A facebook szavazáson látszik, hogy ki szavazott?

Pontszám: 4,5/5 ( 41 szavazat )

A szavazás befejeztével bárki, aki rákattint magára a szavazásra, látni fogja az eredményt (és a továbbiakban nem tud szavazni.) Az oldal adminisztrátoraként a szavazatok számára kattintva megtekintheti, hogy ki szavazott az egyes opciókra.

A Facebook Story szavazásából kiderül, hogy ki szavazott?

Követői láthatják, hogy melyik opcióra szavaztak százalékban, de csak Ön láthatja , hogy az egyes opciók hány szavazatot kaptak, és hogyan szavaztak.

Láthatják az emberek, hogy ki szavaz a szavazásokon?

Miután valaki szavazott a szavazásodra, látni fogja, hogy adott pillanatban melyik választás áll az élen . ... Nem csak azt fogja látni, hogy az egyes opciók hány szavazatot kaptak, hanem azt is, hogy ki szavazott, és melyik opciót választotta. Így összehasonlíthatja azon barátok és követők szavazatait, akiknek a véleményében a legjobban megbízik.

Megmondja a Twitter, hogy ki szavazott a szavazásodban?

Fontos tudnivalók a szavazók számára: A szavazók a szavazás bezárásakor push értesítést kapnak az eredmények megtekintéséhez. A szavazatok zártkörűek – a szavazók és a szavazók nem tudják, ki szavazott.

Az Instagramon láthatják, hogy ki szavazott?

Az Instagram nemrégiben bevezetett egy új szavazás funkciót, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szavazzanak a történetükre. ... Az Instagram minden alkalommal értesítést küld a felhasználónak, amikor valaki szavaz , és láthatja, hogy ki mire szavazott.

Youngkin az előrejelzések szerint megnyeri a VA kormányának versenyét; Az NJ kormányválasztás túl közel van ahhoz, hogy az I ABC News-nak hívja

24 kapcsolódó kérdés található

Hogyan tehetsz közzé szavazást a Facebook 2021-ben?

Így adhatsz szavazást Facebook-történetedhez:
 1. A hírfolyam tetején kattintson a „Hozzáadás a történethez” lehetőségre.
 2. Adja hozzá fényképét vagy videóját.
 3. Kattintson a mosolygó arc matrica ikonjára a jobb felső sarokban, majd kattintson a „szavazás” gombra.
 4. Írja be a kérdést, majd érintse meg az „Igen” vagy a „Nem” lehetőséget a válaszok testreszabásához.
 5. Kattintson a „Kész” gombra a jobb felső sarokban.
 6. Kattintson a Megosztás a történettel elemre.

Létrehozhatsz még szavazást a Facebookon?

Létrehozhat egy szavazást a Facebookon, ahol kérdéseket tehet fel, testreszabhatja a válaszokat , és lehetővé teheti, hogy az emberek szavazzanak kedvencükre. ... Azonban Facebook-csoportban vagy történetben is létrehozhat szavazást. Ne feledje, hogy adminisztrátornak vagy szerkesztőnek kell lennie ahhoz, hogy szavazást hozzon létre egy Facebook-oldalon.

A Facebook eltávolította a szavazás lehetőségét?

A szavazás lehetőség csak az Ön által kezelt oldalakon érhető el. személyes profiloknál már nem érhető el ..

Meg lehet változtatni egy szavazatot az Instagramon?

Érintse meg a szöveget, hogy a „Kérdést tegyen fel…” helyett arra a kérdésre, amelyet fel szeretne tenni a szavazásban. Vegye figyelembe, hogy ezt üresen is hagyhatja. Az „IGEN” és „NEM ” gombok megérintésével is lecserélheti ezt a szöveget, ha a szavazás nem igen vagy nem kérdés. A szavazás átméretezéséhez és áthelyezéséhez tartsa lenyomva és húzza.

Miért távolította el a Messenger a szavazásokat?

Valamikor régen (2016-ig) az emberek szavazásokat hozhattak létre a Messengeren, és különféle kérdéseket tehettek fel úgy, hogy többféle választási lehetőséget biztosítottak. De eltávolították ezt a funkciót, mert korábban lelassította a betöltési folyamatot , de az emberek arra szavaztak, hogy a szavazások újra visszatérjenek!

Hogyan lehet szavazást közzétenni egy Facebook-csoportban?

Hogyan hozhatok létre vagy szerkeszthetek szavazást egy Facebook-csoportban?
 1. Koppintson az Írjon valamit...
 2. Görgessen le, és válassza a Szavazás lehetőséget.
 3. Írjon be egy kérdést, majd érintse meg a Szavazási lehetőség hozzáadása... lehetőséget a csoporttagok számára választható lehetőségek megadásához.
 4. Koppintson a Közzététel lehetőségre.

