Az általános dinamikának vannak általános atomjai?

Pontszám: 4,6/5 ( 70 szavazat )

Globális fejlődés a technológián keresztül
A General Atomics egy védelmi és diverzifikált technológiai vállalat, amelyet 1955-ben alapítottak a General Dynamics részlegeként, és 1986-ban vásárolta meg a Blue család . A GA és társult vállalatai öt kontinensen működnek, köztük a GA Aeronautical Systems, Inc.

Ki a General Atomics tulajdonosa?

Neal Blue a San Diego-i, magántulajdonban lévő General Atomics (GA) elnöke és vezérigazgatója.

Mit csinál a General Atomic?

A General Atomics egy amerikai energetikai és védelmi vállalat, amelynek székhelye a kaliforniai San Diego-ban található, és kutatásra és technológiafejlesztésre szakosodott. Ez magában foglalja a maghasadást és a magfúziós energiát támogató fizikai kutatásokat.

A General Atomics jó cég?

Erősen ajánlom a General Atomicsot." " Összességében egy nagyszerű cég, ahol dolgozni lehet . ... "Csak néhány hónapja dolgozom a GA-nál. Azonban ez egy pozitív munkakörnyezet, amely elősegíti az együttműködést és az innovációt.

Mit ér a General Atomics?

A General Atomics, amely nem válaszolt a többszöri megjegyzéskérésre, több száz Predatort adott el az amerikai hadseregnek és a világ más kormányainak, és évi 2,1 milliárd dollárt termel pilóta nélküli repülőgép-üzletágából (a magáncég teljes bevételét 2,7 dollárra becsülik milliárd, ezermillió).

Az Egyesült Államok szerződést ad a Boeinggel, a General Atomics-szel erős lézerfegyver fejlesztésére

29 kapcsolódó kérdés található

A General Dynamics ugyanaz, mint az Általános Atomics?

A General Atomics egy védelmi és diverzifikált technológiai vállalat, amelyet 1955-ben alapítottak a General Dynamics részlegeként, és 1986-ban vásárolta meg a Blue család. A GA és társult vállalatai öt kontinensen működnek, köztük a GA Aeronautical Systems, Inc.

A General Atomics tőzsdén jegyzett vállalat?

Forrás: General Atomics. Tekintettel arra, hogy a cég pilóta nélküli Predator és Reaper légijárművei elindították a „drónok” korszakát, sok befektető szeretné, ha mi birtokolhatnánk a General Atomics egy darabját. De mivel ez egy magántulajdonban lévő cég – nem nyilvánosan kereskednek a tőzsdén –, nem tehetjük meg.

Kik a General Atomics versenytársai?

A General Atomics Aeronautical Systems legfőbb versenytársai a Cobham Mission Systems , a Turkish Aerospace Industries, a ThalesRaytheonSystems és a Sikorsky.

Hol található a General Atomics?

A General Atomics fő campusa egy 120 hektáros területen található San Diego-ban, Kaliforniában , körülbelül 25 mérföldre északra a belváros San Diego nemzetközi repülőterétől, többnyire az Interstate 5-ös úton.

Hol van a General Atomics helyszíne, a Fallout 4?

A General Atomics Factory egy gyárhely a Nemzetközösség központi területén . A Four Leaf Fishpacking Planttól keletre és a Gwinnett sörgyártól északra található.

Vásárolhatok részvényt a General Atomics-ban?

Tekintettel arra, hogy a cég pilóta nélküli Predator és Reaper légijárművei elindították a „drónok” korszakát, sok befektető szeretné, ha mi birtokolhatnánk a General Atomics egy darabját. De mivel ez egy magántulajdonban lévő cég – nem nyilvánosan kereskednek a tőzsdén –, nem tehetjük meg.

Milyen rakétákat használnak a drónok?

Az MQ-9 különféle fegyvereket hordoz, köztük a GBU-12 Paveway II lézervezérelt bombát, az AGM-114 Hellfire II levegő-föld rakétákat, az AIM-9 Sidewindert és a GBU-38 Joint Direct Attack Munition-t ( JDAM).

A General Dynamics a Lockheed Martin tulajdona?

A Lockheed Corporation tegnap befejezte a General Dynamics Corporation Fort Worth-i székhelyű sugárhajtású vadászgép részlegének 1,5 milliárd dolláros megvásárlását.

Hány telephellyel rendelkezik a General Dynamics?

Több mint 25 helyszín dolgozik együtt a fejlődés érdekében. Széleskörű tapasztalatunkkal és mély szakértelmünkkel rendelkezünk azokkal a tehetségekkel és egyedi technológiákkal, amelyekkel világelső termékeket és szolgáltatásokat nyújthatunk ügyfeleinknek.

Milyen repülőgépeket gyárt a General Dynamics?

A General Dynamics katonai repülőgép-részleg, amelynek tavalyi árbevétele 2,72 milliárd dollár volt, üzemi nyeresége pedig 164 millió dollár volt, az F-16-os sugárhajtású vadászgépet és a következő generációs F-22-nek egyharmadát teszi a főszereplővé, amelyet a Lockheeddel oszt meg. vállalkozó és a Boeing Co.

Melyik iparág a General Atomics?

A General Atomics védelmi és diverzifikált technológiai vállalatként működik. A Társaság pilóta nélküli repülőgépeket, elektro-optikai, radar-, jelfelderítő és automatizált légi térfigyelő rendszereket kínál.

A General Dynamics állami feladat?

A General Dynamics részt vesz az általam kifogásolhatónak talált fegyverek gyártásában, az általam kifogásolhatónak talált országoknak való értékesítésben vagy a fegyverek általam kifogásolható módon történő alkalmazásában? V. Repülési és védelmi vállalkozóként elsődleges ügyfelünk az Egyesült Államok kormánya . Követjük az Egyesült Államok törvényeit és politikáját.

Hogyan keres pénzt a General Dynamics?

2020-ban a General Dynamics informatikai szolgáltatásainak bevétele elérte a 7,9 millió dollárt , míg a katonai járművek bevétele körülbelül 4,7 milliárd dollárt tett ki. A General Dynamics piacvezető a repülőgépiparban és a védelmi iparban.

A General Dynamics még mindig gyárt repülőgépeket?

A General Dynamics 2017-ben 30,9 milliárd dolláros forgalmat bonyolított le, elsősorban katonai, de polgári területen is a Gulfstream Aerospace egységével, valamint a hagyományos hajóépítéssel és -javítással a National Steel and Shipbuilding leányvállalatával.

A General Dynamics egy védelmi vállalat?

A General Dynamics Corporation egy globális repülőgépipari és védelmi vállalat . A Társaság termék- és szolgáltatásportfóliót kínál az üzleti repülés területén; Hajóépítés és -javítás; szárazföldi harcjárművek, fegyverrendszerek és lőszerek; és technológiai termékek és szolgáltatások.