A deku nyer a nagyjavítás ellen?

Pontszám: 4,6/5 ( 66 szavazat )

Deku nyomatékos utolsó ütést ad le, hogy ököllel lecsapja Overhaul maszkját, ami utat nyit a jövő felé. Deku megragadja Overhaul egyik óriási végtagját, és az egész szörnyet a földbe dobja. A nagyjavítás vereséget szenved , és Eri elveszíti uralmát Quirkje felett.

Deku legyőzi az Overhaultot?

Deku egy találattal a sztratoszférába repül. Mondanom sem kell, a One For All 100%-ban abszurd erős, és Eri furcsaságával Deku képes szétszórni Overhaul testét a szélnek. ... Deku a járdába veri a felújítást .

Melyik epizódban győzi le Deku az Overhaultot?

Ha mindez már nincs útban, kezdődhet a My Hero Academia 4 13. epizódjának igazi sorsolása: a harc Deku és az Overhaul között.

Ki győzi le a felújítást?

Amint azt a Shie Hassaikai raid csúcspontja alatti harcuk mutatja. Deku úgy tudta legyőzni az Overhault, hogy 100%-ban feloldotta a One For All-t Eri furcsasága segítségével.

Kit ment meg Deku a felújítástól?

315. fejezet, Összefoglaló játék n Guides megjegyezte, Overhaul csak azért csatlakozott ehhez a küldetéshez, hogy megtudja főnöke tartózkodási helyét, miután megmentette és behozta a Yakuza világába. Visszatérve a jelenlegi idővonalra, Deku megmentette Overhault Nagant lövedékétől , miután rá célzott. A lépés sokkolta Nagantot, és rájött valamire Dekuval kapcsolatban.

Deku VS nagyjavítás| A teljes küzdelem

21 kapcsolódó kérdés található

Mindent meg tud gyógyítani Eri?

Az ERI biztosan meg tudja gyógyítani Allmight sebeit , és ez megtörténhet anélkül, hogy az emlékeit befolyásolná.

DEKU lány?

Izuku egy nagyon félénk, tartózkodó és udvarias fiú, aki gyakran túlzott kifejezésekkel reagál a rendellenes helyzetekre. Mivel Katsuki éveken át lenézte, mert hiányzik egy Quirk, kezdetben bizonytalannak, könnyezőnek, sebezhetőnek és nem kifejezőnek mutatták be.

Deku gazember lesz?

Deku most gazember? Deku nem vált gonosztevővé a sorozatban . Sokan azt gondolhatják, hogy most kikerült az UA pórázából, azonnal gazemberi munkákat folytathat. De ez nem így van.

Deku erősebb mindennél?

Az All Might még nyugdíjba vonulása előtt kihasználta és szabadjára engedte One For All furcsaságát, és egy elpusztíthatatlannak tűnő erővé változtatta, amely képes legyőzni bármely gonosztevőt. ... Ily módon Deku már túlszárnyalta az All Might -ot, miközben megmutatta, hogy most már ugyanolyan őrült sebességeket érhet el, mint az egykori hős.

Mi a legerősebb furcsaság?

A legerősebb hősi furcsaságok erejükről és hasznosságukról híresek, de még a legerősebb furcsaságoknak is megvan a hierarchiája.
  1. 1 Egy mindenkiért. Super Move: United States of Smash.
  2. 2 Törlés. Super Move: Jelenleg ismeretlen. ...
  3. 3 Agymosás. ...
  4. 4 Félig hideg Félig forró. ...
  5. 5 Pokolláng. ...
  6. 6 Permeáció. ...
  7. 7 Fierce Wings. ...
  8. 8 Robbanás. ...

A DEKU megmentette az ERI-t?

Deku a felújítás után igyekszik megmenteni Erit . ... Lerombolja saját lábát, és leereszkedik ellenségére, mielőtt a tömeget tüskék sorozatává alakítja, amelyeket Deku felé küld. Deku és Eri utolsó kiállása Overhaul ellen. Deku tudja, hogy a levegőben nem tudja kikerülni a felújítást, de nem hajlandó elengedni Erit.

Mi az ERI teljes neve?

