A cub árul amazon ajándékkártyákat?

Pontszám: 4,3/5 ( 27 szavazat )

Az Amazon.com 15, 25, 50 és 100 dolláros címletű Amazon.com ajándékkártyákat élelmiszerboltok, drogériák és kisboltok árulják az Egyesült Államokban, és nincs vásárlási díjuk.

Mely üzletek tisztelik az Amazon ajándékkártyákat?

Az Amazon-ajándékkártyákat árusító legismertebb üzletek közül néhány a Barnes and Noble, a Safeway és a 7-11 , és mindig megtekintheti az Amazon listáját, hogy minden érintettet megnézzen.

A Walmart árul Amazon ajándékkártyákat?

Sajnos a Walmart 2021-től nem értékesít Amazon ajándékkártyákat . A Walmart az Amazont közvetlen versenytársnak tekinti, ezért a Walmart nem ad el Amazon ajándékkártyákat. Az ügyfelek ehelyett vásárolhatnak Amazon ajándékkártyákat olyan üzletekben, mint a Krogers, a Whole Foods Market, a Sears, az USPS, a Walgreens és a Staples.

Elad valaki kedvezményesen Amazon ajándékkártyákat?

Az Amazon most más márkák számára is kínál kedvezményes ajándékkártyákat . Bár a kedvezmények jók, az ajándékutalványok Amazonon történő vásárlásának egyik trükkös dologja az, hogy a webhely nem teszi közzé az összes kedvezményes ajándékkártyát egyszerre, mint más üzletekben.

Hol vásárolhatok Amazon ajándékkártyákat Kanadában?

Az Amazon.ca ajándékkártyák elérhetők a résztvevő kiskereskedelmi üzletekben Kanada-szerte .... Amazon.ca ajándékkártyák vásárlása az üzletben
 • 7 tizenegy.
 • Atlantic Fonecard.
 • Kanada Posta.
 • Autó-Tel kereskedő.
 • K kör.
 • Couche-Tard.
 • Jean Coutu.
 • Loblaws.

Hogyan lehet sikeresen kereskedni Amazon ajándékkártyával a Paxfulon.

27 kapcsolódó kérdés található

Vannak 15 dolláros Amazon ajándékkártyák?

Az Amazon.com Ajándékkártyák 15, 25, 50 és 100 dolláros címletekben kaphatók a részt vevő élelmiszer-, drog- és vegyesboltokban az Egyesült Államokban Egyes üzletekben választhat egy változó címletű kártyát is, amelybe tetszőleges összeget be lehet tölteni. 25 és 500 dollár.

Lejárnak az Amazon ajándékkártyák?

Korlátozások: Az ajándékkártyák, beleértve a fel nem használt Ajándékkártya-egyenlegeket is, a kiállítástól számított egy éven belül lejárnak . ... Az ajándékkártyákat nem lehet újratölteni, újra eladni, értékre átruházni, készpénzre nem váltani.

A benzinkutak árulnak ajándékkártyákat?

Mi az az előre fizetett üzemanyagkártya? Előre fizetett üzemanyagkártya vagy ajándékkártya megvásárolható a legtöbb benzinkútnál , szupermarketben vagy online.

Van-e díj az Amazon ajándékkártyákért?

A 15, 25, 50 és 100 dolláros címletű Amazon.com ajándékkártyákat élelmiszerboltok, drogériák és kisboltok árusítják az Egyesült Államokban, és nincs vásárlási díjuk . ... A teljes feltételekért lásd a www.amazon.com/gc-legal webhelyet.

Bárhol felhasználhatom az Amazon ajándékutalványomat?

Az Amazon-ajándékkártyák nem használhatók fel más ajándékutalványok vásárlására, és csak az Amazon.com termékeihez és szolgáltatásaihoz használhatók fel .

A Dollar General rendelkezik Amazon ajándékkártyákkal?

Igen , a Dollar General árul Amazon ajándékkártyákat, amelyeket csak az üzletekben lehet megvásárolni. A DG-től származó Amazon-ajándékkártyák címleteit csak 25 dolláros lépésekben lehet megvásárolni, de a megvásárolható összegnek nincs maximuma.

A 7 Eleven árul Amazon ajándékkártyákat?

A 7-Eleven 25 és 500 dollár közötti címletekben is szállít Amazon előre fizetett ajándékkártyákat . „A 7-Eleven régóta a szószólója annak, hogy az ügyfeleknek számos lehetőséget biztosítsanak a termékek és szolgáltatások fizetésére” – mondta Tony Stapleton, a 7-Eleven vezető termékigazgatója. ... Az Amazon Cash mától elérhető a 7-Elevennél.

Hogyan válthatok készpénzre egy Amazon-ajándékkártyát?

