Az aflac fizet a szívgyulladásért?

Pontszám: 4,9/5 ( 44 szavazat )

Az Aflac közvetlenül Önnek fizeti a pénzbeli juttatásokat . Az Aflac egyösszegű, kritikus betegségre vonatkozó terv célja, hogy pénzbeli juttatásokat biztosítson Önnek, ha súlyos egészségügyi eseményt, például szívrohamot vagy szélütést tapasztal.

Mennyit fizet az Aflac a szívműtétért?

KÓRHÁZI ELZÁRÁS ELLÁTÁSA (beleértve az Egyesült Államok kormányzati kórházában történő elzárást is): Ha egy lefedett személynek kórházi tartózkodásra van szüksége egy meghatározott egészségügyi esemény vagy meghatározott szívműtét miatt, az Aflac naponta 300 USD-t fizet minden olyan napért, amelyre a Lefedett személyre díjat számítanak fel. fekvőbeteg .

Az Aflac lefedi a szívstenteket?

Különleges szívműtétek, például szívbillentyű-műtét, koszorúér-angioplasztika, koszorúér-stent beültetés és pacemaker beültetés esetén is járnak ellátások .

Mennyit fizet az Aflac az angiogramért?

A KORONÁRIA ANGIOPLASZTÁS ELŐNYÖK: Az Aflac 1000 USD -t fizet, ha egy lefedett személy szívkoszorúér-angioplasztikán esik át, stenttel vagy anélkül. Ez a juttatás egy Lefedett személyenként és egy életen át csak egyszer fizethető ki.

Mennyit fizet az Aflac a járóbeteg-műtétért?

Nincs maximális élettartam. Sebészeti ellátás Az Aflac 50–1000 USD -t fizet, ha műtéti műtétet hajtanak végre, beleértve a hüvelyi vagy császármetszést is, egy fedezett személyen, aki egy kórházban vagy egy ambuláns sebészeti központban lefedett betegség vagy sérülés miatt történik.

AFLAC Kritikus betegségek biztosítás – 2. lehetőség

35 kapcsolódó kérdés található

Kell-e adót fizetnem az Aflac pénz után?

Nem, általában . A baleseti és egészségügyi kötvényekből, például az AFLAC-ból származó bevétel nem jelenthető bevételként mindaddig, amíg Ön nem vonta le a díjakat, és mindaddig, amíg ez nem a munkáltató által biztosított béren kívüli juttatás.

Mennyit fog fizetni az Aflac?

KEZDETI BALESETI KÓRHÁZI ELLÁTÁS: Az Aflac 1000 USD -t fizet, ha a Lefedett személy legalább 18 órás kórházi zárva tartásra kerül a fedezett balesetben elszenvedett sérülések kezelésére, vagy Aflac 2000 USD-t fizet, ha a Lefedett személy közvetlenül az intenzív osztályra kerül. egy kórháznak...

Az MRI-t lefedi az Aflac?

Főbb diagnosztikai vizsgálatok Az Aflac 200 dollárt fizet, ha egy érintett személy a következő vizsgálatok egyikét igényli a lefedett balesetben elszenvedett sérülések miatt: CT (számítógépes tomográfia), MRI (mágneses rezonancia képalkotás) vagy EEG (elektroencefalogram). ... A kezelést a balesetet követő hat hónapon belül kell elvégezni.

Mi számít kritikus betegségnek az Aflac esetében?

Kritikus betegségek a következők: szívroham koszorúér-betegség vagy akut koszorúér-szindróma miatt ; ischaemiás stroke előrehaladott érelmeszesedés vagy a nyak vagy az agy artériáinak arterioszklerózisa miatt; Kontrollálatlan magas vérnyomás, rosszindulatú magas vérnyomás, agyi aneurizma vagy arteriovenosus okozta hemorrhagiás stroke...

Meddig kell igényt benyújtanom az Aflacnál?

Mennyi ideig kell reklamációt benyújtanom? V. A tanúsítvány egy évre szóló határidőre vonatkozó előírást tartalmaz.

Mennyit fizet az Aflac egy stentért?

Előnyök másodlagos meghatározott egészségügyi események esetén Az Aflac 250 USD-t fizet a kötvény hatálya alá tartozó minden egyes személy után, ha szívkoszorúér angioplasztikája van, stenttel vagy anélkül. Ez az előny 30 napos periódusonként egy koszorúér angioplasztiára korlátozódik. Nincs maximális élettartam.

Megéri egy kritikus betegség terv?

Egyes kritikus betegségekre vonatkozó tervek akár csökkenthetik vagy teljesen elveszíthetik a juttatásokat egy bizonyos életkor elérése után, amikor a legnagyobb szüksége lehet a fedezetre. Egyesek számára a kritikus betegségekre vonatkozó biztosítás nyugalmat biztosít, amit nem szabad levonni. De sokak számára a kritikus betegségekre vonatkozó biztosítás ritkán éri meg a pénzt .

Mi számít kritikus betegségnek?

