A Carmax többet fizet, mint a kereskedők?

Pontszám: 4,7/5 ( 29 szavazat )

Amikor egy használt autót egy kereskedés ad el, az ára mindig a kiskereskedelmi értéken történik. Ha azonban eladja autóját egy olyan kereskedőnek, mint a Carmax vagy a Carvana, vagy lecseréli egy másik járműre, megkapja annak nagykereskedelmi értékét , amely mindig alacsonyabb.

Többet kínál a CarMax, mint a márkakereskedések?

A CarMax a használt autók legnagyobb eladója az Egyesült Államokban, és több mint 120 üzlettel rendelkezik országszerte. ... Nem mindig generál ajánlatot , de megadja azoknak a kereskedőknek a listáját, akik érdeklődhetnek az autó megvásárlása iránt, még akkor is, ha Ön nem tervez tőlük új járművet vásárolni.

Tudsz tárgyalni a CarMax értékesítésével?

CarMax ajánlat. Amikor az értékesítő bemutatja Önnek a CarMax ajánlatot, hasonlítsa össze azt a csere-értékkel, amelyet az árazási útmutatókban talált. ... Nincs szükség tárgyalásra ahhoz, hogy határozott árat kapjon autójaért , amely magasabb lehet, mint amit egy kereskedés kínálna.

Miért olyan magasak a CarMax árak?

Az áraik nem olyan alacsonyak, mint a többi kereskedőé. A Truth About Cars elemezte a hasonló járművek eladási árait az eBay-en és a CarMax-on, és megállapította, hogy áraik folyamatosan magasabbak, gyakran néhány ezer dollárral. Ennek az az oka , hogy több rezsijük van , amire a webhely rámutat.

Vannak a CarMax-nak rejtett díjai?

Vannak a CarMax-nak rejtett díjai? Noha a CarMax nem számít fel díjat a velük való vásárlásért vagy eladásért , a szállítási költséget fizetnie kell . Ha valamelyik fizikai helyükről vásárol, előfordulhat, hogy átutalási díjat kell fizetnie, hogy az autót a helyi CarMax-hoz szállítsák, valamint a márkakereskedési díjat a papírmunkáért.

A CarMax előnyei és hátrányai – ne hagyd magad elcsenni!

43 kapcsolódó kérdés található

A CarMax idővel csökkenti az árakat?

Röviden, a CarMax-nál semmiről sem lehet igazán kialkudni . A cég vonzereje az, hogy problémamentes autókereskedő. Tudja, hogy egy adott járműért mekkora árat fog fizetni, amikor belép az ajtón. Vagyis az adott jármű meghirdetett ára pontosan annyi, amennyit fizetni fog.

A CarMax csinál lowballt?

Készlet: Még ha értékesebb járművet hoz is be, ha a CarMax-nak jelenleg egy csomó ilyen típusú autója van, akkor kezdenek kevesebbet fizetni, hogy többet vásároljanak belőlük a kereskedelemben. Ezen túlmenően, ha alacsony a kereslet, vagy ha olyan járműről van szó, amely hajlamos egy ideig a telken ülni, akkor valószínűleg alacsony ajánlatot fog kapni .

Pontosak a CarMax ajánlatok?

ALKU ALKALMAZHATÓ AZ ÉRTÉKELÉSI AJÁNLAT, HA CSERÉLÉST HASZNÁLOM AZ AUTÓM? Az egyik legfontosabb különbség a CarMax-szal kapcsolatban, hogy az értékelési ajánlatunk ugyanaz, akár vásárol tőlünk autót, akár nem . Ez nem mindig van így egy kereskedésben.

A CarMax jóváhagy valakit?

Kaphatok jóváhagyást, ha rossz vagy sérült hitelem van? Sikeresen kínálunk opciókat sokféle hitelprofillal rendelkező ügyfeleink számára, mert együttműködünk az ország néhány vezető pénzintézetével, ami javítja a jóváhagyás esélyeit.

Mennyit keres a CarMax autónként?

Fényes foltok a bruttó profiton A CarMax nem tudta fenntartani hosszú, 2200 és 2400 dollár közötti bevételi sorozatát járművenként, de az autónkénti 1900 dolláros bevétel sikere az összeomló eladási mennyiségeket tekintve.

Mennyi ideig tart a CarMaxnak egy minőségellenőrzés?

A CarMax autók (átlagosan) 12 óra felújításon esnek át – két aprólékos átvizsgálás között – egy olyan autóért, amely nem néz ki vagy nem használt. „A” kiállítás az 1. helyen. „Minden általunk forgalmazott autót gondosan megvizsgálnak, és a lehető legjobb állapotra felújítanak – valójában átlagosan több mint 12 órát töltünk minden használt autóval.”

Az autó tisztítása növeli a kereskedelem értékét?

