A chaddy ma nyitva van?

Pontszám: 4,7/5 ( 37 szavazat )

MI A CHADSTONE KERESKEDÉSI ÓRÁJA? Minden nap 10-17 óráig tartunk nyitva a lényeges szolgáltatásokért.

Mennyi ideig van nyitva a chadstone?

Csütörtöktől szombatig késő este 21 óráig tartunk nyitva . Emelje fel éjszakáit, és vásároljon több mint 500 üzletben a divattól az élelmiszereken át a szórakozásig, mindezt egy fedél alatt a Chadstone – The Fashion Capital-ban. Az összes közelgő nyitvatartásért, beleértve az ünnepnapokat is, kattintson ide.

Chadstone nyitva van hétfőn?

A Chadstone szokásos nyitva tartása hétfőtől szerdáig 8.30 és 20 óra között van. A késő esti vásárlás csütörtöktől szombatig 8.30-tól 21 óráig tart. Vasárnap a központ 8.30 és 20 óra között tart nyitva.

Ma hány órakor zár a Chadstone?

MI A CHADSTONE KERESKEDÉSI ÓRÁJA? Minden nap 10-17 óráig tartunk nyitva a lényeges szolgáltatásokért. Kérjük, látogatása előtt ellenőrizze nyitvatartásunkat a legfrissebb nyitvatartásért.

Chadstone nyitva van húsvétkor?

Chadstone bevásárlóközpontok: Nagypénteken zárva, Nagyszombaton 9-21 óráig, Húsvétvasárnap 10-19 óráig, Húsvét hétfőn 10-18 óráig .

A valaha volt legnagyobb kereskedelem a Rocket League-ben!

18 kapcsolódó kérdés található

Coles nyitva van nagypénteken?

Minden Coles szupermarket zárva marad nagypénteken NSW -ben, az ACT-ben, Victoria-ban, Tasmaniában és Queenslandben.

Nyitva vannak a bevásárlóközpontok az Egyesült Királyságban?

A kormány megerősítette , hogy április 12-én újra kinyitnak az üzletek Angliában . Boris Johnson miniszterelnök április 5-én bejelentette, hogy az ország átlép a zárlatok enyhítésének második lépésére, és a zárlat feloldási terv második lépésében nem létfontosságú üzletek, fodrászatok és körömszalonok nyílnak meg.

Nyitva van a Woolworths nagypénteken?

Nagypéntek nemzeti munkaszüneti nap, ami azt jelenti, hogy korlátozott nyitvatartási idő van érvényben. A Coles szupermarketek bezárnak NSW, ACT, VIC, QLD és WA területén. Hasonlóképpen, a Woolworths üzletei NSW-ben csak 11:00 és 17:00 óra között kereskednek , a többi államban zárva tartanak.

Mi van nyitva Melbourne CBD-ben?

Mi van most nyitva Victoriában
 • Múzeumok Victoria. A Melbourne Múzeum, a Scienceworks, a Bevándorlási Múzeum és az IMAX újra megnyílt a nagyközönség előtt.
 • Victoria Állami Könyvtár. ...
 • Melbourne-i Akvárium. ...
 • Edzőtermek. ...
 • Turisztikai szálláshelyek, lakókocsiparkok és kempingek. ...
 • Mozik. ...
 • Étkezési lehetőség éttermekben, kávézókban és bárokban. ...
 • Melbourne-i állatkertek.

Kié a chadstone?

A Chadstone a Vicinity Centers és a Gandel Group társtulajdonosa .

A chadstone-ban van a legjobb és kevesebb?

Legjobb és kevesebb itt: Chadstone Shopng Cntr, 1341 Dandenong Rd, Chadstone, VIC 3148 | Whereis®

Chadstone külváros?

Chadstone egy külváros Melbourne-ben, Victoria államban, Ausztráliában . Helyi önkormányzati területe Monash városa. A nevezetességek közé tartozik a Waverley Basketball Centre, a Jordanville Community Center és a Matthew Flinders Hotel.

Coles zárva van nagypénteken?

Minden Coles üzlet zárva lesz nagypénteken . Húsvét szombaton, húsvétvasárnap és húsvét hétfőn minden üzlet a megszokott nyitvatartási időben tart nyitva.

Nyitva van a Bunnings nagypénteken?

Minden Bunnings raktár és kis formátumú üzlet nyitva lesz a kereskedelem számára . A csapattagok besorolása legfeljebb öt munkaszüneti napra (karácsony és nagypéntek kivételével) történhet, figyelembe véve a csapattag egyéni körülményeit (16.4. pont).

Nyitva van az Aldi 2021 húsvét hétfőn?

Húsvét hétfőn az Aldi 8-20 óráig tart nyitva , a szokásosnál két órával korábban zár.

Mi van nyitva húsvét vasárnap Melbourne-ben?

Mi van nyitva ezen a húsvéti hosszú hétvégén Melbourne-ben
 • Arbory ​​bár és étterem. CBD. Nagypéntek, 11.30-23.00. ...
 • Arbory ​​Afloat. CBD. Nagypéntek, 11.30-23.00. ...
 • Baba Pizza. Richmond. Nagypéntek, 12-22:30. ...
 • Bomba. CBD. Nagypéntek, 12-12 óráig. ...
 • Hawker Hall. Windsor. ...
 • INDU. CBD. ...
 • Johnny zöld szobája. Carlton. ...
 • King & Godfree Deli. Carlton.

Melyik külvárosban található a Chadstone bevásárlóközpont?

A Chadstone bevásárlóközpont (köznyelvi nevén Chaddy) egy szuperregionális bevásárlóközpont, amely Malvern East délkeleti külvárosában, Victoria államban, Melbourne városában, Ausztráliában található. A Chadstone bevásárlóközpont Ausztrália legnagyobb bevásárlóközpontja, és azt állítja, hogy a legnagyobb a déli féltekén.

Melyik nap van a késő esti vásárlás Melbourne-ben?

Hétfőtől péntekig az általános szabály az, hogy a legtöbb melbourne-i CBD és külvárosi üzlet 9:00 és 17:00 óra között tart nyitva, néhányuk pedig 10:00 és 18:00 vagy 19:00 óra között tart nyitva.

Hogyan jutok el a Chadstone bevásárlóközpontból a CBD-be?

KÖZÖSSÉGI KÖZLEKEDÉS Az Oakleigh állomás a leggyorsabb megoldás, a buszok hétköznap néhány percenként, hétvégén pedig legalább 10 percenként indulnak. A 903-as busz közvetlenül Chadstone-ba viszi. Alternatív megoldásként választhat a 742-es, 800-as, 802-es, 804-es vagy 862-es útvonalakon (Chadstone felé); vagy 900 (Caulfield felé).