Cél az okos megszemélyesítő?

Pontszám: 4,5/5 ( 51 szavazat )

Kiválaszthatod, hogy melyik nem szárazföldi állandó Clever Impersonator másolja le, ha van ilyen, amikor belép a csatatérre. Ez nem azt a nem szárazföldi állandót célozza meg. ... Ha a kiválasztott állandó egy token, a Clever Impersonator lemásolja annak a tokennek az eredeti tulajdonságait, ahogyan azt az effektus határozza meg, amely a jelzőt a csatatérre helyezte.

Kap számlálókat a Clever Impersonator?

Ha Clever Impersonator egy síkjáró kártya másolataként lép be a csatatérre, akkor a síkjáró kártya jobb alsó sarkába nyomtatott hűségszámlálóval megegyező számú hűségszámlálóval lép be a csatatérre. Nem másolja le az eredeti planeswalker hűségszámlálóinak számát.

A Clever Impersonator másolja a CMC-t?

A klón egy színtelen, 2/2-es lény, akinek nincs neve, típusai, képességei és manaköltsége. Még mindig arccal felfelé lesz. A vezérlője nem tud fizetni {2}{B}{B} összegnek, hogy felfelé fordítsa. A kérdés megválaszolva, köszönöm a segítséget.

A Clever Impersonator kiváltott képesség?

Vegye figyelembe azt is, hogy a kiváltott képességek olyan szavakat használnak, mint a „mikor”, „mikor” és „at”. A Clever Impersonator nem használja e szavak egyikét sem , így semmi sem "kiváltja" a lény másolatának készítését (a kiváltott képesség késést okozna a csatatérre való belépés és a másolatmá válás között).

Mi történik, ha a szikrakettőt másolja?

Ha egy síkjárót másol, a Spark Double belép a kártyára nyomtatott megfelelő számú hűségszámlálóval plusz egy. Ha lemásol egy lényt, a Spark Double belép egy +1/+1 számlálóval, plusz minden olyan számlálóval, amely az általa másolt képességekből és más objektumok egyéb képességeiből kerül rá.

*Hivatalos* Khans Of Tarkir Booster Box megnyitása

33 kapcsolódó kérdés található

A Spark képes duplán másolni a legendás lényeket?

2019-05-03: A Spark Double nem legendás, ha egy legendás állandót másol , és ez a kivétel másolható. ... Ha valami más lemásolja később a Spark Doublet, az sem lesz legendás. Ha két vagy több azonos nevű állandót irányítasz, de csak az egyik legendás, a „legendaszabály” nem érvényes.

Halhatatlanok a síkjárók?

További képességek A síkjárók ritkán haltak meg, kivéve más síkjáróktól. A Javítás után a síkjárók szikrája megváltozott: elvesztették sebezhetetlenségüket, halhatatlanságukat , alakváltoztatásukat és további mágikus erejük nagy részét.

Az okos megszemélyesítő le tudja másolni a varázslatot?

Nem másolja le azt a hatást , amely aurává teszi, ezért a szokásos Lényvarázs formában lép be, nem adományozva.

Van egy példányban CMC?

A manaköltség másolható érték. A másolatnak ugyanaz a CMC-je lesz, mint a másolt példánynak . Ez a GYIK választ ad az MTGS Rulings fórumon gyakran feltett kérdésekre. Nézd meg!

A Planeswalkers másolható?

Az egyszerű válasz: " Nem, a síkjárók mindig legendák, és a legenda szabálya érvényes ".

A törzs kétszer másolja a CMC-t?

Body Double képessége lemásolja a kiválasztott kártya manaköltségét. Igen .

A +1 számláló tagadja a számláló MTG-t?

Egyszerű válasz, igen . Ha valamin három +1 számláló van, és -1 számlálót kap, akkor egyszerűen lemegy két +1 számlálóra. Ugyanez vonatkozik egy -1 számlálóval rendelkező lényre, amely +1 számlálót kap. A +1/+1 és -1/-1 számlálók állapotalapú műveletként 1 az 1-hez alapon távolítják el egymást.

