Daario naharis szereti a daeneryst?

Pontszám: 4,9/5 ( 70 szavazat )

Bár úgy tűnt, Daario beleszeretett Danybe, és úgy tűnt, hogy a lány visszaadta sok érzését, utólag nem úgy tűnik, hogy ők ketten valaha is igazán barátok lettek volna. Íme a kapcsolatuk 10 aspektusa, amely azt mutatja, hogy barátságuk nem volt igazi.

Daario és Daenerys összejönnek?

Daario & Daenerys: 4. évad, Ep. Daenerys elvette első szeretőjét Drogo óta, amikor lefeküdt Daario Naharis szexi kardjával. A párnak azóta is volt valamiféle kapcsolata, de Daenerys megszakította, amikor Westerosba hajózott – és meglepődött, hogy ez nem igazán zavarta őt.

Daenerys szerelmes Jorah-ba?

9 Jorah szerelmes vele Jorah és Daenerys csak azért barátok, mert Dany nem engedi, hogy tovább menjen. A száműzött lovag beleszeret Targaryen királynőjébe a Game Of Thrones első évadában. ... Jorah elmondja Daenerysnek, hogy szerelmes belé a 6. évadban, miután leszerződött.

Kibe szerelmes Daenerys?

Daenerys összebarátkozik Jorah Mormonttal , egy száműzött Westerosi lovaggal. Az esküvőjén három megkövült sárkánytojást ad neki Illyrio Mopatis. Kezdetben rettegve Drogótól, házasságuk boldog unióvá nő ki. Daenerys megszereti őt, és átveszi a dothraki szokásokat, és először talál erőt.

Jon Snow szereti Daeneryst?

Jon elmondja Daenerysnek, hogy szereti őt, és mindig is a királynője lesz. Kihívja Jont, ha most csak a királynője. Daenerys megpróbálja újra felvenni a kapcsolatukat, de bár először enged, Jon ismét elszakad a testi intimitásuktól a szoros vérrokonság körüli nyugtalansága miatt.

Daario elcsábítja Daeneryst|trónok harca|

44 kapcsolódó kérdés található

Jon Snow immunis a tűzre?

Nem, Jon Snow nem immunis a tűz ellen . Az 1. évad 8. részében egy erővel harcolt Mormont parancsnok védelméért. Égő lámpát dobott az emelvényre, és közben a kezei megégtek.

Ki az a Jon Snow igaz szerelem?

A Trónok harcában a románcok ritkán mennek jól, és Jon Snow mindenkinél jobban megtanulta ezt a tényt. Jonnak jelentős románcai voltak két nővel sorozatban, és mindkettő a karjaiban halt meg. Az első Ygritte volt, a kemény Wildling, a második pedig Daenerys Targaryen, a Sárkánykirálynő.

Jon és Daenerys együtt aludt?

A Game of Thrones 7. évadának fináléjában Jon Snow Daenerys Targaryen szobájába ment, és ők ketten együtt aludtak . A 8. évad első epizódjában boldogságuk folytatódott.

Tyrion szerelmes Daenerysbe?

A 7. évad fináléja után a Trónok harca elkötelezett tudósai rámutattak az eredeti levélre, amelyet George RR Martin küldött a kiadójának 1993-ban annak bizonyítékaként, hogy Tyrion valójában szereti Danyt .

Mit súgott Dany halott Jorah-nak?

"Tudod mit? Mindig nagyra fogom tartani, mert ez olyasvalami, amit mi ketten kívül soha senki nem fog megtudni. És ez egy emlék, amit meg kell őrizni." Az epizód forgatókönyve így szól: "Daenerys valamit súg neki, amit soha nem fog hallani, és mi sem fogunk megtudni."

Ki árulta el Khaleesit Qarthban?

Miután Daenerys visszahozza a sárkányait a Halhatatlanok Házából, talál egy alvó Doreah -t Xaro ágyában, ami felfedi, hogy valójában elárulta Daeneryst és sárkányait az összeesküvőknek. Bár az életéért könyörög, a kereskedőherceg páncélszekrényébe van zárva vele együtt, hogy meghaljon.

Hány éves Daenerys?

De a tévésorozatban Danyt valamivel idősebbnek ábrázolják, és 16 évesnek tartják, amikor találkozik Khallal. A regényben 22 év körül jár, amikor Jon Snow megöli, de a műsorban 25 év körüli lehet, amikor halálra késelték.

Miért cserélték le Daario Naharist?

