Használ már valaki hírcsoportokat?

Pontszám: 4,1/5 ( 10 szavazat )

A hírcsoportok ma is nagyon élnek, és sok felhasználóval aktívak, mert privátabb és biztonságosabb találkozóhelyet biztosítanak, mint a mai közösségi oldalak és fórumok. Usenet szolgáltató kiválasztásakor olyan szolgáltatót kell választania, amelyik nagy mennyiségű bejegyzést tartalmaz, amelyet „megtartásnak” neveznek.

A Usenet meghalt 2020-ban?

Igen, a Usenet még mindig elérhető .

Mire használják az emberek a hírcsoportokat?

Hírcsoportok vagy vitacsoportok üzenetek és fájlok cseréjére szolgálnak az 1980-ban alapított Useneten keresztül , amely továbbra is az egyik legrégebbi számítógépes hálózat. Ezek a csoportok lehetővé teszik az emberek számára, hogy nyilvánosan elérhető üzeneteket tegyenek közzé, amelyeket az internet hírszerverei között terjesztenek.

Biztonságos a Usenet 2020?

* A Usenet biztonságosabb, mint a BitTorrent . Nem osztja meg a fájlokat más felhasználókkal. ... A Usenet esetében azonban nincsenek ilyen késések. * A Usenet nagyobb letöltési sebességet ér el a közvetlen letöltéssel a dedikált szervereknek köszönhetően.

A Usenet illegális?

Ez legális? Az alapul szolgáló technológia biztonságos és legális is, de ne feledje, hogy a Usenet tartalmait a felhasználók állítják elő, kevés korlátozással a feltölthető tartalmakra vonatkozóan. A Usenet ma gyakran használják szerzői joggal védett anyagok letöltésére, ami a világ legtöbb részén illegális .

Előfizetői PC-építésekre reagálva... használ már valaki Intelt?

26 kapcsolódó kérdés található

Meghaltak a hírcsoportok?

A hírcsoportok ma is nagyon élnek, és sok felhasználóval aktívak, mert privátabb és biztonságosabb találkozóhelyet biztosítanak, mint a mai közösségi oldalak és fórumok. ... A legjobb Usenet-szolgáltatások nemcsak a legutóbbi bejegyzésekhez biztosítanak hozzáférést, hanem az évek óta tartó, kiváló minőségű hírcsoport-postarchívumokhoz is.

Milyen feltételek mellett a leghatékonyabbak a hírcsoportok?

A hírcsoportok akkor a leghatékonyabbak, ha:
 • Nem kell azonnali válasz.
 • Több személlyel szeretne kommunikálni.
 • Olyan emberek csoportjával szeretne kommunikálni, akiket ugyanaz a téma érdekel.
 • Kiterjedt információra van szüksége vagy szeretne nyújtani a témával kapcsolatban.

Szükségem van VPN-re a Usenethez?

Nem szükséges a VPN-t a Usenet-fiókkal használni, és továbbra is hozzáférhet a Usenethez VPN nélkül. Sok szakértő azonban javasolja a VPN használatát annak biztosítására, hogy senki ne kövesse nyomon online tevékenységét.

Mi értelme a Usenetnek?

Mi az a Usenet? A Usenet olyan hálózatként definiálható, ahol az emberek hírt cserélnek. Emberek és támogató csoportok többféle célra használják információk megosztására. Fő célja, hogy olyan hálózatot kínáljon, ahol a felhasználók szabadon közzétehetnek információkat , amelyeket aztán szétosztanak.

Melyik Usenet szolgáltató a legjobb?

A legjobb Usenet szolgáltatók 2021-ben
 • Newshosting – A legjobb Usenet szolgáltató 2021-ben.
 • UsenetServer – A legjobb Usenet VPN szolgáltatás.
 • Easynews – A legjobb Usenet szolgáltatások kezdőknek.
 • Eweka – A legjobb ingyenes próba Usenet szolgáltató.
 • Pure Usenet – A legjobb Usenet szolgáltatások Bitcoin fizetésekhez.

Vannak ingyenes Usenet szolgáltatók?

A legjobb ingyenes Usenet szerverek 2021
 • AIOE.
 • Örök szeptember.
 • Albasani.
 • Neodome.

Hogyan juthatok hozzá a Usenethez?

A Usenet hírcsoportok eléréséhez elő kell fizetnie valamilyen Usenet szolgáltatóhoz . Ezek a megőrzési idejüktől vagy az archívumok online maradásának időtartamától, a hozzáférést biztosító hírcsoportok számától, a feltöltési és fájlmegosztási korlátoktól és egyebektől függően változnak.

A Usenet a sötét web?

Bár ez nem annyira anonim, mint a TOR és a sötét web, a Usenet szolgáltatók ma már a VPN-eket, a biztonságos SSL-titkosítást és a kriptovalutákon keresztül történő fizetést is magukévá teszik. Ez nem jelenti azt, hogy minden Usenet szerver szerzői joggal védett anyagok és illegális tartalmak barlangja.

VPN-re van szüksége a hírcsoportokhoz?

