Fizetni kell a rajzszög használatáért?

Pontszám: 4,2/5 ( 69 szavazat )

Ez ingyenes! – Sok vállalkozó panaszkodik a potenciális ügyfelek költségeire, de a Thumbtacktől ingyenesen is lehet munkát szerezni – így nincs hátránya a regisztrációnak!

Ingyenesen használható a Thumbtack?

Hogyan működik a Thumbtack – Súgó. Megmutatjuk ügyfeleinknek vállalkozását, ingyenesen . Ügyfelek milliói keresik a Thumbtacket, hogy olyan profikat találjanak, mint te. Az ügyfelek valós időben látják a keresési eredményeket profilokkal, értékelésekkel és egyebekkel.

Mik azok a rajztáblák díjai?

A Thumbtack nagyszerűsége az, hogy a szakértőknek csak a leadekért kell fizetniük, jutalék nincs . És nem kell fizetnie semmilyen jövőbeni munkáért, amelyet ugyanazoknak az ügyfeleknek és ajánlásaiknak végez.

Hogyan kezdjem el a Thumbtack használatát?

Ha nem emlékszik jelszavára, vagy be kell állítania egyet, kattintson ide. Része vagyok egy nagyobb vállalkozásnak vagy franchise-nak....
  1. Látogassa meg profi regisztrációs oldalunkat.
  2. Mondja el, milyen szolgáltatást nyújt és hol dolgozik.
  3. Kattintson a Leadek beszerzése lehetőségre.
  4. Kövesse az utasításokat a regisztráció befejezéséhez.

Hogyan fizetsz valakinek a Thumbtack-en?

Jelenleg nincs mód a fizetések Thumbtacken keresztül történő küldésére . Tekintse meg egy profi profilját, hogy megtudja, hogyan fogadja el a fizetést.

Thumbtack Review 2020: A potenciális ügyfelek generálásának sikertelen eredményei MAGYARÁZAT

30 kapcsolódó kérdés található

Fizethetnek az ügyfelek a Thumbtacken keresztül?

Az ügyfelek Thumbtacken keresztüli fizetései már nem érhetők el . Ha korábban kapott vásárlói kifizetéseket a Thumbtacken keresztül, akkor ezeket megtekintheti a Bevételek között.

Bízhatok a Thumbtackben?

Biztonságos a Thumbtack az ügyfelek számára? Továbbra is felmerül a kérdés: „Biztonságban van a Thumbtack?” A rövid válasz erre az, hogy a Thumbtack segítségével szolgáltató bérbeadása ugyanolyan biztonságos, mint egy internetes keresés, címtár vagy hirdetés segítségével .

Mi jobb, mint a HomeAdvisor?

A Thumbtack egy egyszerűbb és olcsóbb szolgáltatás, de kisebb hatókörű. A HomeAdvisor nagyobb hozzáférést biztosít a potenciális ügyfelekhez, de magasabb áron. A jobb szolgáltató attól függ, hogy Ön melyik megközelítést tartja a legmegfelelőbbnek.

Melyik a jobb Thumbtack vagy TaskRabbit?

Mivel a Thumbtack több engedéllyel rendelkező szakemberrel rendelkezik, mint a TaskRabbit , az általuk felszámított díjak is magasabbak. A Thumbtack egy listát ad a valódi cégekről, míg a TaskRabbit oldalon átlagos embereket talál, akik szintén tudják, hogyan kell elvégezni a munkát.

Biztosítva vannak a Thumbtacken lévők?

Pénzvisszafizetési garancia. Pénz-visszafizetési garanciánk olyan helyzetekre vonatkozik, amikor Ön profi szakembert alkalmaz a Thumbtack-en, és a munkát nem végzik el, vagy nem a megállapodás szerint végzik el. ... Ha a Thumbtack pro gondatlan volt, és megrongálta a tulajdonát, akár 100 000 USD-t is fedezhetünk Önnek .

A Thumbtack küld hamis leadeket?

A vállalkozóktól érkező legnagyobb panasz az, hogy a Thumbtack hamis leadeket ad ki , így úgy tűnik, mintha valódi emberektől származnának. Ezzel a vállalkozók többet költenének hitelekre, mert úgy gondolják, hogy potenciális ügyfeleket kapnak, miközben valójában semmilyen értéket nem kapnak belőlük.

A Thumbtack végez háttérellenőrzést?

Háttérellenőrzések – Thumbtack Help. A háttérellenőrzések növelik az ügyfelek bizalmát és erősítik a hitelességet. Ez azért van így, mert az ügyfelek számára az a lista élén áll, akiben megbízhatnak. A háttérellenőrzés ingyenes, és könnyen elvégezhető a profilodban – mi mindent megoldunk helyetted.