Az eredeti Daario Naharis azt mondta, hogy a „GOT” átdolgozása „sokkal politikaibb volt”. „Az volt a tervem, hogy hosszú távon a Game of Thrones-nál maradok. ... Ed Skreint, aki korábban Daario-t játszotta a 3. évadban, és Jon Snow sörényét megpörgette a pénzéért, Michael Huisman színész váltotta fel.

Miért hagyta ott Ed Skrein a Trónok harcát?

Kezdetben arról számoltak be, hogy a The Transporter Refueled iránti elkötelezettsége miatt Skrein kilépett a műsorból. Ezzel szemben Skrein elárulta, hogy az előbbi pletyka volt, és valójában tovább akart maradni. „Csodálatos élmény volt, de a politika oda vezetett, hogy elváltak útjaink.

Drogo és Daenerys egymásba szeretnek?

Daenerys az egyik szolgálólánya tanácsára érvényesíti hatalmát Drogóval való egyoldalú kapcsolatban. ... A Reddit felhasználó azt mondta: „valamiért mindenki egyetértett vele, mert Dany most hirtelen megszerette [Drogot], pedig az egész kapcsolat a Stockholm-szindróma tanulmányozása volt.

Miért égette el a drogon a vastrónt?

Drogon tudja, hogy Jon megölte az anyját, de ahelyett, hogy bosszút állna rajta, a sárkány a Vastrónra fordítja haragját és olvadt salakká olvasztja . Djawadi szerint ez azt a célt szolgálja, hogy Drogon elpusztítsa azt a dolgot, ami anyja bukásához vezetett.

Kibe szerelmes Tyrion?

Tyrion Lannister lehet a rajongók kedvenc karaktere a Trónok harcában, de rengeteg ellensége volt a sorozatban. Néha a hozzá legközelebb állókról kiderül, hogy ellene vannak, mint élete egykori szerelme, Shae esetében.

Valóban szerette Shae valaha Tyriont?

Shaeről azt hitték, hogy szerette Tyrion Lannistert a Trónok harcában, amíg el nem árulta őt manipulatív apja, Tywin Lannister miatt. ... A kezdetben prostituáltként bemutatott Shae gyorsan Tyrion szeretője lett, miután kettejük titkos romantikus kapcsolatába kezdett.

Ki Jon Snow nővére?

Jon újra találkozik féltestvérével, Sansa Starkkal , aki elmenekült erőszakos férjétől, Ramsay Boltontól, és Jon segítségét kéri Winterfell visszafoglalásában.

Jon Snow valaha is lebukik?

A szex után Jon és Ygritte meztelenül ölelkezve feküdtek össze , és a lány szeretettel ugratja őt egykori szüzessége miatt. ... Nem sokkal később, amikor a vadállatok készen állnak a fal megmászására, Ygritte felfedi, hogy tisztában van vele, hogy Jon még mindig hűséges az Éjjeli Őrséghez.

Daenerys Jon Snow nővére?

Miután több évtizedes rajongói elméletek és rejtélyes nyomok kerültek az HBO „Trónok harca”-ra, a sorozatból kiderült, hogy Jon Snow Rhaegar Targaryen és Lyanna Stark fia. Ez azt jelenti, hogy Daenerys Targaryen Jon Snow nagynénje .

Kibe szerelmes Jon Snow?

A második évadban Jon Snow túlmegy a falon, és találkozik Ygritte -tel, a Free Folk nevű csoport tagjával. Végül közöttük él az Éjjeli Őrség kémjeként, de útközben beleszeret Ygritte-be.

Miért daenerys immunis a tűzre, de Jon Snow nem?

Khal Drogo máglyája több volt, mint egy hamvasztás – Daenerys Mirri Maz Duur boszorkányt elégette. Ez a véráldozat a sárkánytojás varázslatával együtt a varázslat tökéletes viharát idézte elő, amitől megégett. És ezért volt a sárkányok anyja, és a tűz nem égetheti meg .

Miért kímélte meg a drogon Jon Snow-t?

A legkisebbtől a legjelentősebbig számozva három közülük: 1) Anyja már nem tudta kimondani, hogy „Dracarys!” 2) sárkányként azt akarta, hogy a Targaryen vérvonal folytatódjon, és 3) tudatosan megengedte Jonnak és Danynek, hogy saját maguk döntsenek a kapcsolatukról – vagy más szóval, hagyta, hogy Jon megölje őt.