Használnom kell VPN-t a Usenet-tel? A Usenet elérése meglehetősen biztonságos, de a VPN használatával még nagyobb biztonságban lesz . A Usenet elérésekor az IP-címe általában akkor kerül naplózásra és tárolásra, amikor NZB fájlt kap az indexelőtől, valamint amikor letölti a bináris fájlt a számítógépére.

Hogyan érhetem el a Usenet hírcsoportokat?

A Usenet használatának első lépése a cél elérése. A hírcsoportokat böngészőjén keresztül érheti el – akár a Netscape Navigator, akár a Microsoft Internet Explorer segítségével, de javaslom, hogy használjon kifejezetten erre a célra kialakított szoftvert. Ha Macintosh-t használ, próbálja ki a NewsWatchert. Windows esetén vessen egy pillantást a Free Agentre.

Nyomon követhetők a Usenet letöltések?

A VPN korlátozza a szolgáltatót a torrent felhasználó nyomon követésében. A torrentekkel ellentétben a Usenet lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teljes körű adatvédelmet élvezzenek a szolgáltatón keresztül végzett tevékenységek során. Ez egy teljesen decentralizált hálózat, amely megnehezíti az általános internetszolgáltatók tevékenységének nyomon követését.

Melyik VPN a legjobb?

A legjobb VPN szolgáltatás 2021-ben
 • ExpressVPN - Összességében a legjobb VPN.
 • NordVPN - A legjobb titkosítás.
 • IPVanish - A legjobb VPN az Android számára.
 • PureVPN – A legjobb VPN utazáshoz.
 • CyberGhost – A legjobb VPN Mac számára.
 • Hotspot Shield – A legjobb VPN a Netflix számára.
 • ProtonVPN - A legjobb VPN a zoomhoz.
 • Surfshark - A legjobb VPN torrentezéshez.

Mikor indultak a Usenet hírcsoportok és az elektronikus levelezés?

A USENET 1979 -ben kezdődött, amikor az észak-karolinai durhami Duke Egyetem két végzős hallgatója, Tom Truscott és Jim Ellis kidolgozott egy módszert az üzenetek és fájlok cseréjére a számítógépek között UNIX-UNIX másolási protokoll (UUCP) használatával.

Miért népszerűek a Usenet vagy a hírcsoportok az interneten?

Noha a hírcsoportokat nem azzal a szándékkal hozták létre, hogy olyan fájlokat terjesztjenek, mint a képek, hangok és videók, erre elég hatékonynak bizonyultak. Mivel a hírcsoportok széles körben el vannak terjesztve , az egyszer feltöltött fájl sok más szerverre is eljut, majd korlátlan számú felhasználó töltheti le.

Mi a különbség a hírcsoportok és a vitafórumok között?

A hírcsoport a felhasználók által közzétett és a Usenet rendszer által kezelt elektronikus üzenetek tárháza . ... Az internetes vitafórum egy olyan webhely, ahol a felhasználók megtekinthetik és közzétehetik elektronikus üzeneteiket. Egy szokásos webböngészőt használnak a vitafórumokon való részvételhez.

Mi a különbség a hírcsoport és a levelezőlista között?

Levelezőlista vs hírcsoport. Összegzés: A levelezőlista és a hírcsoport közötti különbség az, hogy a levelezőlista, amelyet e- mail listának vagy terjesztési listának is neveznek, egyetlen névvel ellátott e-mail nevek és címek csoportja. Míg a hírcsoport egy online terület, ahol a felhasználók egy adott témáról írnak vitákat.

Hogyan találhatok hírcsoportokat?

A Google Csoportok archívumában való keresés olyan egyszerű, mint a Google Csoportok oldalának tetején található keresőmezőbe beírni egy lekérdezést, majd a Keresés gombra kattintani. A Usenet hírcsoportok hierarchia szerinti böngészéséhez kattintson a Tallózás az összes Usenetben hivatkozásra a Csoportcímtár oldalon.

Hány hírcsoport van?

Valójában a becslések szerint több mint 100 000 hírcsoport létezik. Míg sok hírcsoport hagyományos szöveges beszélgetéseknek ad otthont, ma már számos hírcsoportot használnak fájlmegosztásra. Ezeknek a hírcsoportoknak, amelyek elsősorban fájlhivatkozásokat biztosítanak, gyakran szerepel a nevükben a „binárisok” kifejezés.

A giganews jó?

Prémium Usenet szolgáltatás az igényesebb felhasználóknak Vannak olcsóbb Usenet szolgáltatók is, de a Giganews nálunk pontozza a megbízható hálózatát, teljesítményét és támogatását .

A Usenet az internet?

A Usenet kiszolgálók hálózata, amely üzeneteket (bejegyzéseket) terjeszt hírcsoportokban . Csatlakoznak egymáshoz, és az emberek csatlakoznak hozzájuk az interneten keresztül TCP/IP használatával, és üzeneteket cserélnek az NNTP protokoll használatával. ... Ezután böngésszen tovább, és olvassa el nagyszerű útmutatónkat a Usenet használatához!