Biffnek van Huntington-kórja?

Pontszám: 5/5 ( 9 szavazat )

Nem sokkal azután, hogy Biff apja, Ron Hudson Huntington-kórban meghalt, Linda elmondja Biffnek, hogy terhes lehet, és a férfi elismeri, hogy apja betegsége örökletes lehet. A Huntington-kórra vonatkozó Biff-teszt negatív eredményt ad .

Mi történik Biffel Emmerdale-ben?

Biff döbbenten hagyta el a falut megbízható motorján, és csak Seth temetésére tért vissza 2005-ben . Megajándékozta Betty Keeper's Cottage-t, amelyet korábban tőle és Seth-től vásárolt. Betty később eladta Victoria Sugdennek (Isabel Hodgins), aki jelenleg ott él fiával, Harryvel.

Mi történt a Glover családdal Emmerdale-ben?

Roy mindkét idősebb testvére meghal, Dave egy tűzben a Home Farmon, Linda pedig egy autóbalesetben , így ő az utolsó túlélő Glover gyermek. Roy és Kelly újra összejönnek, és végül összeházasodnak.

Biff és Linda még együtt vannak?

Tonicha Jeronimo (1977. november 4-én született Jersey-ben) Linda Fowlert alakította Emmerdale-ben 1994 és 1997 között. A My Wonderful Bride és a Where the Heart Is című filmekben is feltűnt. Tonicha 2000 óta házas Stuart Wade-del, aki Linda férjét, Biff Fowlert alakította, és két gyermekük van.

Hogyan hagyták el Emmerdale-t Biff és Linda?

Biff először 1994 márciusában jelent meg Emmerdale-ben, mint Luke McAllister motoros és iskolai barátja. ... Linda 1997-ben autóbalesetben halt meg, így Biff tönkrement, és a következő évben Biff viszonyba kezdett Lady Tara Oakwell-lel, de végül kidobta őt.

Huntington-kórral élni

31 kapcsolódó kérdés található

Lindának és Biffnek gyereke született?

Teljesen felépül, de elveszíti a babát . Linda szerelmet talál Biff Fowlerrel, és ugyanazon a napon házasodnak össze, amikor bátyja, Dave Glover meghal egy tűzben, miközben James Tate-et próbálják megmenteni. Linda megdöbben, amikor egy újszülött kislányt talál egy dobozban az állatorvosi rendelőn kívül.

Kathy hozzámegy Grahamhez?

Chris Tate vette át fia, Joe felügyeleti jogát Rachel halálakor. Graham randevúzni kezdett Kathy Gloverrel. Eljegyezte Biff Fowlert, és ez rivalizálást okozott Clark és Biff között, de az ő és Kathy esküvőjének napján úgy döntöttek, hogy nem házasodnak össze , majd Biff még aznap elhagyta a falut.

Kathy hozzámegy Biffhez?

Biffnek és Kathynek 1999 augusztusában össze kellett házasodnia, de Biff úgy döntött, hogy nem megy bele, és érzelmes búcsút vett barátjától, Marlontól, és ellovagolt a faluból, hogy újrakezdje.

Mi történt Emma Cairns babával Emmerdale-ben?

Geri Cairns Emma Cairns lánya, aki akkor született, amikor Emma még csak 13 éves volt. Miután Emma megszülte Gerit, az állatorvosi rendelő küszöbén hagyta . Emmáról kiderül, hogy a baba édesanyja, amikor a vérveszteség miatt elájul, és kórházba kerül.

Ki vásárolta meg a Home Farmot Lady Tarától?

Tara volt az Oakwell Hall első lakója, amelyet azóta Rosemary Sinclair (Linda Thorson) lakott. A Home Farmot is megvásárolta Zoe Tate-től (Leah Bracknell), amikor Zoe pénzügyi nehézségekkel küzdött. Ez feldühítette Zoét és Zoe testvérét, Chris Tate-et (Peter Amory).

Kelly és Roy összeházasodnak?

Roy és Kelly 1999. május 27-én házasodtak össze . De Kelly látta Scottot Roy háta mögött, és ő leleplezte a viszonyukat, amikor nem volt hajlandó elhagyni Royt, de mindent megtagadott Roynak, és a férfi hitt neki. Miután összeházasodtak, Roy és Kelly anyagi nehézségekkel küzdött, és takarítói munkákat vállaltak.

Mi történt Kelly-vel és Roy-jal Emmerdale-ben?

1999-ben Kellynek feleségül kellett volna mennie Roy-hoz, de Scott azt mondta, hogy lefeküdt vele. Tricia Fisher szerint nem tudták volna megtenni, mivel Scott impotens volt, mióta Vic tavaly decemberben meghalt. Kelly egy sötét helyre került és öngyilkosságot kísérelt meg 2000 januárjában . Kelly és Roy házassága kőbe dőlt, és 2000-ben végleg elváltak.

