A nissan maximas sokáig bírja?

Pontszám: 4,6/5 ( 40 szavazat )

A Nissan Maxima egy nagy teljesítményű szedán, amelyet tartósra terveztek. A Maxima átlagos élettartama 150 000-200 000 mérföld . Ez azt jelenti, hogy az átlagosan évi 15 000 mérföld megtételével 10-13 év vagy több üzemidőre számíthat megfelelő használat és karbantartás mellett.

A Nissan Maximas megbízható autók?

Megbízható a Nissan Maxima? A 2021-es Maxima megbízhatósági pontszáma 89/100 . A JD Power által becsült 91-100 közötti megbízhatósági pontszám a legjobb, a 81-90 a nagyszerű, a 70-80 az átlagos, a 0-69 pedig a méltányos és az átlag alatti.

Milyen problémái vannak a Nissan Maximáknak?

A sebességváltó meghibásodása és meghibásodása A Nissan Maxima sebességváltóval kapcsolatos problémák széles körben ismertek az autótulajdonosok körében. Beszámoltak arról, hogy az autójuk rángatni kezdett váltás közben. Egyes tulajdonosok durva sebességváltást, jármű leállást és lassú gyorsulást is megfigyeltek, amíg a sebességváltó teljesen meghibásodott.

Drága a Nissan Maximák karbantartása?

Milyen gyakran igényel karbantartást egy Nissan Maxima? Összességében a Nissan Maxima éves karbantartási költsége 540 dollár . ... Tekintettel arra, hogy a Nissan Maxima átlagosan 540 dollárba kerül, és egy átlagos jármű évi 651 dollárba kerül --- a Maxima fenntartása lényegesen olcsóbb.

A Nissan Maximáknak váltóhibái vannak?

A Maxima leggyakoribb sebességváltó-problémái 3000 dollárba kerülnek, és 106 000 mérföldnél jelentkeznek. ... A 2004-es modellév legrosszabb Nissan Maxima sebességváltó-problémáit illetően: "A 2004-2006-os Nissan Maximának széles körben elterjedtek a sebességváltó-problémái .

Ha nincs nálad ez a Nissan, hülye vagy

29 kapcsolódó kérdés található

Miért olyan rosszak a Nissan sebességváltói?

A Nissant azzal vádolják, hogy nem megfelelő hűtőrendszert használ a sebességváltóhoz . Ahogy a CVT felmelegszik, túlzottan rezeghet. És amikor túlmelegszik, az autót hibamentes üzemmódba küldi, amely korlátozza a motor fordulatszámát, mivel megpróbálja megelőzni a károsodást.

Melyik évben a legjobb a Nissan Maxima?

A megfelelő Nissan Maxima kiválasztásakor javasoljuk, hogy a 2004-2008-as modelléveket teljes mértékben kerülje. Megállapítottuk, hogy a Nissan Maxima legjobb modelléve 2015 , amelyre a legkevesebb panasz érkezett az autó élettartama során. A 2017–2020-as modellévek szintén jó lehetőségek, alacsony számú panasz mellett.

Miért olyan drága a Nissan Maxima?

Prémium és luxus találkozók. A belső tér az oka annak, hogy a 2019-es Nissan Maxima magasabb árat kér. A Maxima minden bizonnyal luxusosabb, mint a Sentra és az Altima, de ezen túlmenően gyakran egy lépéssel a többi belépő szintű luxusautó felett van. És ez több mint 20 éve így van.

Sok a biztosítás egy Nissan Maximán?

A Nissan Maxima biztosításának tipikus költsége évi 3665 dollár egy 30 éves sofőr számára. Ez a legdrágább Nissan szedán, amelyet autóbiztosítással lehet megvédeni . A régebbi Maximák azonban olcsóbban biztosíthatók: egy 2018-as Maxima 4171 dollárba kerül évente, míg a 2011-es esetében mindössze 3234 dollár.

Mennyi ideig bírják a Nissan Maxima motorok?

Egy Nissan Maxima átlagosan körülbelül 200 000 mérföldet bír ki , attól függően, hogy milyen jól karbantartják. Egyes rosszul karbantartott Maximáknál komolyabb motor- és sebességváltó-problémák léphetnek fel, mielőtt elérnék a 150 000 mérföldet.

Jó használt autót vásárolni egy Nissan Maxima?

A 2019-es Nissan Maxima jó használtautó? Igen , a 2019-es Nissan Maxima remek választás, ha használt autót vásárol. A Maxima előkelő belsővel rendelkezik, kényelmes ülésekkel és könnyen használható érintőképernyővel. ... A Maxima az ütközésbiztonság tekintetében is magasra értékeli, és aktív biztonsági funkciók széles skálájával kínálják.