A Thumbtack jó fotósoknak?

Végső soron a Thumbtack kockázat-jutalmazó rendszerrel rendelkezik, amely jót és rosszat is jelenthet az esküvői fotósok számára. Ha úgy döntesz, hogy pénzt költesz a Thumbtackre, hogy megkísérelj fellépni, azt javasoljuk, hogy ezt óvatosan tedd.

Hogyan jelölhetsz meg egy profit alkalmazottként a rajztáblán?

Jelenleg nincs mód arra, hogy alkalmazottként jelölje meg magát az alkalmazásban. Csapatunk ezt vizsgálja. Addig is megjelölheti magát alkalmazottként, ha bejelentkezik a Thumbtackbe asztali vagy mobilböngészőn keresztül mobiltelefonján .

Mennyire jó az Angie's List?

Az Angie listája F, míg a BBB A+-t adott neki. A Yelp-felhasználók átlagosan 2,5 csillagot adtak a cégnek az 5-ből, míg a fogyasztói csekkfüzetet előfizetők 40%-a „kiválónak” ítélte a céget. ... „A legtöbb ilyen webhelyen néhány fogyasztó valamilyen okból arra késztetett, hogy értékelje őket, akár jó, akár rossz.

Fizetsz a TaskRabbit leadekért?

A Thumbtack-kel ellentétben a TaskRabbit nem számít fel leadenként díjat . ... Az ügyfelek a feladat költségén felül fizetik a TaskRabbit szolgáltatási díjat (15%), amely nem a Taskers fizetésből származik.

Hogyan kaphat pénzt a TaskRabbit segítségével?

Hogyan fizethetem a Tasker-emet?
  1. Befizetését automatikusan megterheljük a nyilvántartásban szereplő hitel- vagy betéti kártyával a Tasker által benyújtott számlát követő 24 órán belül. ...
  2. A számla tartalmazza a ledolgozott órák számát és az esetlegesen megállapított költségeket.

Hány százalékot vesz igénybe a TaskRabbit?

Szolgáltatási díjak (Jutalék) A TaskRabbit úgy keres pénzt, hogy szolgáltatási díjat vagy „jutalékot” vesz fel a megbízóiktól. Működése a következő: Ha egy ügyfél lefoglal egy taskert a TaskRabbit platformon, a TaskRabbit 15 százalékos jutalékot számít fel a munka teljes árából, amikor azt kifizetik.

Ingyenes az Angie's List a vállalkozók számára?

Angie listája korábban díjat számított fel a lakástulajdonosoknak, hogy hozzáférjenek a „listához”, de azóta freemium modellre változtak. Mostantól bárki ingyenesen böngészheti az ezermesterek, vállalkozók, takarítók és egyéb otthoni szolgáltató szakemberek listáját.

Megéri az Angi vezeti a pénzt?

Az internetes jelenléttel nem rendelkező szakemberek számára az Angi remek kiindulópont lehet. Ha jól kommunikál egy érdeklődővel, akkor képes lesz ügyfélvé alakítani. A legtöbb ügyfél, aki feliratkozik az Angi-ra, nem csak az árakat vásárolja meg, így a potenciális ügyfelek keresése megéri .

Angi kér díjat?

Igen. Az Angi és az Angi alkalmazás segítségével ingyenesen foglalhat otthoni szolgáltatásokat, kérhet árajánlatokat a projektekre, és kutathat a helyi szolgáltatásokkal és árakkal kapcsolatban .

Mi a különbség a thumbtack és a thumbtack pro között?

A Thumbtack Pro egy Thumbtack profik számára . A vállalkozók és más szakemberek profilt hoznak létre készségeikkel, elérhetőségükkel és áraikkal. Minél több részletet ad hozzá, annál megfelelőbb állásokat kap. A Thumbtack alkalmazás megkönnyíti a használatát útközben, és gondoskodik arról, hogy soha ne maradjon le potenciális ügyfelekről.

A thumbtack jó forrás?

Összességében úgy gondolom, hogy a Thumbtack nagyszerű forrás bárki számára, aki bármilyen helyi szolgáltatót keres . Könnyű összehasonlítani a hiteles, helyi vállalkozásokat, és teljesen ingyenes a használata.

A thumbtack jó munkahely?

A Thumbtack, Inc. alkalmazottainak 92%-a azt mondja , hogy ez egy nagyszerű munkahely, szemben egy tipikus amerikai székhelyű vállalat alkalmazottainak 59%-ával.