A brandless árul még élelmiszert?

Pontszám: 4,6/5 ( 14 szavazat )

A San Francisco-i Brandless tegnap bejelentette honlapján, hogy beszünteti tevékenységét . A Softbank által támogatott, 2017 júliusában indult online kiskereskedő prémium, saját márkás élelmiszereket, háztartási cikkeket és testápolási cikkeket kínált egyszerű, de jellegzetes csomagolásban, kezdetben egyetlen 3 dolláros áron.

Mikor hagyta abba Brandless az élelmiszerek árusítását?

2020 februárjában a Brandless bejelentette, hogy beszünteti tevékenységét, az éles versenyre és az üzleti modell életképtelenségére hivatkozva a közvetlen fogyasztói piacon. Az üzlet 70 alkalmazottat bocsátott el (az akkori működés körülbelül 90%-át), a fennmaradó alkalmazottak nyitott megrendeléseket kezeltek.

Mi történt Brandless-szel?

A Brandless – a cég, amely némileg pofátlan módon különféle márkajelzés nélküli wellness-, háztartási és testápolási termékeket árusított – újra elérhető. Az indítás februárban hirtelen leállt .

Miért szűnt meg Brandless?

A Brandless weboldalon a cég a zsúfolt e-kereskedelmi piacnak tulajdonítja bukását. ... A Protocol szerint a Brandless hirtelen bezárására azért került sor, mert a cég igazgatósága be akarta zárni a céget, miközben még volt elég pénz ahhoz, hogy az alkalmazottak végkielégítését biztosítsa .

A Brandlesst kivásárolták?

A 2020 februári működésének leállítása után a Brandless-t a Clarke Capital Partners és az Ikonifi megvásárolta, és a tervek szerint újraindul.

érdemes főiskolai hallgatóként márkamentestől vásárolni?

27 kapcsolódó kérdés található

Hogy ilyen olcsó a Brandless?

Hogy ennyire megfizethetőek a Brandless termékek? A Brandless ezt a beszállítóikkal való közvetlen kapcsolat kiépítésén és termékeinek online értékesítésén keresztül teszi. Így kiküszöbölhetik a felesleges felárakkal járó többletköltségeket.

A Brandless termékek az Egyesült Államokban készülnek?

Sharkey elmondta, hogy a Brandless legtöbb szépség- és élelmiszertermékét Amerikában gyártják , míg a helyhez kötött termékek Ázsiából származnak.

Miért nem árul már a Brandless élelmiszert?

A Brandless a honlapján közzétett nyilatkozatában az intenzív versenyre hivatkozott, amely hozzájárult a bezárásához. „Több mint két elképesztő év után, amikor az ügyfeleket országszerte jobbá tette az Ön számára, és jobb a bolygótermékek számára, a Brandless leállítja tevékenységét .

A Brandless természetes?

A Brandless biztosítja, hogy termékeik biztonságosak legyenek csecsemőknél, és kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak.

A közjavak ugyanaz, mint a Brandless?

Az online nagykereskedelmi koncepció hasonló a Brandless -hez, bár a Public Goods modelljét "márkamentesség-ellenesnek" nevezi, mivel nem zárják be magukat a rendkívül alacsony árfekvésbe, amely a Brandless fémjelévé vált. ... A Public Goods a minőségre, a fenntarthatóságra és az egyszerűségre összpontosít.

Mennyit fektetett be a SoftBank a Brandlessbe?

Bezár a Brandless Inc., a személyes ápolószereket és csomagolt árukat közvetlenül a fogyasztóknak kínáló cég. A Brandless leállítja a megrendeléseket, és mintegy 70 alkalmazottat bocsát meg, kevesebb mint két évvel azután, hogy a SoftBank Group Corp. Vision Fundja bejelentette, hogy 240 millió dollárt fektet be az indulásba.

Mi a Brandless jelentése?

: márka nélkül lenni .

A Brandless elérhető Kanadában?

