Eldon win mr internationals szólista?

Pontszám: 4,1/5 ( 22 szavazat )

Eldon nevet Noah felkérésére, hogy legyen férfi szólista. Eldont az Internationals férfi szólistájává teszik, és nagyképűen elfogadja Noah kihívását a címért. ... Eldon nyer , és most már barátnője megöleli.

Riley megnyerte a Miss Internationals szólistáját?

Rileyt összezavarja Ella hidegsége, és megsérül, amikor ellopja szólókoreográfiáját, így elnyerte a Miss Internationals szólista címet, és így öt pont előnyre tett szert a plagizált koreográfiával.

Ki nyeri a következő lépésben a Miss International szólistáját?

Történelem. Ezt a díjat először a "Cry Me a River" című filmben mutatják be. Ella, Angliából nyeri ezt a díjat a 17. éves versenyen, egy Riley-től ellopott szólóval. Ez azt jelenti, hogy csapata, a Summerford School of Dance 5 pont előnnyel rendelkezik a többiekkel szemben.

A Next Step nemzetközi bajnokságot nyert?

A The Next Step legyőzte a Stockholm Dansteatert a rangadó duett körben, és ezzel a regnáló nemzetközi bajnokok helyébe lépett, és gyakorlatilag a világ legjobb táncstúdiójává vált. Ez az első Chloe megjelenése a "Put You First" óta.

Giselle megnyeri a Miss Internationals szólistáját?

Kivételes szólója ellenére kiemelkedő teljesítménye nem elég ahhoz, hogy elnyerje a Miss Internationals szólistája címet. Giselle fellép és nyer a Mystery Music fordulóban Max, James, Riley és West mellett. ... Annak ellenére, hogy formálisan nem békült ki Daniellel, Giselle elismeri, hogy lehet számára remény.

Amikor a háború véget ér | A következő lépés – 3. évad, 25. rész

21 kapcsolódó kérdés található

Richelle kijön Noah-val?

Amikor Elliot szerepet kap a Robin Hood, a musicalben, Richelle nagyon izgatott érte, bár ez azt jelenti, hogy Noah nem kapta meg a szerepet. Kimennek és együtt ünnepelnek . Mivel azonban Elliotnak Kaliforniába kell mennie, hogy segítsen egy lánynak a musicalben, szakít vele.

Riley és James együtt maradnak?

James. James Riley hosszú távú barátja. Az első évad óta együtt vannak, és az egész show leghosszabb ideig futó párja. Riley-t kezdetben elriasztja James személyisége, és biztos benne, hogy nem fog beleszeretni, ellentétben a látszólag "minden másik lánnyal".

Riley és James benne van a The Next Step 5. évadában?

A következő lépés ötödik évada sok változást hoz a stúdióban. ... A rajongók kedvencei Brittany Raymond (Riley), Trevor Tordjman (James), Taveeta Szymanowicz (Thalia) és Isaac Lupien (Eldon) vendégszerepelnek a szezon során .

A nemzetközi verseny igazi verseny?

Az Internationals egy világméretű esemény , amely olyan csapatokból áll, akik megnyerték az előző nemzeti versenyeket, vagyis minden országból egyetlen csapat versenyez. ... Az Internationals verseny győztesét a világ legjobb táncstúdiójaként tartják számon. 2017-ben 160 versengő ország van.

Eldon és Michelle újra összejönnek?

Biztosítja Michelle-t, hogy szakítani fog Emilyvel, hogy vele lehessen, de továbbra is tétovázik. Végül úgy dönt, betartja ígéretét a Regionalsnál, de kénytelen megtenni Emily feltételeivel, mivel a lány szembesíti vele kapcsolatukat. ... Bár Eldon végül kiegyezik Michelle-lel, és a barátja lesz .

Hunter és Emily összejönnek?

De ahogy telik az idő, és a terv kezd Hunter javára működni, Emily rájön, hogy érzései támadtak Hunter iránt . Elragadtatja, amikor ezek az érzések visszatérnek, és romantikus kapcsolatot kezd vele.

Noah elhagyja a következő lépést a 6. évadban?

Noah elárulja, hogy úgy döntött, hogy az A-Troupe többi tagjára bízza a dolgot , és titkos szavazást fognak végezni.

Riley és Emily tényleg testvérek?

Riley (akit Brittany Raymond alakít) egy félénk kortárs és balett-táncos, aki Emily húga . Az 1. évadban az E-Girls tagja, de a nővére kirúgja, amikor Emilyvel szemben Michelle mellett áll.

Melyik epizódban csókolja meg Riley Alfie-t?

A "Kiss and Tell" a 4. évad 21. és összességében a 115. epizód.

Hány éves Riley a következő lépéstől?

Brittany Lynn Raymond ( 1995. február 24-én született ) kanadai színésznő és táncos. Riley szerepéről ismert a Family Channel The Next Step című sorozatában.

Miért hagyta el James a következő lépést?

3. évad. James kénytelen Riley ellen táncolni az Internationals csapatába kerülésért vívott tánccsatában. Azt mondja Riley-nek, hogy táncolja a legkeményebben, de elveszíti, amikor versenyezni kell , így kikerül az A-csoportból. ... Ezt követően James kilép a bandából, hogy több időt tölthessen vele.

Trevor és Brittany randevúztak valaha?

A The Next Step képernyőn megjelenő barátja és barátnője, Brittany Raymond és Trevor Tordjman a pletykák szerint a képernyőn túl is randevúznak. Szerelmi kapcsolatukat és kapcsolatukat azonban még nem erősítették meg .

Ki köt ki Riley apuval?

Ő és Danny gyerekkoruk óta barátok, és bár Danny hat éves koruk óta szerelmes belé, Riley ezt nem vette észre, és mindig is szerelmes volt Benbe. Azonban a végén Riley Perrin feleségül veszi Dannyt, és közös babájuk születik.

Melyik évadban hagyja el Riley a következő lépést?

A 4. évad után Riley úgy dönt, hogy otthagyja és üzleti iskolába jár.

Melyik epizódban ad ígéretet James Riley-nek?

James ígéretgyűrűt ad Riley-nek az " A változás jön" című filmben.

Briar Nolet a világ legjobb táncosa?

Briar Nolet-t jelölték a legjobb táncos díjra ! Ezt jól olvastad! ... A CelebMix 2016-os díjait megszavazzák, és a legjobb táncos első körében Briar Nolet jelenleg a második, nem messze Maddie Zieglertől. Azt hiszem, Briar számára az egész világot jelentené, ha a rajongói ki tudnának állni és győzelemre vinnék.

Hol van most Briar Nolet?

Hét éves kora óta táncol. És bár jelenleg kortárs táncos , a weboldala szerint minden műfajban kísérletezett. 2 Kanadából származik. Briar Torontóban született és nőtt fel, ahol ma is él.

Richelle elhagyja a következő lépést?

Richelle elhagyta a következő lépést. Mostantól a Gemini tagja , akit Skylar az 5. évadban ment, miután nem került be a csapatba. Richelle bevallotta, hogy hiányzik neki az A-csoport családja, és szeretne visszatérni A következő lépéshez, de az Ikrek megadták neki. a Miss Nationals Solists for Nationals pozícióját.