Szüksége van-e az Alphonse-nak transzmutációs körre?

Pontszám: 5/5 ( 16 szavazat )

A mangában és a 2009-es animében az Alphonse további transzmutációs képességet nyer, anélkül, hogy transzmutációs kört kellene rajzolnia . ... Most már nem képes körök nélkül transzmutálni, ezért egy pár fehér kesztyűt visel transzmutációs körökkel, hogy gyorsan alkalmazza az alkímiát – bátyját utánozza.

Alphonse még képes transzmutálni?

Valójában Alphonse-nak olyan különleges képessége van (legalábbis az Anime-ben), amilyennel egyetlen alkimist sem rendelkezik. Képes transzmutálni anélkül, hogy fizikailag érintené a transzmutációs kört .

Miért tudnak az Elric fivérek kör nélkül transzmutálni?

Ed, Izumi, Hohenheim és Dante azért tudják végrehajtani az alkímiát transzmutációs körök nélkül, mert mindegyikük látta a kaput ; "az igazság." Bár Alphonse látta volna a kaput, amíg a lelke csapdába esett, nem emlékszik rá, ezért nem tudja előadni az alkímiát körök nélkül.

Hogyan szerezheti vissza Alphonse a testét?

A testük visszaszerzése érdekében az Elricek körbeutazzák országukat, Amestrist, hogy megszerezzék a bölcsek kövét – egy alkímiai tárgyat, amely helyreállíthatja őket. A Fullmetal Alchemist animációs adaptációiban Alphonse hangját Rie Kugimiya adja japánul.

Alphonse jobb alkímiában, mint Edward?

Bár Alphonse nem rendelkezik ugyanolyan képességgel, hogy sehol gyorsan használja alkímiáját, mint Edwardnak, a páncélhoz kötött alakja azt jelenti, hogy nincs rá szüksége. A két férfi állandóan egymás ellen küzd, és azt mondják, hogy Ed soha nem tudta legyőzni Al-t .

ÁLLAMI ALKÉMIAI TESZT (Eng Sub) [Fullmetal Alchemist Brotherhood]

19 kapcsolódó kérdés található

Ki az erősebb Edward vagy Alphonse?

Riasztó, hogy Alphonse a fiatalabb és kedvesebb testvér, de egyben az erősebb harcos is. ... Edward alázatosan bevallja, hogy soha nem tudta legyőzni Al-t egy sparring meccsen, amikor a páncélosban küzdött a lélekkel. Edwardnak sikerül legyőznie őt a sparringben, de ez még mindig csak egy győzelem.

Ki Alphonse Elric barátnője?

Alphonse kapcsolata Mei -vel a sorozat nagy részében egyoldalú szerelmes, a lány dícsérete és pazar dicséretekkel teli, miközben úgy tűnik, nem tekinti többnek, mint barátnak és szövetségesnek.

Ki a legerősebb alkimista?

Fullmetal Alchemist: Testvériség: A 15 legerősebb alkimista, rangsorolt
  1. 1 Apa.
  2. 2 Van Hohenheim. ...
  3. 3 Tim Marcoh. ...
  4. 4 Roy Mustang. ...
  5. 5 Izumi Curtis. ...
  6. 6 Heg. ...
  7. 7 Edward Elric. ...
  8. 8 Alex Louis Armstrong. ...

A láng alkímia a legerősebb?

A Láng alkimista vitathatatlanul a harmadik legfontosabb karakter volt a sorozatban – Edward és Alphonse Elric után –, de erőt tekintve is ő volt a legerősebb . Tűz alapú támadásai enyhén szólva félelmetesek voltak, és kifogástalanul manipulálta őket.

A Mustang most már kör nélkül is transzmutálható?

Ennek eredményeként ez, ahogy Izumi Curtis kifejtette (legalábbis a mangában és a Testvériség animében), azt jelenti, hogy a teste egy tömbbé válik, és így kör nélkül végezhet alkímiát . A Mustang, amint azt a mangában és a 2003-as animében leírták, kesztyűt használ, amely szikrát kelt, amikor csettint az ujjaival.

Átalakítható-e a Mustang kör nélkül?

Amikor arra kényszerítik, hogy emberi transzmutációt hajtson végre, és lássa az Igazságot, Roy képessé válik a kör nélküli transzmutációra, és összecsapja a kezét, hogy kompenzálja a kesztyűjén lévő jeleket.

