Eren szereti mikasát?

Pontszám: 5/5 ( 51 szavazat )

Miközben a két egykori barát beszélget, Eren elárulja, hogy igazán szereti Mikasát , és odáig megy, hogy kiakad, amikor Armin azt sugallja, hogy a cserkészezred legerősebb tagja továbbmegy Jaegerből, amikor meghal a csatájuk következtében.

Eren szereti Mikasát?

Nyilvánvaló, hogy Mikasa nagyon törődik gyerekkori barátjával, még ha Eren már nem is látja annyira. Ha valami világos az Attack on Titán Mikasa Ackermanjével kapcsolatban, az az, hogy minden ésszerűséget és logikát felülmúlva elkötelezett Eren Yaeger iránt.

Eren Mikasával végez?

Abból, ahol most állunk, nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy Eren és Mikasa együtt végezzenek . ... Ennek ellenére Mikasa „felébresztette Ackerman-erejét”, és így kétségtelenül erősebb volt Erennél, amíg el nem kapta a titán hatalmát. De tarts ki nagyon, mert a dolgok egy kicsit rendetlenek lesznek!

Eren megcsókolja Mikasát?

És ezzel az Eren elleni utolsó támadással a fejezet azzal ér véget, hogy Mikasa búcsúcsókot ad neki . ... Elvágva a fejét a gerincétől (és ezzel a Titán átalakulásától), egy végső búcsút int Erennek egy megcsókolással.

Eren vonzódik Mikasához?

Igen, Eren szereti Mikasát , mivel az anyja után egyértelműen ő a legfontosabb nő az életében.

Eren és Mikasa TRAGIKUS szerelme MAGYARÁZOTT! | Attack on Titan / Shingeki no Kyojin Crazy Ending

15 kapcsolódó kérdés található

Kitől esett teherbe a Historia?

Rövid válasz. Mint megállapították, csak Historia gyermekkori barátja, a gazda igazolta, hogy Historia gyermekének apja. Sokan azonban vörös heringnek tartják, mivel a terhességéhez vezető események megfoghatatlanok.

Ki Eren barátnője?

Ez az anime legszomorúbb hajójának története: Eren és Mikasa (más néven „Eremika”). Az Attack on Titan főszereplői, Eren Yaeger és Mikasa Ackerman közötti kötődés évek óta a találgatások témája.

Mikasa és Jean csókolóztak?

MIKASA CSÓKOLJA JEAN-T A KÖVETKEZŐ EPIZÓDBAN, MIUTÁN JEAN BIZONYÍTJA, MENNYIVEL JOBB ÉS MENŐBB, MINT AZ A VESTER EREN.

Miért nem csókolta meg Eren Mikasát?

Meg akarta védeni, ilyen dolgokat csinál egy testvér. Gyakran úgy hivatkozott rá, mint a nővérére vagy családtagjára. Szintén Eren pillanatnyilag nem látta Mikasát nőnek .

Ki az a Levi szerelme?

1 KELL: Erwin Smith Bár sok olyan karakter van, akit tisztel, Erwin Smith talán az egyetlen karakter, akit Levi kapitány igazán szeretett, ami Erwint a lista élére teszi. Levi hűsége és Erwin iránti odaadása azt is jelzi, hogy kettejüknek együtt kellett lenniük.

Eren elutasította Mikasát?

Ha megnézzük a 112. fejezet következő oldalait, Eren valóban azt mondja, hogy utálja Mikasát , és elárulta, hogy gyerekkoruk óta ezt teszi.

Erennek megszületett a Historia babája?

Elmondható, hogy Historia feleségül vette a gazdát, és úgy döntött, hogy gyermeket vállal a farmerrel, hogy eltántorítsa Erent a dübörgéstől, hogy megakadályozza a világvégét. Tehát a válasz erre a kérdésre nem, de még mindig nem tudjuk az igazságot, mert az alkotó Hajime Isayama még nem erősítette meg az elméletet.

Armin lány?

Isayama elárulta, hogy Armin női karakter . Ez most óriási meglepetés a Shingeki no Kyojin rajongók számára.

Eren szereti Levit?

A sorozat két legnépszerűbb férfi karaktere, Eren megszállott elhatározása és Levi masszív jó megjelenése miatt van olyan kapcsolatuk, amely jelentős érdeklődést váltott ki – vagy legalábbis kapcsolat hiánya miatt. Vannak azonban olyan esetek, amikor úgy tűnik, hogy valamiféle barátság van kettejük között.

Ki szereti Mikasát?

Mikasa kapcsolata Erennel kétségtelenül a legfontosabb kapcsolata, amely meghatározza őt. Tinédzserkori személyiségére nagy hatással volt Eren, aki azt mondta neki, esélye sincs a túlélésre, ha nem küzd érte.

Eren Jaeger meghalt?

Az utolsó fejezettel Eren sorsa megerősítést nyert. ... Eren hivatalosan meghalt , és az ő halálával a Titán hatalmának vége is általános (megmentve mindazokat, akik erőszakkal átalakultak az utolsó előtti fejezetben). Mindezek után Mikasa megfogja Eren fejét és eltemeti a fa alá, amit szerettek.

Eren gonosz lett?

Eren végül gazember lesz. Hogy megvédje népét Marley ellen , Eren beszivárgott Liberióba, és szabadjára engedte titán alakját. Megette Willy Tyburt, az eldiai nemest, aki háborút hirdetett Paradis ellen, és megszerezte a War Hammer Titánt.

Ki öli meg Erent?

A 11 évig tartó sorozat, az Attack on Titan véget ért. Miután Mikasa megöli Erent, a világ titánok nélküli világgá válik.

Mikasának és Jeannek volt gyereke?

Ahogy megjelennek a 34. kötet utolsó oldalai, az Attack on Titan megmutatja, hogy Mikasa feleségként és anyaként él. Eren sírjánál ül egy férfival, aki elfordul az olvasóktól. Úgy tűnik, a srác nem más, mint Jean, és a pár között van egy kisgyerek .

Miért fojtotta meg Levi a Historiát?

8 Fizikailag megtámadta a Historiát, amikor az nem tette meg, amit kért. ... Az egyik ilyen helyzet az volt, amikor Historia Reissnek királysága királynője lett volna, de nem volt hajlandó megtenni. Egy feldühödött Levi megragadta, felemelte a földről, majdnem megfojtotta, és azt mondta neki, hogy küzdjön az érzéseivel.

Ki Historia kispapája?

Befejezés: hivatalosan a baba apja a Historiában a „Farmer” , így szólt a manga, így szólt az anime is; és ez így lesz, hacsak a manga hátralévő két fejezetében Hajime Isayama nem mond mást.

Eren lefeküdt Historiával?

Eren a következőre gondolok: Eren megjavította/építette/megváltoztatta a múltat, hogy olyan jövője legyen, amilyenre vágyott, vagyis hogy elpusztítsa a világot, és mindezt MIközben Historiával szexelt (mert királyi vére van), ami ahhoz vezet, hogy gyermeke apja legyen.

Hány éves Eren?

Tehát, mindent szem előtt tartva, nyugodtan levonhatjuk azt a következtetést, hogy Eren jelenleg 19 éves . Valójában ezt az érvelést sok más kollégájára, köztük Mikasára is extrapolálhatja.