbá és érzelmesebbé tették a műsort a rajongók számára.

Van karakterfejlődés a gintamában?

Néhány epizódban bemutatnak egy új karaktert, egy kis háttértörténetet és happy endet. De a karakter egyszerűen nem változik . Mindig ugyanazok maradnak, bármi is történik.

Gintamának van romantikája?

Gintama egy sokszínű Shounen , akinek humorába sok romantika keveredik . ... Néhány oldalt, sőt egész paneleket a romantika múltjából, Gintamának van egy színes galériája hajókról és szerelmi érdeklődési körökről, amelyek a sztorikkal együtt elkápráztatták a rajongókat.

Mikor lesz Gintama JÓ?

31 kapcsolódó kérdés található

Ki tudod hagyni Gintamát?

Arról nem is beszélve, hogy Gintama nagy része epizodikus, így ha az első epizódokat kihagyod abban a reményben, hogy közvetlenül a történethez ugorhatsz, akkor nincs szerencséd, mert a komoly ívek szétszóródnak a sorozatban. Az első epizódok elhalványulhatnak a későbbiekhez képest, de semmi esetre sem rosszak.

Kivel végez Gintoki?

Gintoki nem köt ki senkivel a Gintamában , mivel nem a romantika a legfontosabb. Noha szereti az időjáráslányt, Ketsuno Anát, ez csak egy gyerekes szerelem. Mélyen törődik Otae-val és Tsukuyóval; azonban nem mutatkozott be, hogy viszonozza szerelmüket.

Gintama jobb, mint a HxH?

Mindketten kiválóak . Gintama nagyrészt gag, HxH pedig nagyrészt cselekmény/karakter fejlesztés.

A Gintama szomorú anime?

Gintama lehet szomorú, vicces és semleges, de ettől olyan csodálatos. Van benne realista hangulat, bár nem az. Kutattam azt az időszakot, miután rájöttem, hogy a történelemen alapul, történelmi szereplők neveivel a karakter-szavazás után.

Gintamat milyen sorrendben nézed?

Ajánlott Gintama órarendelés:
 1. Gintama 1. évad (3-57. epizód)
 2. Gintama: The Movie (az 58-61. epizód remake-je jobb animációval)
 3. Gintama (62-201. epizód: 1. évad vége)
 4. Gintama' (2. évad) (202-252. epizód)
 5. Gintama 3. évad vagy Gintama': Enchousen (253-265. epizód)

Melyik a Gintama legszomorúbb epizódja?

Gintama: 10-szer a hírhedt vígjáték sírt el minket
 1. 1 Okita Mitsuba halála.
 2. 2 Gin Shoyo kivégzése. ...
 3. 3 Tokugawa Shigeshige halála. ...
 4. 4 Madao játékshow-t nyer egy kislánynak. ...
 5. 5 Megsirattad a haverodat. ...
 6. 6 Sasaki Isaburo múltja és halála. ...
 7. 7 Jirocho megtámadja Otosét. ...
 8. 8 Otose a Catherine bárjába megy. ...

Bansai meghalt?

Ő volt a Shinsengumi Crisis Arc fő antagonistája. Egy háború alatt halt meg az emberiség megsegítéséért és az Amantos-szal való szövetségükért a szembenálló Amanto megszállók és Utsuro ellen az Ezüst lélekívben.

Ki ölte meg Shigeshige-t?

Miután Shige Shige túlélte a legtöbb meggyilkolási kísérletet, sőt fellázad a Tendoshu ellen, Nobu Nobu parancsára megölik, akit viszont valószínűleg a Tendoshuk parancsoltak.

Mi a jobb HxH vagy egy darab?

Manga szempontjából mindkettő nagyszerű, de a HxH-nak jobb a történetmesélése , érdekesebb a karaktere és jobb a harcrendszere. A One Piece nagyon jó, és mindenkinek ajánlom, hogy olvassa el, de a HxH egyszerűen csodálatos. Mindkettőben van valami közös: a felfedezésről és a kalandról szólnak!

A fehérítő hasonló a Gintamához?

Rengeteg Bleach-referencia a Gintamában, a karakterek is hasonlóak , és mindkettőben megvan az a punk-fényű érzés! Kardcsaták, Epikus csaták, Barátság, Szórakozás. ... Gintama előhozza a nevetést és az utalásokat, Bleach pedig megpróbálja sötétebbé tenni.

Gintokinak van fia?

Kinézet. Kanshichirou csecsemőként jelenik meg, mintás yukatát visel, és szinte mindig cumival látják a mangában. ... Kanshichirou megjelenésének visszatérő témája Gintoki Sakatával való figyelemreméltó hasonlósága, amely tény sokakat arra késztet, hogy azt higgyék, hogy ő az utóbbi biológiai fia .

Az OTAE szerelmes Gintokiba?

Amikor Otae rájött, hogy Gintoki elvesztette az emlékeit, Otae kalapáccsal akarta megverni Gintokit, amíg vissza nem nyeri az emlékezetét. Amikor Gintoki megállította, és új bájos viselkedésével megragadta a karját, Otae romantikus érzelmeket kezdett kifejteni az új Gintoki iránt.

Gintoki depressziós?

A korábban említettek a depresszióhoz is kapcsolódnak. Gintoki többek között az üresség, értéktelenség, gyávaság, megbánás érzéseiről beszélt a sorozaton keresztül, amely betekintést enged az elméjébe. Akár szándékosan tette, akár nem, Gintoki lassanként legyőzte a depresszióját .

Használ Gintoki valaha is igazi kardot?

Gintoki Bokutō, más néven Toyako Bokutō (洞爺湖 ボクトー) a Sakata Gintoki fő fegyvere, és Gintoki rendszeresen használja valódi kard helyettesítésére a bakufui kardtilalom miatt. ... A valóságban az általa használt bokuto egy Hoshikudaki (星砕, lit.

Melyik animében van a legtöbb töltelék?

A történelem legtöbb kitöltőjét tartalmazó anime a Detective Conan (Case Closed) 1014 epizódból 440 fillérrel. Százalékosan a Trigunban van a legtöbb filler, 26 epizódból 17 filler van, ami 65%.

Mennyi időbe telik befejezni Gintama?

Mennyi időbe telik megnézni? 155 óra 47 percet vesz igénybe, hogy megnézze a Gintama összes részét. Ez magában foglalja az összes TV-sorozatot, filmet, OVA-t és különlegességet. Az időrendi sorrend betartásával 150 óra 52 perc alatt teljesítheti a sorozatot.

Mit jelent a Banzai Japánban?

: japán éljenzés vagy háborús kiáltás .

Ki ölte meg Kawakami Bansait?

Nem sokkal ezután Gensai végrehajtotta leghíresebb és egyetlen megerősített merényletét: Sakuma Shōzan meggyilkolását. Legalább három másik bérgyilkossal együtt 1864. augusztus 12-én fényes nappal lesben támadták és megtámadták Shōzant, és Gensai egy csapással megölték.