Meghal az üvegember doktor?

Pontszám: 4,8/5 ( 5 szavazat )

A The Good Doctor rajongóinak szerencsétlenségére Dr. Glassman sorsa látszólag megpecsételődött az 1. évadban. Az első évad fináléjában megtudjuk, hogy a sebész a rák ritka formájával küzd, és halálos betegségben haldoklik .

Dr. Glassman rákban hal meg?

Az "Aftermath"-ban Glassman úgy dönt, hogy felgyorsítja a rákkezelését sikeres agyhártyagyulladásos műtétje után. A kemoterápiát a "Believe"-ben fejezi be. A "Breakdown"-ban Glassman végső vizsgálati eredményei azt mutatják, hogy teljesen rákmentes .

Mi történt Glassmannel a jó orvossal?

A randevú orvosi rémületbe torkollott, ami végül Glassman rákos diagnózisához vezetett. Egy évvel később, miután rákmentesnek nyilvánították, Glassman bekopogott Debbie bejárati ajtaján, és szeszélyéből házasságot javasolt . A pár négy epizóddal később összekötötte a kapcsolatot.

Hogyan halt meg Maddie Glassman a jó orvos miatt?

Amíg édesanyja távol volt, Dr. Glassman egy este kidobta Maddie-t a házból, hogy megpróbálja meggyőzni, hagyja abba a drogozást. Feltételezte, hogy Jessicánál vagy a nagynénjénél tölti az éjszakát, de nem tette. Maddie aznap este öngyilkosságot követett el egy feltételezett túladagolás következtében, aminek következtében szülei és Jessica tönkrement.

Dr. Glassman Shawn nagyapja?

Glassman Shaun nagyapja . Az eddigi nyomok... -Glassmant még nem láthattuk egy jelenetben Shaun és Steve szüleivel, mégis tudjuk, hogy Glassman a nyuszi incidens óta Shaun életének része.

A jó doktor | A Glassman jó hírt kap!

43 kapcsolódó kérdés található

Shaun és Lea összejönnek?

Thomas Dr. Claire Browne-ként szerepel az ABC orvosi dráma 2017-es premierje óta. Shaun és Lea összeházasodnak!

Ki hagyja el a The Good Doctor 2020-at?

A „Jó doktor” sztárja, Antonia Thomas 4 évad után elhagyja az ABC-drámát: „Mélységesen szomorú a búcsú”

Shaun Leával alszik?

Glassman és Carly néhány tanácsa után Shaun végül bevallja szerelmét Leának aznap este a lakásában .

Ki távozik a The Good Doctor CAST 2020-ból?

A Jó Doktor a június 7-i 4. évad fináléja után elveszíti egyik eredeti szereplőjét. Antonia Thomas, aki a sorozat 2017-es premierje óta Dr. Claire Browne-t alakította, elhagyja az ABC orvosi drámáját – írja a Deadline.

Shaunt kirúgják?

Amikor Shaun nem hajlandó beletörődni, Han kirúgja . A Trampolinban Andrews Hannel veszekszik Shaun kirúgása miatt. ... Hant elbocsátják, és Doktor Audrey Lim helyett a sebészeti osztály vezetője lesz, míg Shaunt újra felveszik.

Dr. Kalu elmegy?

Chuku Modu Jared Kaluja a The Good Doctor 1. évadának állandó szereplője volt, de ez nem akadályozta meg abban, hogy távozzon a sorozat második évadából. Az ABC The Good Doctor 4. évada tovább pörög, de ez nem jelenti azt, hogy a színfalak mögött makulátlan rekordok lennének.

Elhagyja valaki a Jó Doktort?

Antonia Thomas alig bírta összetartani, amikor elbúcsúzott Jó Doktor családjától – a TVLine pedig exkluzív videót is közöl érzelmes búcsújáról. Négy szezon után Claire Browne sebészi rezidensként Thomas bejelentette, hogy távozik az ABC orvosi drámájából .

Carla és Lu benne lesz a 4. évadban?