Megéri a Nissan Maxima a pénzt?

A Nissan „négyajtós sportautójaként” emlegetett 2019-es Nissan Maxima továbbra is remek választás a kényelemre és teljesítményre vágyó vezetők számára. A jó üzemanyag-fogyasztás azt is lehetővé teszi, hogy banktörés nélkül utazzon. Az egyszerűen használható funkciók még jobban kiemelik az új Maximát, mint egy kifizetődő mindennapi járművezetőt.

Melyik a jobb Maxima vagy Camry?

Míg a Nissan Maxima alaposabb teljesítményt kínál a 3,5 literes V6-os motorral, az új autókat vásárlók több motorválasztékot kínálnak a Toyota Camry -n. Ráadásul a Toyota Camry extra teljesítménye és üzemanyag-fogyasztása alacsonyabb induló áron érhető el, mint a Nissan Maxima.

A Nissan Maxima luxusautó?

Technikailag a Maxima nem luxusautó , de nem nehéz megérteni, hogy egyes fogyasztók miért gondolják annak. A Maxima a nagy szedánok osztályában versenyez az olyan modellekkel, mint a Toyota Avalon és a Chrysler 300. Az ilyen nagy szedánok kiemelik az előkelő kényelmi szempontokat, így az igazi luxusmodellekre emlékeztetnek.

Sportkocsinak számít a Maxima a biztosítás szempontjából?

Bár a Maxima lehet sportos, ez a négyajtós szedán valószínűleg nem lesz biztosítási sportkocsi . ... A mustangokat valószínűleg mindig sportautónak tekinti a biztosítója, ami azt jelenti, hogy a felszereléstől függetlenül külön kell fizetnie.

Sportautó egy Maxima?

A 2017-es Nissan Maxima nem egy sportautó , de optimális teljesítményre tervezték. Ennek része a merevebb karosszéria, amely jobb irányíthatóságot és kanyarodást eredményez még akkor is, ha nagy sebességgel vezet.

Mi a jobb Altima vagy Maxima?

Mindkettő nagy teljesítményű járművek, de a Maximas magasabb szintű opciói szinte minden területen felülmúlják az Altimát. Mindkét jármű a biztonsági opciók teljes készletével érkezik, amelyek közül néhány minden modellhez alapfelszereltség. Ha tágas járműre vágyik családi utazáshoz, az Altima a legjobb választás.

Mennyibe kerül egy 2021-es Maxima?

2021-es Nissan Maxima ára A 2021-es új belépő szintű SV-felszerelésben a Nissan Maxima gyártó által javasolt kiskereskedelmi ára (MSRP) 36 990 dollár . A 925 dolláros úticél 37 915 dollárt tesz ki. A 2021-es Maxima kínálat felső végén a platina verzió áll, amely 43 415 dollártól kezdődik.

Lesz 2021-es Nissan Maxima?

A 2021 -es Nissan Maxima limitált, 40. évfordulós kiadásban kerül forgalomba, 40. évfordulós jelvénnyel kiegészítve. Szürke és fekete kéttónusú külsővel, valamint fekete 19 colos könnyűfém keréktárcsákkal és piros bőrbelsővel is érkezik.

Melyik Nissan Maxima a leggyorsabb?

NWP Engineering A világ leggyorsabb és leggyorsabb összes motorja VQ35DE 3. generációs Nissan Maxima | 11,97 @ 113,3 MPH.

A Nissan jó autó?

Összefoglalva, a Nissan összességében nagyon megbízható márka . Úgy tűnik, hogy legnépszerűbb modelljeik a legmegbízhatóbbak a piacon, és folyamatosan a megbízhatósági ranglista első felében szerepelnek.

Melyik évben volt a Nissannak sebességváltó problémája?

Általában a problémákat 2012/2013 és 2018 között jelentették. Volt néhány probléma 2003-ban, amikor a Nissan először kezdte használni ezt a sebességváltót, valamint a 2007–2012-es CVT generációban. Az egyes modellek közé tartozik a Murano, Sentra, Altima, Rogue, Versa és Versa Note.

Mennyibe kerül egy Nissan sebességváltó cseréje?

Nissan sebességváltó csereköltsége A sebességváltó-folyadékot is cserélik, hogy megtisztítsák a rendszert a szennyeződésektől. A sebességváltó cseréje az egyik legdrágább dolog, amit az autóján elvégezhet. Az átlagos sebességváltó csereköltsége 1800 és 3400 dollár között mozog.