Az Amazon nem engedi visszaküldeni az ajándékutalványt készpénzért, és nem kérheti meg a kártyát átadó személyt, hogy vegye vissza és adjon helyette pénzt.

Hol használhatok Amazon kártyát az Amazonon kívül?

WalletHub, pénzügyi vállalat Nem, nem használhatja sehol az Amazon.com Store kártyáját; ez a kártya csak az Amazon.com, az Audible.com és bizonyos Amazon-kereskedők vásárlására használható, akik engedélyezték az üzlet kártyáját „Pay With Amazon” fizetési lehetőségként.

Átutathatom az Amazon-ajándékkártya egyenlegét valaki másnak?

Nem adhat el vagy válthat ajándékkártyát készpénzre vagy bármely más előre fizetett fizetési eszközre. ... Hitelkártyát, betéti kártyát vagy más érvényes fizetési módot kell megadnia a nem használható tételeket tartalmazó megrendelés kifizetéséhez. Az igénylési kód beváltása után utaljon át ajándékutalványt egy másik fiókra.

Hogyan utalhatom át az ajándékutalvány egyenlegét a bankszámlámra?

10 legális módja a Visa ajándékkártyák bankszámlára történő átvitelének
 1. Fizesse számláit Visa ajándékkártyájával.
 2. Vásároljon kedvezményes ajándékkártyát Visa ajándékkártyájával.
 3. Átutalás bankszámlájára PayPal-on keresztül. ...
 4. Fizessen magának Visa ajándékkártyájával.
 5. Készpénz átutalása a Venmón keresztül.
 6. Kereskedjen készpénzre egy ajándékkártya-csere kioszk segítségével.
 7. Adja el ajándékkártyáját.

A Chevron benzinkutak árulnak ajándékkártyákat?

ajándékok és hitelkártyák Ügyfelek milliói használnak ajándékkártyákat benzin, harapnivalók és szolgáltatások vásárlására az egyesült államokbeli Chevron és Texaco állomásokon, valamint az ázsiai-csendes-óceáni térség Caltex állomásain. Ezek az előre fizetett kártyák kiváló üzleti és személyes ajándékok, és gyakran használják ösztönzőkre és promóciós nyereményekre.

Elfogadnak a benzinkutak az Amazon ajándékkártyákat?

Különféle hitel- és betéti kártyákkal működik. A funkció azonban nem működik az Amazon Store kártyával, az Amazon Prime Store kártyával vagy az Amazon ajándékkártyákkal. ... Az ExxonMobil hitelkártyákat csak a pumpában vagy a kisboltban történő vásárláshoz lehet használni. Nem tárolhatók az Amazon-fiókjában.

A benzinkutak árulnak PSN-kártyákat?

A kártyák – 20,00 és 50,00 dollár címletben kaphatók – a PlayStation Network-ön válthatók be, és PlayStation Store tartalom vásárlására használhatók fel. A kártyák jelenleg csak a Blockbuster, a Pamida, a Meijer Superstores és a Speedway üzletekben kaphatók… ezek többségéről még soha nem hallottunk.

Mi az Amazon ajándékkártya korlátja?

Egy rendelésben legfeljebb 25 ajándékkártyát vásárolhat.

Mi történik, ha az ajándékutalvány lejár?

Ha az előre fizetett kártyája lejár, miközben még van rajta pénz , kérhet cserekártyát az alap eléréséhez . ... A szövetségi törvények értelmében az ajándékkártyáknak legalább öt évig jónak kell lenniük, és egyes államok törvényei több időt biztosítanak Önnek.

Mi történik, ha megkapod az Amazon ajándékutalványt?

Miután hozzáadtad az ajándékutalványt a fiókodhoz, a rendelkezésre álló összeg megjelenik az Amazon fizetési egyenlegében . Miután hozzáadta az Amazon fizetési egyenlegét számlájához, a rendelkezésre álló pénzeszközök megjelennek az Amazon fizetési egyenlegében.

Vannak 20 dolláros Amazon-ajándékkártyák?

Választhat a 15, 20, 25, 50, 75 és 100 dolláros előre beállított összegek közül, vagy megadhatja a kívánt dollárösszeget, akár 5 dolláros összeget is, ha az otthoni nyomtatás opciót választja. Ráadásul az Amazon aranyos módokat kínál a kártyák csomagolására, például egy ünnepi témájú dobozba. Ha szeretné, klasszikus Amazon ajándékkártyákat is vásárolhat az üzletben.

Vásárolhat Amazon ajándékkártyákat a Targetnél?

Nem, a Target nem ad el Amazon-ajándékkártyákat egyik helyen vagy a webhelyén sem . ... Van néhány üzlet, ahol Amazon ajándékutalványok lesznek készleten. Amazon ajándékkártyákat találhat a Walgreens, a Best Buy, a 7-Eleven, a Family Dollar, a Wegmans és a Winn-Dixie oldalakon.