Biff visszatér Emmerdale-be?

Biff az oltárhoz lökte, és Kathy zavarba jött. Marlon Dingle (Mark Charnock) azon töpreng, hogy látja-e még jó barátját, és Biff motorjával elindult a naplementébe. Hat évvel később Biff rövid időre visszatér Emmerdale -be, Seth halála után.

Butch feleségül veszi Emilyt Emmerdale-ben?

De boldogságuk nem tartott sokáig. Butch egy buszbalesetbe keveredett a faluban, és súlyosan megsérült. Tudta, hogy meg fog halni, Butch megkért, és Emilyvel összekötötték a könnyfakasztó halálos ágyas esküvőt.

Kitől esett teherbe Emma Cairns?

Emma akkor még csak 13 éves volt, és várandós volt Greg Fox gyermekével . 1997. március 31-én a 13 éves Emma Cairns megszülte Geri Cairnst. Geri nevét Geri Halliwell énekesnőről kapta, aki az akkoriban igazán híres Spice Girls zenekar tagja volt.

Cairns Emmerdale lesz 1997?

Will Cairns 1997 és 1999 között volt az Emmerdale karaktere. Tony Cairns és Becky Cairns fia, valamint Charlie Cairns és Emma Cairns testvére volt. Először a 2172. epizódban (1997. február 27.) és utoljára a 2477. részben (1999. január 27.) tűnt fel.

Ki volt Emma Cairns babának az apja?

Egy hónappal később megszülte lányát, Gerit. Apja, Tony azt akarta, hogy örökbe fogadják Gerit, amihez Emma is elment. Döntését azonban megfordította, amikor közel került kislányához. Később kiderült, hogy az apa Greg Cox , Charlie nővére ex-barátja.

Mi történt a színésznővel, aki Kathyt alakította az Emmerdale-ben?

Három hónappal a drámaiskola befejezése után meghallgatásra jelentkezett Kathy Bates szerepére a népszerű Emmerdale szappanoperában (akkor még Emmerdale Farm néven ismerték), és megkapta a szerepet. ... Az ITV programjavításának részeként kivonták a szappanból. Burrows három epizód erejéig visszatért Seth Armstrong temetésére 2005-ben.

Kathy és Graham összejönnek?

Rachel halála után Graham barátjához, Kathy Gloverhez költözött. ... Biff eltávozásával Graham kapcsolatot kezdhetett Kathyvel és később azt tervezték , hogy összeházasodnak . Amikor Eric megvádolta Grahamet Rachel meggyilkolásával, Kathyvel együtt elhagyta a falut, és elvitte egy romantikus hétvégére.

Grahamet elkapták Rachel meggyilkolása miatt?

Rachel megpróbált menekülni, de Graham megpróbálta ráerőltetni magát, és félelmében elmenekült, mígnem Graham csapdába ejtette egy sziklatetőn . Rövid beszélgetés után Rachel rájött, hogy Graham meggyilkolta a feleségét, és úgy tűnt, mintha öngyilkos lett volna. Graham ezután lelökte Rachelt a szikláról, és megölte.

Kathy kijön Grahammel?

Nem sokkal Rachel megölése után Graham kapcsolatba került Kathy Gloverrel (Malandra Burrows). Amikor a pár elindult egy romantikus hétvégére, Kathy elkezdett mindent összerakni. A pár ekkor vitába keveredett, és autójuk letért az útról egy szikla szélére.

Ki hagyott babát az állatorvosokon kívül Emmerdale-ben?

1995-ben Linda megtudta, hogy terhes, miután lefeküdt Dannyvel, és az állatorvostól kapott drogok segítségével magától elvetélt. Ezzel a kritikusok listájára került a kórházban. Teljesen felépült, de elvesztette a babát. Linda megdöbbent, amikor egy újszülött kislányt talált egy dobozban Zoe Tate állatorvosi rendelője előtt.

Kihez ment feleségül Biff?

Biff Tannen: Csak egy dolgot szeretnék mondani! Isten áldja Amerikát. Biff Tannen Múzeum Narrátor: Ismerkedjen meg azokkal a nőkkel, akik osztoztak szenvedélyében, miközben az igaz szerelmet kereste. És éld át újra Biff legboldogabb pillanatát, amikor 1973-ban megvalósította élethosszig tartó romantikus álmát, amikor feleségül vette középiskolás kedvesét, Lorraine Baines McFly -t.

Mi történt Ned és Jan Gloverrel Emmerdale-ben?

Jan 1998-ban hagyta el a falut, miután ő és Ned elváltak , Ned pedig egy évvel később. ... Roy Emmerdale-ben maradt, Ned pedig visszatért az esküvőjére Kelly Windsorba. Ned 2000 júliusában ismét visszatért fia, Roy távozó történetére. Ned visszatér a faluba, hogy megünnepelje 53. születésnapját.