A rajongók kedvenc karakterei, mint például Lu, Valerio és Carla, észrevehetően hiányoznak a negyedik évadból , de olyan karakterek, mint Guzmán, Samuel, Rebeka, Ander, Omar és Cayetana, visszatértek. ... Az új karakterek (kivéve Philippe-et, akit később mutatnak be az évadban) érdekes háttértörténeteket kapnak.

Kivel köt ki Shaun Murphy?

Shaun a tegnap esti fináléban eljegyezte Lea Dilallót (Paige Spara), aki szintén valószínűleg visszatér. Egy ember, aki nem tér vissza, az Antonia Thomas, aki a pilot óta Dr. Claire Browne-t alakította.

Leah elhagyja a jó orvost 2021-ben?

A The Good Doctor a 4. évad utolsó epizódjához érkezett. A negyedik évad, amely Lea és Shaun érzelmeinek hullámvasútja volt , 2021. június 7 -én ér véget. A műsor utolsó epizódja azzal ért véget, hogy Lea bevallotta Shaunnak, hogy visszaköltözik pennsylvaniai otthonába.

Leah a The Good Doctor című filmben terhes a való életben?

A sorozat készítője, David Shore egy nemrég, 2021 márciusában adott interjúban elárulta, hogy az írók folyamatosan új kihívásokat és lehetőségeket keresnek Shaun számára, és Lea váratlan terhessége mindkettőt kínálja. ... Nem ritka, hogy a valós terhességeket televíziós sorozatok történetébe írják bele .

Ki Shawn barátnője a The Good Doctor-ban?

Freddie Highmore Dr. Shaun Murphyje már nem tud szóhoz jutni. A The Good Doctor utolsó epizódjában Shaun barátnője, Lea ( Paige Spara ) nagy bombát ejtett rá: terhes.

Shaun és Lea megtartja a babát?

A JÓ ORVOS a legutóbbi epizóddal tragédiával végződött, így Shaun, Lea és az orvosi dráma rajongóinak szíve fájt. ... Amikor megtudta, hogy terhes, Lea nem volt biztos benne, hogy készen áll-e arra, hogy anya legyen, de úgy döntött, megtartja a babát , ami elragadtatta Shaun barátját.

Dr. Brown elhagyja a Jó doktort?

Claire Browne az ABC orvosi drámájáról a 2017-es premier óta – elhagyta a sorozatot, és nem tér vissza az 5. évadra. Utolsó epizódja a 4. évad fináléja volt, amelyet ugyanazon a napon mutattak be, amikor a Deadline jelentését közzétették. Thomas kilépését nem jelentették be előre, de ez igaz: tényleg távozik a műsorból .

Lea otthagyta a Jó Doktort?

Antonia Thomas színésznő már elárulta, hogy a 4. évad végén távozik a Jó doktorból . Még várni kell, hogy Paige Spara csatlakozik-e hozzá. A The Good Doctor hétfőnként este 10-kor (ET) lesz látható az ABC-n.

Carla tényleg szereti Samuelt?

Visszatérve Samuel és Carla forgatag románcára, teljesen egyértelmű, hogy kettejükben érzelmek alakultak ki egymás iránt. Amikor meglátták egymást a rendőrségen, az utolsó beszélgetésük megerősítette, hogy Carla valóban beleszeretett Samuelbe . A lány azonban úgy döntött, hogy tagadja, és elmondta Samuelnek, hogy soha nem volt nála.

Kivel randevúz az Exposito 2020-ban?

Ester kapcsolatban áll színésztársával, Alejandro Speitzerrel .

Carla miért nincs a 4. évadban?

Carla karaktere otthagyta a sorozatot, hogy új iskolába járjon egy meg nem nevezett helyre, így a negyedik évadra nem tér vissza .

Dr. Shaun Murphy tényleg autista?

Shaun Murphynél autizmust és savant-szindrómát diagnosztizáltak , ami nagyon ritka kettős diagnózis. 10-ből 1 és 200 autizmussal diagnosztizált ember közül 1-nek van savant-szindrómája is, amelyben fokozott memória-, számítási, illetve művészi vagy zenei képességeik vannak.

Lesz ebből 6-os sorozat, mi vagyunk?

A 2022 elején bemutatásra kerülő 6. évad 18 epizódból áll. A This Is Us főszereplője Sterling K. Brown és Susan Kelechi Watson is.