Alphonse Elric visszaváltozik emberré?

Sajnos az emberi transzmutáció visszapattanást eredményezett ; Alphonse-t és Edwardot behúzták a Kapuba. ... Visszatérve az emberi dimenzióba, Alphonse eltévedt lelke a lélektelen, embertelen lényhez kötötte magát, amely a sikertelen transzmutáció eredményeként jött létre, és hiába küzdött a túlélésért.

Roy Mustang vak marad?

Igen . A mangában a nyugdíjba vonuláson gondolkodott (mivel a rokkant katonák nem engedélyezettek), de aztán elfogadja Marcoh ajánlatát, hogy meggyógyítsa a vakságát. A Testvériségben a vaksága ellenére továbbra is a katonaságban kíván maradni, de elfogadja, hogy Marcho bölcsek kövével meggyógyuljon.

Ed használhatja az Alkahestryt?

9 Noha Hohenheimből származik, apa nem tudja úgy irányítani az alkaesztiát , mint az alkímiával. Ed és Al apjával való első találkozása során megpróbálják felhasználni az alkímiájukat ellene, de rájönnek, hogy az már nem működik.

Ed idősebb Winrynél?

Ed és Winry 16 éves volt, Al 15, May pedig 11 éves volt a végső csatában.

Mustang feleségül veszi Sólyomszemet?

3 Perfect: Mustang & Hawkeye Annak ellenére, hogy romantikus összefonódásaikat szándékosan szó nélkül hagyják, ez a pár együtt éli túl a sorozat során bekövetkezett tragikus eseményeket.

Winry igazi név?

A Winry név jelentése és története: | Szerkesztés. A Winifred név angol kicsinyítése , ami walesi nyelven azt jelenti: Megbékélt; áldott. Winry azonban a Fullmetal Alchemist Brotherhood névre keresztelt név, ami azt mutatja, hogy egy lány, aki erős akaratú egyéniség, aki kiáll és harcol azért, amiben hisz.

Winry feleségül veszi Edwardot?

Végül a sorozat végén bevallják egymásnak, ahogy Edward megkívánja őt, bár ehhez a The Law of Equivalent Exchange-et használják. A Fullmetal Alchemist Chronicle (Official Guide) szerint 1917-ben házasodnak össze, és sok gyermekük születik a végén, egy névtelen lányuk és fiuk.

Riza szereti Royt?

Bár soha nem volt kifejezetten kijelentve, hogy Roy és Riza romantikus érdeklődést mutatnak egymás iránt , vannak olyan pillanatok a mangában/animeben, amelyek arra utalnak, hogy ez a helyzet. Ez a kétértelműség megadja a Royai szállítmányozók számára a szabadságot, hogy sokféleképpen értelmezzék kapcsolatukat.

Milyen magas Edward Elric a végén?

A következő években Mei Winry magasságához nőtt, mindketten 158 cm-en ültek (ha úgy gondoljuk, hogy Mei nem áll lábujjhegyen), Ed még két centit nőtt, így végső magassága 5′8″/173 cm , akárcsak Alphonse, így 5′9″/175 cm.

Riza Hawkeye szereti Roy Mustangot?

Roy Mustang soha nem házasodott meg sem az animékben, sem a mangában. Számos utalást adtak Riza Hawkeye-vel való kapcsolatára, de valójában inkább a munkája felé hajlott, mint a kapcsolatra. Ha valakit feleségül venne, minden kétség nélkül Riza Hawkeye-t választaná.

Nem Alphonse és a végén együtt?

8 Ő és Alphonse összejöttek, miután a sorozat véget ért . Bár nem adnak olyan explicit bevallási jelenetet, mint például Ed és Winry, Al és Mei párosítása hihetetlenül édes, ami szintén kánonnak bizonyult. vége.

Miért olyan alacsony Edward Elric?

Miért ilyen alacsony Ed? ... A mangából kiderül, hogy Ed és Al elméje az Igazság Kapuján keresztül kapcsolódik össze , ahol Al teste van. Ez úgy is értelmezhető, hogy Ed energiáját arra használják, hogy segítsenek Al-t a páncéljához kötni, kevesebbet hagyva belőle saját fizikai növekedésére.