A boholhoz szükség van tampontesztre?

Pontszám: 4,7/5 ( 57 szavazat )

TAGBILARAN CITY – Ötnapos karanténra és ismételt tampontesztre többé nincs szükség a Bohol szigeti tartományba utazóknak. A Yap feloldotta a tengeri és légi közlekedés felfüggesztését, amikor Bohol tavaly szeptemberben megnyitotta határait... 1.

Milyen követelményeknek kell megfelelni, ha Boholba utazik?

2021 BOHOL UTAZÁSI KÖVETELMÉNYEK
 • Negatív RT-PCR teszt az akkreditált DOH Labortól vagy a Vöröskereszt nyálvizsgálati eredménye. ...
 • S-Pass utazási koordinációs engedély (TCP). ...
 • Megerősített szállodafoglalás (DOT akkreditált szálloda). ...
 • Oda-vissza repülőjegy. ...
 • Utazási program. (...
 • FONTOS:
 • Egyéb Panglao, Bohol telefonszámok:

Bohol az MGCQ alatt van?

A változás a korlátozások frissítése, mivel a Baguio City és az Abra jelenleg a GCQ alatt, míg Bohol a módosított GCQ (MGCQ) alatt áll . A kormány enyhítette a korlátozásokat Ilocos Norte-ban, és leminősítette a GCQ-ra a jelenlegi módosított, fokozott közösségi karanténról.

Kell-e karanténba vonulnom, ha Boholba utazom?

Általános irányelvek. Minden érkező turistának QR-kódot adnak ki, amely kapcsolatkövető rendszerként szolgál majd Boholban. Érkezéskor az utazónak nem kell karanténba esnie, és nem kell megismételnie a vizsgálatot, kivéve, ha COVID-19 tüneteket mutat .

Hogyan szerezhetek QR-kódot Boholhoz?

A turistáknak előzetesen regisztrálniuk kell Bohol turisztikai regisztrációs portálján a tourist.bohol.gov.ph címen , hogy megkapják a QR-kódot és az elfogadó levelet. A szükséges információkat e-mailben küldjük el. Minden turistához egy személyes QR-kód kerül hozzárendelésre.

A BOHOL NYITVA! | Már nincs szükség tampontesztre

21 kapcsolódó kérdés található

Beengedik a turistákat Boholba?

1. Kik mehetnek Boholba? A Bohol nyitva áll a lakosok és a belföldi turisták előtt, amennyiben érvényes negatív RT-PCR-teszttel vagy a Fülöp-szigeteki Vöröskereszttől származó nyál-RT-PCR-teszttel rendelkeznek, amelyet legkorábban 72 órával az utazás időpontja előtt vettek, és teljesítik a szükséges követelményeket. a tartomány.

Mennyibe kerül a komp Cebu és Bohol között?

Hogyan jutok el Cebuból Boholba? Két lehetőséged van Cebuba eljutni Boholba. Választhat egy gyorshajós kompot, amely 2 órát vesz igénybe, és a viteldíj 500 PHP-tól kezdődik, vagy egy RoRo-t, amely 4 óra 30 percet vesz igénybe, és a viteldíj 275 PHP-tól kezdődik .

Hány napot lehet eltölteni Boholban?

Sok Fülöp-szigeteki úti célhoz hasonlóan Bohol is azon helyek közé tartozik, ahol hetekig el lehet tölteni, csak a tengerparton feküdni. De ha nincs hete, akkor négy teljes nap is elég legyen.

Miért híres Bohol?

Ez az ovális alakú sziget a Fülöp-szigetek tizedik legnagyobb szigete. Bohol a trópusi természeti szépségek menedékhelye. ... Bohol híres Csokoládédombjairól ; Tarsói, amelyek a világ legkisebb főemlősei; műemlékeit és régi kőtemplomait.

Miért érdemes ellátogatnunk Boholba?

Bohol Panglao szigete az ország legnépszerűbb tengerparti célpontjává vált gyönyörű fehér homokos strandjaival, lenyűgöző korallzátonyaival és világszínvonalú búvárhelyeivel a strandok szerelmeseinek. Egy kormánytisztviselő szerint tiszta vize is „jobb, mint Boracay”.

Karantén van Boholban?

Legutóbbi végrehajtási rendeletében Bohol kormányzó... Arthur Yap azt mondta, hogy az utazóknak továbbra is negatív tampont vizsgálati eredményt kell mutatniuk, amelyet 72 órával a kiindulási helyükről indulás előtt vettek, és egyeztetniük kell úti céljuk helyi önkormányzataival.

