Dr. Webber meghal?

Pontszám: 4,3/5 ( 16 szavazat )

Amikor a Grey's Anatomy 9. évada véget ért, a Seattle Grace Kórházat hatalmas vihar sújtotta, Dr. Webbert (James Pickens Jr.) áramütés érte, és alig kapaszkodott bele az életbe az alagsorban.

Webber meghal a 10. évadban?

Megjegyzés: Ne olvasson tovább, ha nem akarja, hogy elkényeztessenek a "Grey's Anatomy" 10. évad miatt. Így van – Dr. Webber (James Pickens Jr.) él!

Richard Webber meghal a 17. évadban?

Richard Webber visszatért a kórházba, kibékült Catherine-nel, és átvette a főnöki posztot. Richard az előző szezonban csípőprotézis miatt kobaltmérgezésben szenvedett , mígnem Andrew DeLuca helyes diagnózissal megmentette az életét.

Dr. Webber meghalt áramütésben?

– Csak túl akarjuk élni a vihart. Így hangzik a beszéd Webber főnök (James Pickens Jr.) jóvoltából a Grey's Anatomy tizedik évadának premierjében, amely az életéért küzdött, miután a kilencedik évad fináléjában áramütés érte.

Dr. Alex Karev meghal?

Alexet lelövi a kórházban egy elhunyt beteg férje , de Lexie és Mark segítségével túléli. A kezelés alatt megkérte Izzie-t, és azt mondta neki, hogy soha többé ne menjen el.

Meredith meghatalmazást ad Richardnak – Grey anatómiája

17 kapcsolódó kérdés található

Miért ütötte pofon Meredith apja?

Meredith sosem tudta, milyen apának lenni, sőt odáig ment, hogy ezt elmondta Thatchernek, amikor májátültetésre érkezett a kórházba. ... Akkor kezdték jóvátenni, amikor felesége, Susan rákényszerítette őket, de Susan hirtelen halála után Thatcher pofon vágta Meredithet, őt hibáztatva felesége haláláért.

Ki hal meg a GREY anatómiájának 17. évadában?

Dr. Andrew DeLucát (Giacomo Gianniotti) , a Grey Sloan Memorialban rezidens általános sebészt, aki romantikus kapcsolatban állt Meredith Grey-vel is, megkéselték és megölték, amikor a 17. évadban megpróbált üldözni és leleplezni egy szexkereskedőt.

Kinek Adele kispapájának GREY anatómiája van?

Bár úgy véli, hogy az apa az a férfi, akit Adele hónapokkal korábban találkozott, Richard Adele mellett marad, miközben kezelik. A szövődmények miatt azonban elveszíti a babát. Adele később bevallja Richardnak, hogy a baba, amely fiú volt, valójában az övé volt.

Cristina Yangnak van babája?

Úgy tűnik, Cristina nem terhes , és a baba csak a képzelete szüleménye. ... Bár Jo és Stephanie találta meg a babát, Cristina átveszi tőlük az irányítást, és Oscarnak nevezi el a babát. Amikor Cristina először teherbe esett a Burke-kel való szexuális találkozás után, nem tűnt túlzottan ragaszkodónak a terhességéhez.

Cristina Yang visszajön?

A Grey's Anatomy 17. évadának fináléja megerősíti, hogy Cristina soha nem tér vissza .

Ki hal meg először GREY anatómiájában?

A sorozat egyik első nagyobb halálesete Ellis Gray volt, aki a 3. évadban halt meg.

Mi történt Arizona Robbinsszal?

A Grey's Anatomy (8. évad) végén Robbins súlyosan megsérül egy repülőgép-balesetben , aminek következtében a bal lábát amputálják.

Ki Clark úr felesége GREY anatómiájában?

Gary Clark gyászoló özvegy volt, akinek feleségét, Alisont , a Seattle-i Grace Mercy West Kórházban vették le az életfenntartóról. Végül ő volt a tömeggyilkosság elkövetője a kórházban.

Kivel köt Alex Karev?

„Grey anatómiája” sokkoló: Alex Karev újra találkozik Izzie Stevensszel . A 2020. március 5-i epizódban Grey megdöbbentette a nézőket, amikor kiderült, hogy Alex elhagyta Seattle-t, hogy újra találkozzon egykori lángosával, Izzie-vel, és boldogan nevelik két fiatal ikrüket egy kansasi lófarmon.

Kivel köt ki Amelia Shepherd?

Később hozzámegy Owenhez , de a 12. évad fináléjában az esküvő előtt kétségeit fejezi ki és elgondolkozik. A tizenharmadik évadban Amelia és Owen házassága problémákkal néz szembe, amikor a terhesség gondolata elfojtott emlékeket hoz elsőszülött fia, Christopher haláláról.

Kivel köt ki Jackson Avery?

Feleségül vette Kepnert , és két gyermeke született: egy fia, Samuel, aki II. típusú osteogenesis imperfecta-ban halt meg, és egy lánya, Harriet.

Kivel csalta meg Owen Yangot?

Volt idő, amikor Owen megcsalta Cristinát, amit a „Grey's Anatomy” 17. évadának izgalmas premierjén hozott szóba. Most jött rá, hogy Teddy (Kim Raver) megcsalta őt Tom Koracickkal (Greg Germann). ), és maradjunk annyiban, hogy nem örült neki.

Kivel csalja meg Owen Hunt Christina Yangot?

Emily Kovach a Seattle Grace Mercy West Kórház ápolónője, akiről Cristina azt gyanította, hogy Owennel alszik.

Owen az apja Teddy babájának?

Az évadzáróban Teddy visszatér Gray Sloanhoz, és kiderül, hogy terhes Owen babájával. ... Később kiderül, hogy nem Owen az apa , de Teddy és Tom továbbra is Owen háta mögé osonnak.

Richard Meredith apja?

A „Fear (of the Unknown)” című 10. évad fináléjában kiderül, hogy Maggie biológiai anyja Ellis Grey volt. Richard Webbert megdöbbenti ez, mivel tudja, hogy ő a biológiai apja . ... Meredith Alex Karevvel együttműködve eldönti, Maggie hazudik-e, vagy téved.

Mikor ütötte pofon Meredith apja?

Az élet másik oldala, 2. rész a harmadik évad huszonharmadik és a Grey's Anatomy összesített epizódja, az 59. epizód.

Meredith odaadja az apjának a máját?

A Grey's Anatomy 6. évadában Meredith mája egy részét az elidegenedett apjának adományozta , és ez szükséges lépés volt a show számára. ... A sorozatot Meredith Gray (Ellen Pompeo) vezeti, aki gyakornokként kezdte, és mára a Gray Sloan Memorial Hospital általános sebészeti osztályának vezetője lett.