A utólagos rendelés azt jelenti, hogy nincs raktáron?

Pontszám: 4,6/5 ( 19 szavazat )

Hátrarendelés vs.
Nincs raktáron azt jelenti, hogy egy terméknek jelenleg nincs készlete, és nincs dátuma az utánpótlásra , míg a „hátrarendelt” azt jelenti, hogy a termékeknek meghatározott dátuma van a beérkezésre.

Mennyi ideig tartanak utólagos rendelésben a termékek?

Általában mennyi ideig tart a utólagos rendelés? Bár ez a cégtől és a terméktől függ, a utólagos megrendelések általában körülbelül 14 napot vesznek igénybe. A vásárló fizet a tételért, majd a cég vagy a szállító felelős azért, hogy naprakészen tartsa a szállítási határidőt.

Mi az a készlet-hátrarendelés?

A hátralékos rendelések a vállalat ügyfelei által megrendelt, de még nem kapott készlet mennyiségét jelentik, mivel jelenleg nincs raktáron. ... A függőben lévő cikkek száma és az, hogy mennyi időbe telik ezeknek a vevői rendeléseknek a teljesítése, betekintést nyújthat abba, hogy a vállalat milyen jól kezeli a készleteit.

Utólag rendelhető, és azonnal kiszállítjuk, amint újra raktáron van?

Az ügyfelek utólag megrendelt termékeket vásárolhatnak egy webhelyen, de azokat nem szállítják ki, amíg újra raktáron vannak . Az utólag rendelt termékeket a gyártó megtervezte és megrendelte, de még nem gyártották őket, vagyis az Ön rendelése lesz a következő a listán, amikor újra raktáron lesznek.

Mi okozza a hátrarendelést?

Utólagos rendelés generálódik , ha a rendelés nem teljesíthető a vásárlás időpontjában, mert a cikk nincs az eladó aktuális készletében . Az elem azonban még gyártás alatt áll, vagy beszerezhető a forgalmazótól.

Mi az a utólagos rendelés és hogyan kezeljük őket?

19 kapcsolódó kérdés található

Mi a különbség a backorder és a out of stock között?

A készlethiány vs. utólagos rendelés azt jelenti, hogy egy terméknek jelenleg nincs készlete, és nincs dátuma az utánpótlásra , míg a „hátrarendelt” azt jelenti, hogy a termékek beérkezésének meghatározott dátuma van.

Hogyan kezeli a utólagos megrendelést?

7 tipp az online kiskereskedőknek a függőrendelések kezelésére
 1. Ne dolgozza fel a fizetést, amíg a megrendelés nincs kitöltve. ...
 2. Nagyobb rendelés részleges kiszállítását ajánlom. ...
 3. Azonnal frissítse webhelyét. ...
 4. Fontolja meg a vigasztaló ajánlatot. ...
 5. Ösztönözze a nyílt beszélgetést. ...
 6. Értékelje leltári rendszerét. ...
 7. Értékelje a utólagos rendelés időkeretét.

Mi történik, ha az ügyfél megrendel egy terméket, és az nincs raktáron?

Ha a termék nincs raktáron, akkor a vásárló felkéri Önt, hogy lépjen kapcsolatba Önnel, a kereskedővel . Nem tudják fizetni ezt a rendelést vagy módosítani.

Hogyan lehet megmondani, hogy egy vásárlói cikk nincs raktáron?

Bevált módszerek a kifogyott e-mailes értesítések küldésére
 1. Értesítse az ügyfeleket a lehető leghamarabb. ...
 2. Elnézést az ártatlanságért (mert az)...
 3. Adjon okot anélkül, hogy kifogásnak hangzana. ...
 4. Alternatív vagy hasonló termékek ajánlata. ...
 5. Tájékoztassa a fogyasztót a pontos visszatérítési folyamatról.

Le lehet mondani egy utólagos rendelést?

A utólag rendelt termékekért a rendelés leadásakor díjat számítunk fel. Ha lemond egy utólagos rendelést, a visszatérítést visszakapja az eredeti fizetési módra .

Mit jelent a készlethiány?

A készlethiány vagy az elfogyott (OOS) esemény olyan esemény, amely a készlet kimerülését okozza . Míg a készlethiány a teljes ellátási láncban előfordulhat, a legszembetűnőbb a kiskereskedelmi készlethiány a gyorsan fejlődő fogyasztási cikkek iparágában (pl. édességek, pelenkák, gyümölcsök).

Mi a különbség a várólista és a hátralékos rendelés között?

@mitzywhite A nagy különbség az, hogy amikor felveszi a nevét egy tétel várólistájára, akkor valaki mástól elutasítja/visszaküldi . Lehet, hogy soha nem volt használva, de nem frissen került le a polcról az eladótól. ... A utólagos rendelés azt jelenti, hogy a szállító által számunkra megadott készletek teljes száma hibás volt.

Mi az a utólagos rendelési költség?

A függőrendelési költségek magukban foglalják azokat a költségeket, amelyek a vállalkozásnál felmerülnek, amikor nem tudja azonnal teljesíteni a megrendelést, és megígéri az ügyfélnek, hogy azt egy későbbi szállítási dátummal teljesítik . A függőrendelési költségek lehetnek közvetlenek, közvetettek vagy félreérthetően becsültek. Mint ilyen, a függőrendelési költségek általában súrlódási költségelemzést tartalmaznak.