Mi Bohol története?

A Bohol a Bo-ho vagy Bo-ol szóból származik. A sziget volt az első nemzetközi béke- és egységszerződés székhelye Datu Sikatuna bennszülött király és Miguel López de Legazpi spanyol hódító között 1565. március 16-án egy vérszerződéses szövetség révén, amelyet ma sok filippínó Sandugo néven ismer.

Hány város van Boholban?

Csak egy város van és 47 város ; 31 a part mentén található, beleértve Tagbilaran várost és 17 a szárazföld belsejében. 1113 barangay és 75 sziget és szigetecske található. A legnagyobb sziget Panglao, amely Dauis és Panglao városát foglalja magában, és délnyugaton Tagbilaran városával néz szembe.

Mik az LSI követelményei?

Helyi átállású egyéni (LSI)
 • Orvosi igazolás a DOH által akkreditált kórháztól vagy a városi vagy önkormányzati egészségügyi hivataltól.
 • Barangay-tanúsítvány, amely igazolja, hogy az utazónak nincsenek COVID-19 tünetei az utazás dátuma előtt 14 napig.

Mi a boholi kultúra?

Kultúra A Boholano kultúra sokban hasonlít a Fülöp-szigetek kultúrájához. Alapja a szigeten élő ausztronéz vagy maláj-polinéz lakosság többsége. A bennszülött melanéz népek, például az eskaya törzs, valamint a gyarmatosító spanyolok és a Mexikóval folytatott kereskedelem hatásai vannak.

Hogyan utazik Bohol környékén?

A leggyorsabb és legegyszerűbb módja a repülővel való utazás. A Cebu Pacific Air, a Philippine Airlines (PAL) és az AirAsia Zest több járatot üzemeltet Manilából Tagbilaran Citybe, Bohol fővárosába. Az utazási idő körülbelül 1 óra 15 perc . Választhat hajóval is.

Miről ismert Bohol?

A híres Chocolate Hills otthona, Bohol a Fülöp-szigetek központi Visayas régiójának egyik leglátogatottabb úti célja. A sziget tartomány lélegzetelállító helyeket kínál a történelem szerelmeseinek, a strandok szerelmeseinek és az adrenalin-mániásoknak.

Melyek a híres ételek Boholban?

A legjobb Boholano finomságok: Bohol édes ajándéktárgyak és pasalubongok
 • Bohol ikonikus Chocolate Hills-éhez hasonló mogyorócsókok. ...
 • Egy tányér Bohol finom broas vagy ladyfingers. ...
 • Frissen készített Kalamay (más néven Calamay) fél kókuszdióhéjban tárolva. ...
 • Bohol aláírása ube polvoron süti.

Milyen nyelven beszélnek Boholban?

A "boholano" a "cebuano" nyelv dialektusa, amelyet széles körben beszélnek Boholban és Leyte egyes részein. A Fülöp-szigetek déli részén is beszélik.

Érdemes meglátogatni Boholt?

Bohol csak egy a sok hely közül, amelyeket érdemes meglátogatni a Fülöp-szigeteken. Míg a híres Chocolate Hills otthona miatt világszerte felfigyelt rá, a strand szerelmeseit kezdi vonzani az olyan vízi kalandok iránt, mint a sznorkelezés, a búvárkodás és a delfinnézés .

A Chocolate Hills a világ csodája?

Az olykor „a világ nyolc csodájaként” emlegetett Csokoládédombokat az Országos Földtani Tudományok Bizottsága 1988. június 18-án az ország 3. Nemzeti Földtani Emlékművévé nyilvánította különleges tulajdonságainak, tudományos jelentőségének, egyediségének és magas festői érték; és...

Mit kell tenni egy jó éjszakához Boholban?

A nyüzsgő éjszakai élet hangulatán kívül az Alona Beach az egyik legjobb strand Bohol egész területén... Éjszakai élet Alona Beachen és környékén, Panglao: A sziget legjobb bárjai és társalgói
 1. Aluna Beach Lounge. ...
 2. Namaka Beach bár. ...
 3. Lune (BE Grand Resort) ...
 4. AliaHailey Reggae bár. ...
 5. Pinarella-öböl. ...
 6. A Gun Bar.

Mennyi ideig tart a komp Cebu és Bohol között?

A gyors Cebu-Bohol komp utazási ideje mindössze 1,5-2 óra , attól függően, hogy hová utazik Boholon. Kényelmes és a legjobb választás. A turisták ritkán választanak más lehetőséget.