Az Asurion fedezi az elveszett telefonokat?

Pontszám: 4,3/5 ( 53 szavazat )

Sok más tervtől eltérően mi állunk rendelkezésére, ha eszköze eltűnne . Másnap új telefont tudunk szerezni.

Az Asurion fedezi az elveszett vagy ellopott telefonokat?

Az Asurion által kínálthoz hasonló telefonvédelmi tervvel nyugodt lehet, ha tudja, hogy telefonja védett lesz . Nem számít, milyen veszély fenyegeti, legyen szó tolvajról, repedt képernyőről vagy folyadékkárosító hatásról, gyorsan újra üzembe helyezheti, és akár 24 órán belül megkapja a cseretelefont.

Az asurion deaktiválja az elveszett telefonokat?

Letilthatják a telefon szolgáltatását , és jellemzően magát a telefont is használhatatlannak jelölhetik még új SIM-kártya vagy új szolgáltató esetén is. Ez nem csak Önt segít megvédeni, hanem valakit, aki tudtán kívül vásárol egy használt telefont, amelyet elloptak.

Az elveszett telefont fedezi a biztosítás?

A mobiltelefon-biztosítás arra is kiterjed, ha telefonja elveszik, ellopják vagy megsérül – akár folyadékkár esetén is. Rád nézve július 4. a legveszélyesebb hónap a telefonja számára. Tudja meg, hogy megéri-e a telefonos biztosítási csomag hozzáadása.

Mit mondjak a biztosítási igényemnek, ha elvesztettem a telefonom?

Mit kell mondani a telefonbiztosítás igénylésekor
  1. Bűnreferencia vagy elveszett tulajdon szám.
  2. Vásárlási bizonylat.
  3. IMEI szám.
  4. A telefon megsérülésének vagy elvesztésének részletei.

Az Asurion fedezi az elveszett telefont?

25 kapcsolódó kérdés található

Mi történik, ha bejelenti a telefon elvesztését?

Azonnal jelentse szolgáltatójának a lopást vagy elvesztést . Ön felelős minden olyan költségért, amely az ellopott vagy elveszett eszköz bejelentése előtt felmerült. Előfordulhat, hogy szolgáltatója használhatja az Ön IMEI-, MEID- vagy ESN-számát az eszköz letiltására és az általa hordozott információkhoz való hozzáférés blokkolására.

Újak az Asurion cseretelefonjai?

Miután jóváhagyták a biztosítási igényt, tájékoztatni fogja Önt, ha az Asurion az eszköz megjavítását vagy cseréjét választja – és Önnek nem lesz beleszólása. Ha ez utóbbi, akkor egyik napról a másikra kiszállítják. Telefontöltő, akkumulátor és SIM kártya is jár hozzá. Lehet új , vagy felújított.

Mi történik, ha nem küldi vissza a telefont Asurionnak?

Tier 2 és Tier 3 telefonok (csúcskategóriás Android telefonok és minden iPhone) esetén, ha megvan az eszköz, vagy ha az eszköz megtalálható, vissza kell küldenie az eszközt az Asurionnak, különben a nem kiskereskedelmi árat kell fizetnie. -visszaadott készülék.

Illegális az elveszett telefon megtartása?

Az általános törvények értelmében előfordulhat, hogy megtarthatja a telefont, ha elveszett, de nem, ha elveszett tulajdon. ... Az általános jog lehetővé teszi, hogy megtartsa az elveszett vagyontárgyakat, amíg a tulajdonos vissza nem tér, hogy igényt tartson rá. Ha az ingatlant ellopják, akkor annak az ingatlannak a tulajdonosa marad, ahol megtalálták.

Jobb bejelenteni a telefon ellopását vagy elvesztését?

Ne felejtse el jelenteni az ellopott telefont a rendőrségnek és a hálózat üzemeltetőjének is, de ne reménykedjen túlságosan a telefon tényleges visszaszerzésében. Legalább visszakaphatja a biztosítási pénzét, és megbizonyosodhat arról, hogy a tolvajok kezében van egy nem működő telefon.

Hány Asurion követelést igényel évente?

A hónapról hónapra szóló telefonbiztosítás alacsony díjakkal, magas önrészekkel és a kárigények limitjével jár (az Asurion segítségével évente két kárigényt nyújthat be, kárigényenként 1500 dollár felső határral).

Mennyi ideig tart az Asurion követelések benyújtása?

A teljes folyamat általában kevesebb, mint 10 percet vesz igénybe, és Ügyfélszolgálati csapatunk éjjel-nappal rendelkezésre áll, hogy a folyamat a lehető legegyszerűbb legyen. Miután benyújtotta az eszközigénylést, e-mailt kell kapnia a csereeszköz szállítási és nyomon követési adataival.

Börtönbe kerülhet valaki telefonlopásért?

Megteheti, ha lopással vádolják. A lopás elsőfokú vétség, és akár 180 napig, illetve legfeljebb 1000 dolláros pénzbírsággal sújtható . Nem mindenki kerül börtönbe, akit lopásért elítéltek, de megtörténhet.