Eri (壊え 理 り, Eri ? ) a Shie Hassaikai főnökének unokája. Ő volt a kulcsfontosságú forrása Kai Chisaki tevékenységének, amely egy furcsaság-romboló gyógyszert gyártott. Az UA-ban élt

Mi a nagyjavítás gyengesége?

Az Overhaul egyik legelterjedtebb gyengesége rendkívüli germafóbiája . Nem visel maszkot, hogy elkerülje a világjárványt – ehelyett csak azért, hogy a szennyeződés ne érintkezzen a bőrével. Furcsa módon tisztasági filozófiája kiterjed a társadalom természetére és általában a furcsaságokra vonatkozó szemléletére.

Ki az UA árulója 2020?

10 Kaminari Denki az áruló Mivel egy egész 4chan tanulmányi bizottság foglalkozik ezzel, ez az egyik legnépszerűbb és leghihetőbb elmélet az UA árulóval kapcsolatban. Denki úgy tűnik, mint aki semmit sem vesz komolyan, és még ha az akadémikusokról van szó, nem olyan okos.

A nagyjavítás tényleg az ERI apja?

Eri apjának véletlen halála után Overhault a nagyapja bízta meg, hogy legyen a gyámja, és azt feltételezte, hogy a gyámja segít irányítani a nő hatalmát, mivel hasonló furcsaságokkal rendelkeznek. ... Overhaul azt is állította, hogy létezése "átkozott", és a gyilkosságok az ő hibája.

Miért viselnek maszkot a felújítás során?

Miután gazemberré vált, Kai felvette a pestisorvos jellegzetes maszkját, amely jelképezi azon erőfeszítéseit, hogy megtisztítsa a világot a " hősbetegségtől ".

Az All Might legyőzheti Saitamat?

2 Saitama Is Simply Overpowered Mindketten a saját világuk legerősebb hősei, az ütésekre hagyatkoznak, és még soha nem veszítettek el fontos csatát teljes erőből. Szerencsétlenségére az All Might-nak, Saitama minden tekintetben felülmúlja őt, erőben és sebességben is felülmúlja.

Ki a legerősebb karakter az MHA-ban?

Azóta, bár nem tudja a legteljesebb mértékben gyakorolni a hatalmat, Deku lesz a My Hero Academia legerősebb főszereplője. Izuku Quirkje szörnyű emberfeletti erőt és erőt tesz lehetővé.

Miért ilyen gyenge Deku?

Szerintem az az ok, hogy Deku nem tudta irányítani a hatalmát. Csak kevesen tudják, hogy Deku valóban erős, de jelenleg csak az erejének 20%-át tudja használni. Mások azonban gyengének tartják, mert azt feltételezik, hogy az ereje rendben van , bár összetöri a csontjait.

Deku apja gazember?

Izuku apja külföldön dolgozott, amikor Izuku nagyon fiatal volt. Valószínűleg csak egy rendes béres – bár gazemberként is kiderülhet, mint egy cselekmény .

Deku meghalt?

De ne aggódj, mert Deku nem halt bele a mangába az írás pillanatában. Egyes rajongók azt is hiszik, hogy a My Hero Academia 5. évada a 190-től 240-ig terjedő fejezeteket fedi le, mivel korábban az anime általában 2 fejezetet fed le epizódonként. ... Az is ritka, hogy egy shonen manga megöli főszereplőjét.

Miért lesz Deku gonosz?

Katsuki Bakugō évekig tartó folyamatos zaklatása és középiskolai osztálytársai kiközösítése után Izuku érzelmileg és mentálisan kimerült . Ezért könnyen átvették a gonosz emberek a környezetében.

Ki DEKU barátnője?

My Hero Academia: 15 dolog, amit nem tudtál Deku és Uraraka kapcsolatáról. Deku és Uraraka a My Hero legnépszerűbb párja.

Ki vette feleségül Bakugót?

12 Katsuki Bakugo és Moe Kamiji ugyanannak a robbanékony éremnek a két oldala.

Ki Bakugou szerelme?

A KiriBaku az Eijiro Kirishima és Katsuki Bakugou közötti slash hajó a My Hero Academia rajongói köréből.