A számlálók kioltják egymást?

számlálok rajta. Lásd a 704 -es szabályt. Állapot alapú műveletként érvénytelenítik . Amikor a Clasp egy -1/-1 számlálót tesz a haverjaidra, mielőtt elsőbbséget szerezne, egy +1/+1 és egy -1/-1 számláló el lesz távolítva minden olyan lényedről, amelyik rendelkezik mindkettővel, és nincs -1/-1 számlálója a szaporodáshoz.

Eltávolítják az 1-es számlálókat?

Mindkét számláló állapotalapú műveletként törlődik (N=1). A teremtményed képes lesz blokkolni és támadni.

Le tudod másolni a legendás lényt?

Le tudsz másolni egy legendás lényt? ... Igen, lemásolhatsz egy legendás lényt . De az állandó példányok másolataira is vonatkozik a legendaszabály.

Másolja a műterméket?

Amikor a Copy Artifact belép a csatatérre a Stuffy Doll másolataként, kiválasztasz egy céljátékost. Mivel a Stuffy Doll másolataként kerül a csatatérre, minden „csatatérre lép” képesség/kioldó megtörténik. Az állandó irányítás felcserélése nem jelenti azt, hogy a csatatérre lép, mivel nem vált zónát.

Másolhatja magát a másolási varázslat?

Egy varázslat vagy képesség másolatát az a játékos irányítja, akinek az irányítása alatt az a verembe került. A varázslat másolata maga is varázslat , még akkor is, ha nem tartozik hozzá varázskártya. Egy képesség másolata maga is képesség. Példa: Egy játékos eldobja a Villát, és megcéloz egy smaragdbűbájt.

Ki a legerősebb Planswalker-tan?

Magic: The Gathering: A 10 legerősebb síkjáró, rangsorolva
  1. 1 Ashiok. A Planeswalkerek közül Ashiok a legérthetetlenebb és legerősebb.
  2. 2 Ugin, A szellemsárkány. ...
  3. 3 Nicol Bolas. ...
  4. 4 Liliana Vess. ...
  5. 5 Elspeth Tirel. ...
  6. 6 Chandra Nalaar. ...
  7. 7 Vraska. ...
  8. 8 A vándor. ...

Ki a legidősebb síkjáró?

Bolas messze a legrégebbi, és még csak közel sem. Azt hiszem, az Elder Dragon wars körülbelül -20 000 AR volt, tehát legalább 25 000 volt. Megvívta a történelem első síkjáró-csatáját is, megölve egy démoni Leviatánt.

Képes-e Sakashima, a szélhámos legendás másolatot készíteni?

Sakashima mindent lemásol, kivéve annak a lénynek a nevét, akit lemásol (megtartja a sajátját). Lehetővé teszi számára, hogy legendás lényeket másoljon. Megszerzi az aktivált képességet is.

Tudsz játszani két legendás lényt?

Ha egy játékos két vagy több azonos nevű legendás állandót irányít, az a játékos választ egyet közülük, a többit pedig tulajdonosaik temetőjébe helyezik. Ezt hívják „legendaszabálynak”. Egy adott legendás kártya csak egy példányát irányíthatja ugyanaz a játékos egyszerre.

A plusz egy és mínusz egy számláló törlődik?

Ha egy lényen +1/+1 és -1/-1 számlálók vannak, akkor a kétféle számláló azonnal „törölődik”, egy az egyért, amíg csak egyfajta számláló marad .

Mi az a proliferate MTG?

A Proliferate egy kulcsszóművelet, amelyet a Scars of Mirrodinban mutattak be . Amikor egy játékos elszaporodik, tetszőleges számú játékost és/vagy állandó játékost választ, amelyeken van számláló, majd minden olyan számlálót tesz fel, amelyek már ott vannak ezeken a játékosokon vagy állandókon.