Mennyi ideig tart a Best Buy utórendelés?

 • Az enyémet visszarendelték, de egy hét-10 nap múlva még mindig megjelent. ...
 • Valójában korábban kaptam meg, mint mondtam, úgy tűnik, mindenki elfogyott. ...
 • Hamarosan megkapja, a rendelésemet 6 nappal a rendelés leadása után szállítjuk. ...
 • Körülbelül 10 napon belül megkaptam az enyémet a megrendelés után, ami utólagos rendelés volt. ...
 • Eltarthat egy-két hétig.

Mi az a backorder cél?

A „visszakapott” azt jelenti , hogy rendelése késik, mert egy tétel átmenetileg elfogyott . A terméket azonnal kiszállítjuk, amint raktáron van.

Mit jelent a Walmart utánrendelés?

" A utólagos rendelések olyan termékekre vagy tételekre leadott rendelések , amelyek jelenleg nem állnak rendelkezésre az üzletben . A Walmart gyakran megvárja, hogy megérkezzen a megrendelt termék új készlete, majd elküldi a terméket, amikor a készlet megérkezik, ahelyett, hogy törölné a rendelést.

Hogyan oldja meg az elfogyott problémákat?

A készlethiány elhárítása (a készlet csökkentése mellett)
 1. Pontos előrejelzéssel akadályozza meg a készletek kifogyását.
 2. Azonosítsa és javítsa ki a törött választékot.
 3. Optimalizálja a kiegyensúlyozatlan elosztást.
 4. Automatizálja az utánpótlást mesterséges intelligencia segítségével.
 5. Optimalizálja biztonsági készletét.
 6. Legyen proaktív az üzletek közötti átutalásokkal kapcsolatban.
 7. Használja az árképzést a kereslet kialakításához.

Hogy mondod udvariasan, hogy elfogyott?

Tudom, hogy csalódni fog, de ez a termék jelenleg elfogyott. Ha tetszik, ajánlhatok egy hasonló terméket, amivel rendelkezünk, vagy vedd át az adataidat , és jelezd, amikor megérkezik.

Hogyan javíthatja a vásárlói élményt, ha egy termék elfogyott?

Termék listák/Keresési eredmények
 1. Csak az elérhető termékek szűrői jelennek meg. ...
 2. Világos üzenetek megjelenítése minden nem elérhető terméknél. ...
 3. Adjon meg alternatív lehetőségeket. ...
 4. Mutasson egy lehetőséget az előrendeléshez. ...
 5. Mutasson alacsony készletről szóló üzenetet még azelőtt, hogy kifogyna.

Mi történik, ha az ügyfél megrendel egy terméket, és az nincs raktáron jumia?

Mi az az OOS? Az OOS (Out Of Stock) az a helyzet, amikor nincs raktárkészlete az ügyfél által már leadott rendelés teljesítéséhez . Miután az ügyfél megrendeli valamelyik termékét a Jumián, 48 órája van arra, hogy leadja a csomagot a kijelölt központba, és frissítse a tétel állapotát az Eladói Központban.

Amikor egy akciós termék elfogyott?

Mit kell tenni. Ha egy termék nincs raktáron, ellenőrizze, hogy a kereskedő kijelölt-e már helyettesítő terméket . Keressen jeleket, vagy forduljon az ügyfélszolgálathoz. Ha nem, keressen saját maga egyenértékű terméket az üzletben, és javasolja, hogy az üzlet engedje meg ezt helyettesíteni, ahogy én tettem.

Hogyan akadályozhatom meg, hogy készleteket adjak el a Shopify-on?

A termék létrehozásakor a készlet alatt győződjön meg arról, hogy a „Készlet nyomon követése” be van jelölve . Ez általában alapértelmezés szerint be van jelölve. A jelölőnégyzet alatt egy másik lehetőség látható a „Folytassa az értékesítést, ha elfogyott”. Ha ezt bejelöli, a termék túlértékesíthető lesz, ha elfogy.

Rosszak a utólagos rendelések?

Ha kevés van, a függőrendelések pozitív jelei annak, hogy vállalkozása jól megy. Ha gyakoriak az utólagos rendelések, ez annak a jele, hogy rossz a készletkezelési folyamata , vagy túlságosan szűkszavúak a kezelési gyakorlatok.

Mi az a backorder helyreállítás?

A hátralék-visszaállítási koordinátor pozíció az SML NA-n belüli Supply Planning & Dealer Inventory Management (SP/DIM) szervezet része. ... Ennek a pozíciónak az a célja, hogy felgyorsítsa az összes nem elérhető raktározási és raktározási alkatrészt a kereskedői hálózatba bizonyos üzleti területeken .

Mit jelent, ha egy vény utólagos rendelésre kerül?

Ha egy gyógyszer utólagos rendelésre kerül, hónapokba telhet, amíg teljesen helyreáll . Ez a betegeket ragadós helyzetbe hozza. Leggyakrabban a gyógyszertár vagy a beteg felveszi a kapcsolatot a felíró orvossal, hogy a beteget hasonló gyógyszerre váltsák.