A Brandless, amely az induláskor nem szállít Kanadába, több mint 115 márka nélküli termékből álló választékot kínál élelmiszerek, szépségápolás, testápolás és háztartási cikkek terén, mindezt mindössze 3 dollárért vagy kevesebbért.

A Brandlesshez tagság szükséges?

Az új Brandlesshez nem lesz szükség tagságra, de a vásárlók előfizethetnek bizonyos termékek havi szállítására, és 5-10% közötti kedvezményben részesülhetnek - mondta a Treft.

Ki a Yoobi tulajdonosa?

Ido Leffler izraeli születésű ausztrál vállalkozó, befektető és tanácsadó. Társalapítója a Yoobinak, a Yes To Inc.-nek, a Cheeky-nek, a Brandless-nek és a Beach House Group-nak. A Leffler által alapított és társalapító cégek mindegyike társadalmi küldetést foglal magában; Yoobi iskolaszereket adományoz gyerekeknek; Igen a Inc.-nek

A Brandless egy szó?

(marketing) Márka nélkül ; márka nélküli, általános.

Mennyi pénzt gyűjtött össze Brandless?

Digitálisan natív platformjának felgyorsítása érdekében a Brandless szerdán bejelentette, hogy 118 millió dollárnyi tőke- és hitelfinanszírozást gyűjtött a vállalat sajtóközleménye szerint. A fordulót a 2020-ban a Brandless-t felvásárló Clarke Capital Partners, valamint más vállalati és intézményi befektetők vezették.

Biztonságosak a márka nélküli termékek?

A márka nélküli termékek a legmagasabb biztonsági, minőségi és társadalmi etikai szabványok szerint készülnek, mint például a tanúsított globális élelmiszerbiztonság (GFSI) vagy a jó gyártási gyakorlat (GMP). Ha az ételeikről beszélünk, minden teljesen GMO-mentes, és több mint a fele bio minősítésű.

Valóban bio-e a közjavak?

A végső ítélet: A Public Goods valóban természetes, bio és fenntartható alapanyagokat kínál alacsony áron , megkönnyítve a vásárlást azok számára, akik nem tudják beszerezni ezeket a dolgokat a helyi élelmiszerboltban.

A víz közjó?

Általában véve a víz magánjószág és közjó is . Ha a vizet otthon, gyárban vagy farmon használják, az magánjószág. Ha a vizet in situ hagyják, akár hajózás, akár kikapcsolódás céljából, akár vízi élőhelyként, az közjószág.

Miért probléma a szabad lovaglás?

A szabad lovaglás a hagyományos szabadpiaci rendszer kudarcának számít. A probléma akkor jelentkezik , ha a közösség egyes tagjai nem fizetik be méltányos részesedésüket a megosztott erőforrások költségeiből . Hozzájárulásuk elmulasztása gazdaságilag megvalósíthatatlanná teszi az erőforrás előállítását.

Miért nem ingyenes a víz?

A víz azonban száraz környezetben gazdasági javakká válhat. ... Ezért a víz megfogyatkozik, és így többé nem tekinthető ingyenes árunak . Ezeket néha „közjónak” nevezik, mivel mindenki számára szabadon hozzáférhetők, de egy bizonyos ponton korlátozott a kínálat.

Miért nem közjó a víz?

Emberi jogként a vizet nem lehet ugyanúgy kezelni, mint a többi forgalomképes árut, mert a víz átadása azoknak, akik azt a legmagasabbra értékelik, erkölcsileg elfogadhatatlan lehet, ha ez azt jelenti, hogy egyesek már nem jutnak hozzá a túléléshez szükséges alapvető vízhez. .

Hol árusítják a közjavakat?

A Public Goods, egy kizárólag online fogyasztási csomagolt termékekkel foglalkozó cég, első lépést tesz a fizikai kiskereskedelemben. A startup kedden bejelentette, hogy egyes termékei, például a sampon és a gluténmentes sütik mostantól megvásárolhatók lesznek bizonyos CVS üzletekben .