A kritikus betegségekre vonatkozó tervek gyakran olyan betegségekre vonatkoznak, mint a rák, szervátültetés, szívinfarktus, stroke, veseelégtelenség és bénulás . Nincs fedezet, ha olyan betegséggel diagnosztizálnak, amely nem szerepel a terv konkrét listáján, és a lefedett betegségek listája tervenként változik.

Az Aflac kritikus betegsége fedezi a Covidot?

A kritikus betegségekre vonatkozó tervek konkrét betegségeket határoznak meg a fedezettként. Sajnos a COVID-19 nem tartozik a fedezett kritikus betegségek közé , ezért nem kell fizetni.

Az Aflac fedezi a meglévő feltételeket?

A. A Korábban Meglévő Állapot okozta fogyatékosság vagy egy Korábbi Állapot újrasérülése nem tartozik fedezetbe, kivéve, ha az a biztosítás Hatálybalépésének dátuma után több mint 12 hónappal kezdődik . ... Az Aflac nem fizet ellátást olyan rokkantság esetén, amelyet az Egyesült Államok területi határain kívül kezelnek.

Mit fizet az Aflac a szélütésért?

a fenti példa az Aflac kritikus ellátás és felépülés forgatókönyvén alapul – 2. terv, amely a következő ellátási feltételeket tartalmazza: stroke (első előfordulási juttatás) 5000 USD , Kórházi Intenzív Osztály ellátása (3 nap) 2100 USD, Kórházi szülés után járó juttatás ( 5 nap) 1500 USD, folyamatos ápolási juttatás (30 nap)...

Mi a 36 kritikus betegség?

Szerezzen fedezetet erre a 36 betegségre a Kritikus betegségek biztosításával
  • Szívroham.
  • Szívbillentyű csere hibák vagy rendellenességek miatt.
  • Bypass-t vagy más műtétet igénylő koszorúér-betegségek.
  • Aorta műtét thoracotomiával vagy laparotomiával.
  • Stroke.
  • Rák.
  • Veseelégtelenség.

Az Aflac fedezi az önrészed?

Ha rendelkezik Aflac-vel, pénzbeli juttatásait felhasználhatja önrészének, társbiztosítási részének, önrészének, vagy bármilyen egyéb kiadásának kifizetésére. Tőled függ. ... Miután elérte a kifizetett maximumot, a biztosítás az összes költség 100 százalékát fedezi, beleértve a költségtérítést vagy a társbiztosítást is.

Megéri az Aflac kritikus betegsége?

Az AM Best és a Standard & Poor's által pénzügyi ereje miatt A+ besorolású Aflac kritikus betegségekre vonatkozó biztosítási terméket kínál, amely garantáltan kibocsátható a legfeljebb 20 000 USD összegű juttatási összegű kötvényeknél. ... Sok külső elemző az Aflac-ot tartja az egyik vezető CII-szolgáltatónak.

Az Aflac fizet a vérvételért?

B. LABORATÓRIUMI VIZSGÁLAT ÉS RÖNTGEN ELŐNYÖ: Az Aflac 35 USD-t fizet, ha a lefedett személy laboratóriumi vizsgálatot vagy röntgenfelvételt igényel , és ezekért díjat kell fizetni. A laboratóriumi vizsgálatot vagy röntgenfelvételt kórházban, orvosi diagnosztikai képalkotó központban, orvosi rendelőben, sürgősségi ellátó központban vagy ambuláns sebészeti központban kell elvégezni.

Az Aflac fizet azért, hogy orvoshoz menj?

A. ORVOSI LÁTOGATÁS ELŐNYE: Az Aflac 25 USD-t fizet, ha a Lefedett személynek díjat kell fizetnie egy orvoshoz, pszichológushoz vagy sürgősségi ellátó központhoz (beleértve a távorvoslási látogatást is). ... A biztosított személy betegsége vagy sérülése nem szükséges ahhoz, hogy az orvoslátogatási támogatást kifizessék.

Mire terjed ki az Aflac wellness?

Az Aflac wellness-igényed pénzt fizet azért, hogy megőrizze egészségi állapotát azáltal, hogy évente ellenőrzéseken és orvosi szűréseken vesz részt, például fizikális vizsgálaton, fogorvosi vizsgálaton és szemvizsgálaton . A legtöbb Aflac baleset-, kórházi kártérítési és rákbiztosítási kötvénynek van egy wellness-juttatása, amely az egészségének megőrzéséért fizet.

Bárki köthet Aflac biztosítást?

Az Aflac biztosítás igényléséhez legalább 18 évesnek kell lennie . Az elérhetőség termékenként változik; részletekért forduljon a helyi Aflac ügynökhöz. A megjelenített zsebpénzes kiadások a becslések szerint a teljes orvosi költség 40%-át teszik ki, feltételezve, hogy az átlagos nagyobb egészségügyi tervek a költségek körülbelül 60%-át fedezik.

Mennyit fizet az Aflac naponta a kórházban?

Az Aflac napi 50 USD-t vagy napi 150 USD -t fizet a választott opciótól függően a kórházi elzárás idejére, ha a biztosított személynek kórházi tartózkodásra van szüksége betegsége vagy sérülése miatt, és díjat kell fizetni. Ezt az ellátást az éves kórházi felvételi ellátáson felül kell fizetni.