Tudsz még szavazni a Messengeren?

Kérje meg barátait, hogy szavazzanak úgy, hogy elküldenek nekik szavazást a Messengerben. Így teheti meg: csoportos beszélgetésben kattintson a + ikonra, majd válassza a Szavazások lehetőséget. Innen felveheti a kérdést és a konkrét válaszokat, amelyekre barátai szavazhatnak, és megnyomhatja a benyújtást.

Tudsz szavazni a Messengeren?

Amikor elkezdi beírni az első opciót, a Messenger alkalmazás „+” szimbólumot jelenít meg, hogy további lehetőségeket adjon a szavazáshoz. Adjon hozzá beállításokat, és koppintson a Szavazás létrehozása gombra . Kész! Szavazásod most élőben van.

Létrehozhat egy szavazást a Messengerben?

A szavazások segítségével terveket készíthet, és egyeztethet másokkal a Messengeren. Például egy csoport egyik tagja létrehozhat egy szavazást , a többiek pedig szavazhatnak egy tevékenység, időpont vagy helyszín kiválasztására. Facebook-üzenetekben is használhatsz szavazásokat.

Hogyan lehet visszavonni egy szavazatot az Instagramon?

Miután szavazott , nem vonhatja vissza vagy módosíthatja a szavazatát . Ez nagyon hasonlít a Twitter szavazásokhoz, amelyek nem teszik lehetővé a szavazat eltávolítását vagy megváltoztatását. Ha ez a te történeted, törölheted a szavazást, de ha valaki más történetére szavazol, azt semmilyen módon nem lehet törölni vagy módosítani.

Az Instagram-szavazások névtelenek 2020-ban?

Valóban névtelenek? Bár néhány online felhasználó „névtelen kérdések” matricának nevezte el, a válaszok nem igazán névtelenek . Ha válaszol egy kérdésre, a kérdést feltevő személy láthatja felhasználónevét.

Készíthetsz szavazást az Instagramon 2-nél több lehetőséggel?

A második lehetőség kettőnél több lehetőség hozzáadására egy Instagram-szavazáshoz az Emoji csúszka matrica használatával . Ehhez a matricához különböző időközönként több értéket kell hozzáadnia oly módon, hogy a nézők könnyen reagálhassanak rá, ha a csúszkát a kiválasztani kívánt lehetőség pozíciójába húzzák.

A Messenger eltávolította a szavazásokat?

A Facebook először 2016-ban indított közvélemény-kutatásokat a Messengerben, de a közelmúltban eltávolították őket a Facebook Messenger alkalmazás Lightspeed-féle átalakításának részeként , amelynek célja a működés és a rendetlenség megjelenítése egyszerűsítése volt. ... Szavazásokat is hozzáadtunk a Messenger Desktop alkalmazáshoz, amely Mac és Windows felhasználók számára is elérhető."

Le tudod törölni a szavazásokat a messengeren?

Sajnos nem törölheti a Facebook Messenger szavazást , és nem is rejtheti el a többi tag elől. De ha továbbra is törölni szeretné a szavazást, törölnie kell a teljes Messenger csoportos csevegést.

Hogyan hozhatok létre szavazást a Facebook 2021-en?

Nyisd meg a vállalkozásod Facebook-oldalát, és kattints a bejegyzés ablakban a kibontáshoz, és megtekintheted a különböző bejegyzéstípusokat. Válassza a Szavazás lehetőséget , és írja be kérdéseit és válaszait. Ezután állítsa be, mennyi ideig szeretné tartani a szavazást. Akkor oszd meg.

Hogyan szerkeszthetek szavazást a Facebookon?

A szavazás megkezdése előtt létrehozott szavazás szerkesztéséhez kattintson a ikonra, majd a Bejegyzés szerkesztése elemre . A szavazás készítői és a csoportadminisztrátorok bármikor hozzáadhatnak vagy törölhetnek szavazási lehetőségeket. Csak a csoport tagjai és az adminisztrátorok szavazhatnak a szavazásokon.

Hogyan törölhetek szavazást a Microsoft Teamsben?

Hogyan lehet törölni a szavazást a csapatokban?
 1. Kattintson a Szavazás lehetőségre a csapatok vitaterületének tetején.
 2. Válassza ki azt a Nyitott vagy Zárt szavazást, amelyet törölni szeretne.
 3. Kattintson a szavazás jobb felső sarkában található ••• elemre.
 4. Válassza a Szavazás törlése lehetőséget.
 5. Amikor megjelenik egy emlékeztető ablak, nyomja meg az OK gombot a szavazás sikeres törléséhez.