Eladhatok egy telefont, amit találtam?

Nem, még ha talált is egy telefont, és megpróbálta megtalálni a jogos tulajdonosát, ne próbálja eladni az uSell.com oldalon . A legtöbbször a telefon tulajdonosa már bejelentette, hogy elveszett vagy ellopták, így a vásárlók nem tudják továbbadni.

Mit csinálnak a tolvajok az ellopott telefonokkal?

Egyes tolvajok felhasználják a telefonon talált információkat (például fényképeket, szöveges üzeneteket vagy e-maileket), majd arra használják fel, hogy váltságdíjat kérjenek az eredeti tulajdonostól. A legjobb, ha távolról törli a telefonját, amint megtudja, hogy ellopták – ez olyan alkalmazásokkal érhető el, mint a Find My Device (ingyenes – Android és iOS).

Mennyit kér az Asurion, ha nem küldi vissza a telefont?

Ha a sérült fedezett vagyontárgyat a csereberendezés kézhezvételétől számított 15 napon belül nem küldik vissza a hivatalos szervizközpontba , legfeljebb háromszáz dollár (300,00 USD) visszatérítési díjat számíthatunk fel a kiegészítő biztosítottnak.

Visszakaphatom a pénzemet az Asuriontól?

A csomag visszatérítésének/lemondásának legegyszerűbb módja, ha rákattint a csomagunk megvásárlásához tartozó "visszaküldés" gombra, e-mailt küld az [email protected] címre, vagy hív az 1-866-551-5924 telefonszámon , és egy ügyfél… lásd még. A védelmi terv 30 napon belüli lemondása esetén teljes összegben visszatéríthető.

Az Asurionnak van önrésze?

Miért kell önrészt fizetnem? A többi biztosítási programhoz hasonlóan az Asurion mobilvédelmi tervek havi díjat és önrészt írnak elő a kárigény benyújtásakor .

Az Asurion ad felújított telefont?

Miután jóváhagyták a biztosítási igényét, értesíteni fogjuk arról, hogy az Asurion megjavítja vagy kicseréli az eszközt, és másnap kiszállítják Önnek. Lehet új vagy felújított . Lesz telefon, akkumulátor és sim kártya.

Az Asurion az Amazon tulajdona?

Igaz, hogy papíron ez nagyon jónak tűnik. Ez a kiterjesztett garancia az Asurion LLC-től származik, amely egy sor nagyon kedvező árú kiterjesztett garanciacsomagot kínál kifejezetten az Amazon termékekhez.

Honnan tudhatom, hogy felújított telefonom van?

Hogyan ellenőrizheti, hogy Android telefonja felújított vagy gyári új
  1. Koppintson a Telefon alkalmazásra, és nyissa meg a tárcsázót.
  2. Az érintőképernyő billentyűzetén tárcsázza a ##786# (más néven ##RTN#) számot. Nem kell megnyomni a tárcsát, a telefonnak automatikusan meg kell nyílnia az RTN képernyőre. ...
  3. Görgessen le az RTN képernyőn a Felújított állapotig.

Használhat egy elveszett telefont?

Elvesztette a telefonját, bejelentette, majd újra megtalálta? Nem baj, még eladhatod. Csak hívja fel ugyanazt a számot, amelyet a bejelentéshez használt – valamint a hálózat ügyfélszolgálatát is –, és mondja el nekik, hogy újra megtalálta, és minden rendben van.

Feloldhatod az elveszettnek minősített telefont?

Ha a fent említett módon ellenőrzi eszközét, csak azért, hogy kiderüljön, hogy iPhone-ja feketelistára került , továbbra is feloldhatja telefonját, függetlenül a használt szolgáltatótól. A legtöbb ember, aki felfedezi, hogy feketelistán szereplő eszköze van, úgy dönt, hogy felveszi a kapcsolatot a szolgáltatójával, mivel ez teljesen ingyenes.

Visszaszerzik a rendőrök az ellopott telefonokat?

"Még ha egy telefon beépített GPS-szel is rendelkezik, a rendőrség nem tudja megtalálni az ellopott vagy eltűnt telefont, hacsak nincs felszerelve és engedélyezve a nyomkövető alkalmazás ." Az Android-felhasználók, akik frissítettek az alkalmazás prémium verziójára, távolról lezárhatják telefonjaikat, és akár törölhetik is azokat.

Mennyit lophatsz anélkül, hogy börtönbe kerülsz?

A kaliforniai állam törvényei (495.5 büntetőtörvénykönyv) értelmében bolti lopásnak minősül a 950 dollárnál kisebb értékű ingatlan eltulajdonítása céljából nyitott üzletbe való belépés. A bolti lopást általában vétségként kezelik – hacsak nincs komolyabb elítélése –, amely fél év megyei börtönnel és 1000 dollárig terjedő pénzbírsággal büntethető.