Győződjön meg arról, hogy autója a legjobban néz ki. A javítás rámutat arra, hogy egy tiszta és jól karbantartott autó valószínűleg a legmagasabb csereértéket éri el . „Tisztítsa meg a járművet kívül-belül” – mondja. „Az autó részletezése olyan, mintha egy otthont újraértékesítenének.”

Vásárol-e a CarMax 100 000 mérföld feletti autókat?

Például a CarMax, a használtautó-áruház 100 000 mérföldes autókat vásárol , de nem adja tovább a fogyasztóknak. Használt autók aukcióira küldi őket, ahol más kereskedők mélyen kedvezményes áron vásárolhatják meg őket.

Hogyan kaphatja meg a legjobb ajánlatot a CarMax-nál?

Egyszerűen elviszi autóját bármelyik Carmax telephelyre , ott felmérik, majd a helyszínen hét napos türelmi idővel ajánlatot adnak. A folyamat annyira egyszerű, hogy sok YouTube-felhasználó tett közzé videókat a nagy értékű autóiról, amelyeket a Carmaxon értékelnek, hogy meglássák, mit ad nekik a kereskedő.

A CarMax megegyezik a Carvanával?

Nem, a Carvana nem egyezik meg a versenytárs által kínált árral, sem a jármű megvásárlására vonatkozó ajánlattal. ... A CarMax és a Vroom sem passzol az árakhoz.

A CarMax felszámít díjat az autó megvásárlásáért?

A feldolgozási és állami díjakon kívül, amelyek nem vonatkoznak minden CarMax-telephelyre, a CarMax nem számít fel semmilyen egyéb díjat az autójának eladásáért .

Mi a CarMax munkavállalói kedvezmény?

A CarMax, a nemzeti márkakereskedési lánc 500 dollár kedvezményt ad alkalmazottaiknak és családjaiknak minden új vagy használt autóból . Az érdeklődő vásárlók bejelentkezhetnek a cég webhelyére, megtalálhatják, amit keresnek, és átvihetik a járművet egy közeli helyre.

Milyen futásteljesítmény mellett adjam el az autómat?

Jó ötlet a 60-70 000 mérföld előtti értékesítés, mivel gyakran ilyenkor jár le a garancia, és amikor drága javítások válnak szükségessé. Adjon el egy autót ez előtt a kilométer-jelző előtt, és magasabb árat kérhet.

Mekkora futásteljesítménynél jelentkeznek az autók problémái?

Általánosságban elmondható, hogy a járművek a 100 000 mérföld megtétele után kezdenek problémákat tapasztalni. Emellett a legtöbb esetben már nem érvényes a gyártói garancia, vagyis saját zsebből kell kifizetni a javítást, ha valami elromlik.

Mekkora futásteljesítménynél veszít értékéből egy autó?

Annak ellenére, hogy sok modern autó jóval a 100 000 mérföldes határon túl is bírja, csökken a cseréje. Mivel az értékcsökkenés állandó, a legjobb, ha eladja vagy eladja járművét, mielőtt eléri a 100 000 mérföld határt.

Mikor ne kereskedjen az autójával?

Mikor kell várnia a cserével A legjobb, ha nem kereskedik járművével , amikor nemrég vásárolta . Amint elhajt egy új járművet a telkről, az értékének körülbelül 10%-át veszít, az első éven belül pedig akár 20%-ot is.

Ki kell tisztítani az autómat, mielőtt a CarMax-hoz vinném?

Mennyire fontos, hogy tiszta vagy részletes autóval rendelkezzen, mielőtt a CarMax-hoz viszem? Nem kell sok pénzt költenie a professzionális részletezésre, mielőtt ellátogat hozzánk. Nem aggódunk annyira az apró hibák miatt, mint amilyen az Ön autójának gondozása az idők során.

Miért olyan alacsony a kereskedelem értéke?

Miért alacsonyabbak a csereértékek? Alapvetően az a különbség, hogy az eladás közepén volt egy kereskedő, akinek szintén pénzt kell keresnie . A közvetlen, személyes tranzakció több pénzt hozott volna az eladónak. ... Sok államban az autótulajdonosokat célzó helyi törvények alacsonyan tartják a csereárakat is.

Mennyi idő alatt fizet ki a CarMax?

Attól függően, hogy mekkora távolság van autója jelenlegi helye és az Önhöz legközelebbi CarMax üzlet között, ez egy és 28 nap közötti időt vesz igénybe.

Mit csinál a CarMax az általuk vásárolt autókkal?

A CarMax állítólag olyan autókat vásárol majd, amelyek sérültek, és még megmentési címmel rendelkező autókat is fognak vásárolni. A nagy károkat szenvedett autók vagy a mentési cím alapján a CarMax eladja az autót egy közelgő kereskedő aukción.